HWR-Telecom
hwr

HWR-Telecom Kft. csak 2011-ben alakult, de az ott dolgozó szakemberek 8-10 éve foglalkoznak kábeltévé, telefon és internet szolgáltatással, a szolgáltatás kiépítésével, üzemeltetésével. Ismerik a térségi, helyi sajátosságokat, igényeket, a településeket, és azok adottságait.

A céget azzal a céllal hozták létre, hogy minőségi szolgáltatásokat nyújtson ügyfelei részére, de a HWR-Telecom nagy hangsúlyt fektet a szolgáltatás ügyfélbarát kialakítására. Kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az ügyfél-szolgálata elérhető legyen, akár személyesen a településen, akár telefonon vagy e-mailben és ott készséggel álljanak ügyfelei rendelkezésére.

Igyekszik az igényeknek megfelelően alakítani csomagjait, árait, és törekszik az átlátható ügymenetre, emellett szem előtt tartja, hogy ügyfeleit minden esetben időben és korrekt módon tájékoztassa. A HWR-Telecom Budapest négy kerületében: 10., 12., 14., 16., valamint Hajdúdorogon rendelkezik kábelhálózattal, melyen internet-, kábeltévé- és telefonszolgáltatást nyújt.


HWR-Telecom székhelye: 1138 Budapest, Váci út 188.