HWR-Telecom
hwr

HWR-Telecom Kft. csak 2011-ben alakult, de az ott dolgozó szakemberek 8-10 éve foglalkoznak kábeltévé, telefon és internet szolgáltatással, a szolgáltatás kiépítésével, üzemeltetésével. Ismerik a térségi, helyi sajátosságokat, igényeket, a településeket, és azok adottságait.  

A céget azzal a céllal hozták létre, hogy minőségi szolgáltatásokat nyújtson ügyfelei részére, de a HWR-Telecom nagy hangsúlyt fektet a szolgáltatás ügyfélbarát kialakítására. Kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az ügyfélszolgálata elérhető legyen, akár személyesen a településen, akár telefonon vagy e-mailben és ott készséggel álljanak ügyfelei rendelkezésére. Igyekszik az igényeknek megfelelően alakítani csomagjait, árait, és törekszik az átlátható ügymenetre, emellett szem előtt tartja, hogy ügyfeleit minden esetben időben és korrekt módón tájékoztassa.


A HWR-Telecom Budapest négy kerületében: 10., 12., 14., 16., valamint Hajdúdorogon rendelkezik kábelhálózattal, melyen internet-, kábeltévé- és telefonszolgáltatást nyújt.
HWR-Telecom székhelye: 1138 Budapest, Váci út 188.

AZ ÉV NYEREMÉNYCSOMAGJA!
Rakd össze a saját nyereményed
ÉS NYERD MEG!
Hogyan nyerhetek? »
N
y
e
r
ő

a
k
c
i
ó

»
x
bezár ×
Az év nyereménycsomagja!

Most rendeljen távközlési szolgáltatást a telenet.hu-n, mert most hat fantasztikus nyeremény várja, hogy kiválasszon belőlük hármat, a saját nyereménycsomagját, amit a 2017. december 20-i sorsoláson nyerhet meg!

A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információért, kérjük, töltse le a nyereményjátékunk játékszabályzatát!


;