Távközlési szolgáltatók

SzolgáltatóLeírás
ACE TelecomAz ACE Telecom küldetése, hogy az üzleti élet szereplőinek minőségi internet szolgáltatást nyújtson professzionális technológia alkalmazásával és magas színvonalú ügyfélszolgálattal. Az ACE Telecom 100 százalékban magyar tulajdonban van, 1997-ben alapították azzal a céllal, hogy a piaci igényeknek megfelelő, egyedülálló, professzionális minőségű internetszolgáltatást valósítson meg. Mára már a hazai piac egyik meghatározó szolgáltatójaként kis-, közép- és nagyvállalatok, valamint a lakosság számára biztosítják az internet alapú kommunikációs szolgáltatások széles tárházát Budapesten és a környező településeken.
ActivComAz ActivCom kis- és középvállalatoknak, illetve magánszemélyeknek nyújt teljes körű informatikai és kommunikációs szolgáltatásokat. Fő tevékenységük a szimmetrikus internet (a le- és feltöltési sebesség azonos) és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások biztosítása. Nincs szükség telefonvonalra, a kiépítés gyors, előtte felmérés szükséges!
BajaNetBajai szolgáltató a bajaiakért - így jellemzi magát a BajaNet. A szolgáltató korlátlan és folyamatos internetet biztosít előfizetőinek és ehhez mindösszesen csak egy Ethernet hálózati kártyára van szükség.
Bigblu MagyarországMint Bigblu, 10 éve a piacon levő európai műholdas internet szolgáltató számos országban rendelkezik referenciákkal, csak a műholdas internet előfizetői állománya 115 ezer feletti. A 2020-ban létrejött fúziónak köszönhetően a Bigblu magyarországon is elindította műholdas internet szolgáltatásait. 
BorsodwebA Borsodweb Internetszolgáltató Kft. 1999-ben alakult még a “betárcsázós” internet korszakban. Azóta Miskolcról kiindulva számos Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen épített ki mikrohullám alapú hálózatot, melyen magánszemélyeknek és cégeknek szolgáltat internetet. 
CellkábelA Cellkábel Celldömölkön és környéként biztosít internet, tévé és telefonszolgáltatást.
DataTransA Datatrans Internet Kft. Székesfehérváron és környékén szolgáltat mikróhullámú internetet.
DIGIA dinamikusan fejlődő DIGI Kft. Magyarország egyik vezető távközlési szolgáltatója. A DIGI lefedettsége jelentős, országosan több mint 850.000 egyedi előfizetővel rendelkezik. Csúcstechnológiás, a legmodernebb optikai szálas hálózatán minőségi és kimagasló ár-érték arányú, komplex, megbízható telekommunikációs szolgáltatásokat biztosít. 2019. májusa óta a DIGI mobiltelefonos hálózattal is jelen van a magyar piacon, mobil lefedettségüket folyamatosan bővítik.
FlashNetA FlashNet Kft. több mint 10 éve működik, ügyfelei legnagyobb megelégedésére. Korszerű technológia segítségével megbízható, korlátlan internet szolgáltatást biztosít.
FlipA FLIP minőségi telekommunikációs szolgáltatásokat nyújt apró betűk és hűségidő nélkül a Magyar Telekom hálózatán. A szolgáltató repertoárjában internetet, TV-t és telefont tartalmazó csomagokat találhat - maximális flipességgel.
Fonio-VoipA Fonio-Voip Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. kifejezetten voip telefonszolgáltatásra specializálódott szolgáltató. Olcsó, de színvonalas internet telefon szolgáltatást biztosítanak feltöltőkártyás konstrukcióban.
GiganetA Giganet Internet Szolgáltató Kft 2002-ben alakult, fő profilja szélessávú internet hozzáférés szolgáltatás és internet alapú technológiák fejlesztése. Tulajdonosai nyíregyházi magánszemélyek.  A Giganet Nyíregyházán és vonzáskörzetében optikai- és mikrohullámú hálózattal rendelkezik, melyen nagy sávszélességű internet
HWR-TelecomHWR-Telecom Kft. csak 2011-ben alakult, de az ott dolgozó szakemberek 8-10 éve foglalkoznak kábeltévé, telefon és internet szolgáltatással, a szolgáltatás kiépítésével, üzemeltetésével. Ismerik a térségi, helyi sajátosságokat, igényeket, a településeket, és azok adottságait.
Infoteam '95Az Infoteam '95 Kft. Észak-Kelet Magyarországon épített ki mikrohullám alapú hálózatot, melyen magánszemélyeknek és céges ügyfeleknek Skylan fantázianéven szolgáltat internetet. Az internet mellé IP telefon szolgáltatást is nyújt.
InvitelAz Invitel ma is ismert nevén 2003 őszén kezdte meg a működését. Végső formája több telekommunikációs, kábeltelevíziós és informatikai szolgáltató egybeolvadásának eredménye.
ISIS-COMAz ISIS-COM Kft. 2006-ban jött létre két szolgáltató - a W-Net's Informatika Kft. és a Savaria.hu Kft - összeolvadása révén és vált a régió legnagyobb független szolgáltatójává.
Kábelsat-2000A Kábelsat-2000 Kft. Fejér megyében, 9 településen biztosít kábeles hálózatot. A cég 1993-ban alalkult, kezdetben magánvállalkozás formájában működött, majd a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően nőtte ki magát.
KábelszatNet-2002A KábelszatNet-2002. Kft.-nél lehetősége van tévé, internet és telefonszolgáltatásra előfizetni Pápán, Sárváron, Devecserben, Zircen és környékén, valamint Badacsonytomajon és környékén.
Lát-SatA LÁT-SAT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1990. november 6-án alakult, elsősorban kábeltelevíziós hálózatok tervezése, építése és üzemeltetése, valamint az antennatechnikához és a műholdvételhez kapcsolódó termékek forgalmazása (Létesítés Árusítás Tervezés – SATelit) tevékenységi körrel.
LCCKAz LCCK Bt. 2006 novemberében alakult leányvári székhellyel és tulajdonosokkal. Fő tevékenysége a mikrohullámú (vezeték nélküli) internetszolgáltatás. Kezdetben csak Leányváron építették ki a szolgáltatást de 2009 végére hét településen vetették meg lábukat összesen 14 átjátszóval.
LRT-COMCégünk, az LRT-COM Távközlési Szolgáltató Kft. teljes mértékben magyar tulajdonú, magyar tőkével létrehozott szolgáltató. Célunk emberközpontú, minőségi szolgáltatások nyújtása. Az itt dolgozó szakemberek több éves szakmai tapasztalat alapján végzik munkájukat.
LRT-KTVCégünk, az LRT-KTV Távközlési Szolgáltató Kft. teljes mértékben magyar tulajdonú, magyar tőkével létrehozott szolgáltató. Célunk emberközpontú, minőségi szolgáltatások nyújtása.
MACROgateA MACROgate IPsytems Magyarország Távközlési Kft. egy innovatív telekommunikációs cég, mely saját rendszerének köszönhetően független szolgáltató.
MicrowebA Mikroweb fő tevékenységi köre a vezeték nélküli internetszolgáltatás, valamint számítógépes hálózatok építése és üzemeltetése. Ezek mellett tűzvédelmi, biztonságtechnikai, riasztó és CCTV megfigyelő rendszereket telepítenek. A vezeték nélküli internetszolgáltatásuk a következő városokban és azok környékén működik: Körmend, Kőszeg, Szentgotthárd, Szombathely és Vasvár.
SzivárványNetA SzivárványNet Kft. Székesfehérváron és környékén szolgáltat internetet a lakossági és az üzleti előfizetők részére egyaránt.
Tarr1989-ben alapított, 100 %-ban magyar tulajdonú távközlési szolgálatató, mely Baranya, Bács-Kiskun, Fejér, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyében szolgáltat. Több, mint 200 településen, több, mint 100.000 előfizetőnek.
TelekomA Magyar Telekom egy márkanév alatt biztosít otthoni és mobil szolgáltatásokat egyaránt, legyen szó otthoni internet, mobilinternet, tévé, otthoni telefon vagy mobiltelefon szolgáltatásról. A Magyar Telekom legújabb kedvezménycsomagja a Magenta 1 pedig mindezt együtt, kedvezményes havidíjon nyújtja Önnek akár különböző készülékkedvezményekkel is. Tekintse meg és hasonlítsa össze a Magyar Telekom díjcsomagjait és szolgáltatásait az alábbi kategóriákban!
TelenorA Telenor Magyarország Zrt. az ország egyik legnagyobb vállalata. A mobilszolgáltatások, azaz mobiltelefon és mobilinternet díjcsomagok mellett mobiltévé szolgáltatást is nyújt Telenor MyTV néven. Jogelődje a Pannon GSM, anyavállalatának a norvég Telenornak a nevét 2010-ben vette fel. A cégcsoport 14 országban több mint 179 millió előfizetővel rendelkezik. Törökbálinton 2009-ben felépített központja akkor a legnagyobb, kizárólag hőszivattyúval és napkollektorokkal fűtött-hűtött épületegyüttes volt Magyarországon. A Telenor számára kiemelten fontos a hálózatfejlesztés, ennek eredménye az LTE technológia bevezetése. 2016 végén 98%-os volt a Telenor Hipernet országos kültéri lefedettsége. A Telenet-en megrendelhetők a Telenor mobil és mobilnet tarifacsomagjai!
Telenor B2BA Telenor Magyarország Zrt. az ország egyik legnagyobb vállalata. A mobilszolgáltatások, azaz mobiltelefon és mobilinternet mellett mobiltévé szolgáltatást is nyújt MyTV néven.
T-SystemsA 100 %-ban a Telekom tulajdonában álló T-Systems Zrt. Magyarország legnagyobb infokommunikácós megoldásokat kínáló vállalata. A legkorszerűbb techológiát használva kínál megoldásokat nagyvállalatoknak és a közszféra szereplőinek egyaránt.
UPC DirectA UPC Direct Magyarország egyik legnagyobb műholdas digitális televízió szolgáltatója. Fontos tudni, hogy bár egy cégcsoporthoz tartoznak, a UPC Direct nem ugyanaz, mint a UPC Magyarország. A UPC Magyarország egyesült a Vodafone -nal, így vezetékes szolgáltatásait már a piros mobilszolgáltató kezeli. A UPC Direct márkanév alatt a UPC DTH S.à.r.l. nevű cég a szolgáltató. A UPC DTH S.à.r.l. Magyarországon kívül Csehországban, Szlovákiában, Romániában és Luxemburgban szolgáltat műholdas tévét.
VodafoneA Vodafone Magyarországnak annak ellenére, hogy a Westel és a Pannon után sokkal később, 1999-ben nyerte el a harmadik GSM mobil koncessziót Magyarországon, sikerült felzárkóznia a versenytársaihoz (ma már Magyar Telekom és Telenor). A Vodafone a mobilszolgáltatások színes skálája mellett már otthoni vezetékes szolgáltatásokat is nyújt a UPC Magyarországgal történt összeolvadása eredményeként.
WaveComA túrkevei központú WaveCom több, mint tíz éve áll a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei kistelepülések, és a környéken élő lakosok szolgálatában.
ZNET TelekomA ZNET Telekom Zrt. 7 megyében (Győr-Moson-Sopron, Vas, Veszprém, Zala, Somogy, Baranya és Tolna) kínálja mikrohullámú internet szolgáltatását. A korábbi Győr.Net Internetszolgáltató Kft. is beleolvadt a ZNET Telekom Zrt-be. A ZNET lakossági ügyfeleinek internet-, tévé- és telefon szolgáltatást, üzleti ügyfeleinek pedig internet- és hoszting szolgáltatást biztosít, magas színvonalon.
3LANA Kecskemét vonzáskörzetében működő, 100 százalékban magyar tulajdonú 3LAN Kft-t 2003-ban alapították. Napjainkban már a térség meghatározó szolgáltatója.
Kérjen visszahívást!