Moson Telecom System
moson-telecom

A MosonTelecom System Kft., 100%-ban magyar tulajdonú kisvállalkozásként, 2011-ben kezdte meg működését Mosonmagyaróváron, ahol optikai hálózatunkon azóta szolgáltatunk rendkívül kedvező áron szélessávú internetet, IP televíziót és vezetékes telefont. 

Cégünk folyamatos növekedése érdekében az elmúlt években bővítettük szolgáltatási területeinket: Győr-Moson-Sopron után Nógrád, Pest, Borsod és Somogy vármegyékben is elindítottuk szolgáltatásainkat, így az országban már csaknem 40 településen elérhetőek ajánlataink. Ügyfeleink elégedettségének növelése érdekében folyamatosan fejlesztjük, bővítjük szolgáltatásainkat: a korábbi, korlátozott számú analóg televíziócsatornák helyett már szinte minden településen megemelt csatornaszámmal, digitálisan szolgáltatunk. Továbbá a korábban elérhető internetsebességeket is sokszorosára emeltük, így ügyfeleink akár már 1 Gbit sebességgel is igényelhetik internetszolgáltatásunkat.
Vállalatvezetésünk elkötelezett aziránt, hogy vezetékes hálózataink minőségét a meglévő koaxos rendszerek optikai hálózatra történő átépítésével is továbbfejlessze. A hálózatfejlesztési munkálatokat elsőként 2023. őszén, Nógrád vármegyében kezdtük meg.


Moson Telecom System székhelye: 9200 Mosonmagyaróvár, Erkel Ferenc u. 10.