Cím: ,
Ez a csomag sajnos nem elérhető az Ön címén. Megnézem másik címen!

mindigTV PRÉMIUM
mindigTV PRÉMIUM Családi

A mindigTV szabadon fogható csatornáin felül további 48 csatorna
Egy lakossági előfizető szerződésenként 3 vételi pontra köthet szerződést.

Az előfizetés részletei

Tulajdonság

Egyéb

CI+ modullal

Az első hónap havidíja előre fizetendő.

A Mindig TV PRÉMIUM adásának vételéhez szükség van egy UHF digitális szélessávú beltéri/kültéri/tetőtéri antennára.
Amennyiben CI foglalatos televízió készülékében van beépített DVB-T2 tuner, illetve kezeli a HEVC (H.265) videótömörítési szabványt, abban az esetben CI+ modulra van szüksége. A készülékben integrált Conax chip található, külön smart kártya nem szükséges.
A DVBT2 HEVC műsorjel vételére alkalmas televíziókészülékek esetében a Szolgáltató mindigTV PRÉMIUM CI+ modult biztosít, vételár ellenében a szolgáltatás igénybevételéhez.
Az egyszeri díj az aktiválás díja. A helyszínen fizetendő díj az egy havi díjat és a bekötés összegét tartalmazza Aktuális akciókkal kapcsolatban az igénylést követően a Szolgáltató nyújt információt.
A havi bérleti és szolgáltatási díjon felül a második eszköz esetén további bruttó 330 Ft/hó, a harmadik eszköz esetén pedig további bruttó 450 Ft/hó havi díjat kell fizetni..

Megrendelés információk

Az ingatlan tulajdonosának hozzájárulása.
Ne legyen a megrendelőnek lejárt tartozása.
A szolgáltatás igénybevételéhez további eszközökre (pl. antenna) van szükség, amelyek szabadpiaci forgalomban beszerezhetők és a megrendelő felelőssége.

Futárszolgálat szállítja ki a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges beltéri egységeket/CI+ modult. A beüzemelést a megrendelőnek kell elvégeznie.

A megrendelést követően 3-5 munkanapon belül az Antenna Hungária munkatársa felveszi Önnel a kapcsolatot. Csak a saját névre, saját adatokkal leadott megrendeléseket tudják feldolgozni.

Kérjen visszahívást!