Távközlési szolgáltatók

SzolgáltatóLeírás
ACE TelecomAz ACE Telecom stabil internet szolgáltatást nyújt lakossági előfizetőknek Vác, Dunakeszi, Fót városokban és a térségükben lévő településeken. Az internetnek azonos a le- és feltöltési sebessége. A szolgáltató gyorsan építi ki az internet előfizetést, amely a települések külterületén is rendelkezésre áll.
ActivCom Kft.Az ActivCom Távközlési Kft. internet szolgáltatóként tevékenykedik a hazai távközlési piacon, saját tulajdonú szolgáltatóként.
Alföld NetAlföld.NET márkanéven 2005-ben indult el vezeték nélküli internet szolgáltatásuk Békéscsabán, az eredetileg számítástechnikai kereskedelemmel foglalkozó Tom-Technik Kft. új üzletágaként.
BajaNetBajai szolgáltató a bajaiakért - így jellemzi magát a BajaNet. A szolgáltató korlátlan és folyamatos internetet biztosít előfizetőinek és ehhez mindösszesen csak egy Ethernet hálózati kártyára van szükség.
Bigblu MagyarországMint Bigblu, 10 éve a piacon levő európai műholdas internet szolgáltató számos országban rendelkezik referenciákkal, csak a műholdas internet előfizetői állománya 115 ezer feletti. A 2020-ban létrejött fúziónak köszönhetően a Bigblu magyarországon is elindította műholdas internet szolgáltatásait. 
BorsodwebA Borsodweb Internetszolgáltató Kft. 1999-ben alakult még a “betárcsázós” internet korszakban. Azóta Miskolcról kiindulva számos Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen épített ki mikrohullám alapú hálózatot, melyen magánszemélyeknek és cégeknek szolgáltat internetet. 
CellkábelA Cellkábel Celldömölkön és környéként biztosít internet, tévé és telefonszolgáltatást.
DataTransA Datatrans Internet Kft. Székesfehérváron és környékén szolgáltat mikróhullámú internetet.
Direct OneA Dirct One, korábbi nevén UPC Direct Magyarország egyik legnagyobb műholdas digitális televízió szolgáltatója.
GiganetA Giganet Internet Szolgáltató Kft 2002-ben alakult, fő profilja szélessávú internet hozzáférés szolgáltatás és internet alapú technológiák fejlesztése. Tulajdonosai nyíregyházi magánszemélyek.  A Giganet Nyíregyházán és vonzáskörzetében optikai- és mikrohullámú hálózattal rendelkezik, melyen nagy sávszélességű internet
HWR-TelecomHWR-Telecom Kft. csak 2011-ben alakult, de az ott dolgozó szakemberek 8-10 éve foglalkoznak kábeltévé, telefon és internet szolgáltatással, a szolgáltatás kiépítésével, üzemeltetésével. Ismerik a térségi, helyi sajátosságokat, igényeket, a településeket, és azok adottságait.
Infoteam '95Az Infoteam '95 Kft. Észak-Kelet Magyarországon épített ki mikrohullám alapú hálózatot, melyen magánszemélyeknek és céges ügyfeleknek Skylan fantázianéven szolgáltat internetet. Az internet mellé IP telefon szolgáltatást is nyújt.
ISIS-COMAz ISIS-COM Kft. 2006-ban jött létre két szolgáltató - a W-Net's Informatika Kft. és a Savaria.hu Kft - összeolvadása révén és vált a régió legnagyobb független szolgáltatójává.
JuPiNetA JuPiNet Távközlési Kft. 2009-es megalakulása óta folyamatosan arra törekszik, hogy minőségi vezetékes távközlési szolgáltatást nyújtson.
KábelszatNet-2002A KábelszatNet-2002. Kft.-nél lehetősége van tévé, internet és telefonszolgáltatásra előfizetni Pápán, Sárváron, Devecserben, Zircen és környékén, valamint Badacsonytomajon és környékén.
KevenetA KEVENET csoport 2003-as indulása óta Közép-Magyarország meghatározó vezeték nélküli internetszolgáltatójává vált. Jelenleg 52 települést lefedő hálózatával olyan területeken is képes kiszolgálni ügyfelei igényeit, melyekre a multinacionális versenytársak nem kínálnak alternatívát.
KeviWLANBüszkék vagyunk arra, hogy 2007 óta állunk ügyfeleink rendelkezésére, és stabil internet szolgáltatást nyújtunk részükre. Célunk az, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen, és igényeiket maximálisan kielégítsük.
Last MileA Last-Mile Kft -nél megalakulásunk óta, már több mint 17 éve arra törekszünk, hogy kimagasló minőségű, megbízható és innovatív szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleink számára.
LCCKAz LCCK Bt. 2006 novemberében alakult leányvári székhellyel és tulajdonosokkal. Fő tevékenysége a mikrohullámú (vezeték nélküli) internetszolgáltatás. Kezdetben csak Leányváron építették ki a szolgáltatást de 2009 végére hét településen vetették meg lábukat összesen 14 átjátszóval.
LRT-COMCégünk, az LRT-COM Távközlési Szolgáltató Kft. teljes mértékben magyar tulajdonú, magyar tőkével létrehozott szolgáltató. Célunk emberközpontú, minőségi szolgáltatások nyújtása. Az itt dolgozó szakemberek több éves szakmai tapasztalat alapján végzik munkájukat.
MicrowebA Mikroweb fő tevékenységi köre a vezeték nélküli internetszolgáltatás, valamint számítógépes hálózatok építése és üzemeltetése. Ezek mellett tűzvédelmi, biztonságtechnikai, riasztó és CCTV megfigyelő rendszereket telepítenek. A vezeték nélküli internetszolgáltatásuk a következő városokban és azok környékén működik: Körmend, Kőszeg, Szentgotthárd, Szombathely és Vasvár.
mindigTV PRÉMIUMAz Antenna Hungária leginkább műsorszórói tevékenységéről ismert, ugyanakkor az Antenna Hungária nyújtja a mindigTV néven ismert, ingyenesen és ma már az ország gyakorlatilag egész területén fogható földfelszíni digitális televízió szolgáltatást. Ennek kibővített, fizetős változata a mindigTV Prémium.
Moson Telecom SystemA MosonTelecom System Kft., 100%-ban magyar tulajdonú kisvállalkozásként, 2011-ben kezdte meg működését Mosonmagyaróváron, ahol optikai hálózatunkon azóta szolgáltatunk rendkívül kedvező áron szélessávú internetet, IP televíziót és vezetékes telefont. 
NOVI-COM Kft.A Novi-Com Kft. 2004-ben kezdte meg saját tulajdonú kábelhálózatának kiépítését a gárdonyi járásban. Helyi szolgáltatóként kiemelten fontosnak tartják ügyfeleik barátságos és személyes kiszolgálását.
PR-TELECOMAz 1999 decemberében alapított, kizárólag magyar tulajdonban lévő PR-TELECOM Zrt. a hazai kábeles piac egyik legnagyobb szolgáltatója. A kábeltelevízió szolgáltatás mellett szélessávú internet és vezetékes telefon szolgáltatás és kedvezményes készülékek is elérhetőek náluk, így mindenféle érdeklődésű ügyfelüknek biztosítani tudják a tartalmas szórakozás és kikapcsolódás lehetőségét.
SzivárványNetA SzivárványNet Kft. Székesfehérváron és környékén szolgáltat internetet a lakossági és az üzleti előfizetők részére egyaránt.
VinetA ViNetwork Telekommunikációs Kft. 2015 óta építi internet hálózatát törekedve arra, hogy mindig a legfrissebb mikrohullámú technológiákat felhasználva szolgálhassák ki előfizetőiket Baranya, Tolna és Bács-Kiskun megyében.
VodafoneA Vodafone Magyarországnak annak ellenére, hogy a Westel és a Pannon után sokkal később, 1999-ben nyerte el a harmadik GSM mobil koncessziót Magyarországon, sikerült felzárkóznia a versenytársaihoz (ma már Magyar Telekom és Telenor). A Vodafone a mobilszolgáltatások színes skálája mellett már otthoni vezetékes szolgáltatásokat is nyújt a UPC Magyarországgal történt összeolvadása eredményeként.
WaveComA túrkevei központú WaveCom több, mint tíz éve áll a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei kistelepülések, és a környéken élő lakosok szolgálatában.
YettelA Yettel Magyarország Zrt. (korábban Telenor Magyarország Zrt.) az ország egyik legnagyobb vállalata. A mobilszolgáltatások, azaz mobiltelefon és mobilinternet díjcsomagok mellett mobiltévé szolgáltatást is nyújt.
ZNET TelekomA ZNET Telekom Zrt. több, mint húsz éve működik Magyarországon, professzionális távközlési szolgáltatások széles skáláját nyújtjuk Partnereink számára. Tapasztalatunk és - a 100%-ban magyar - tulajdonosi hátterünk garanciát jelent arra, hogy színvonalas szolgáltatásokkal álljunk a ügyfeleink rendelkezésére.
3LANA Kecskemét vonzáskörzetében működő, 100 százalékban magyar tulajdonú 3LAN Kft-t 2003-ban alapították. Napjainkban már a térség meghatározó szolgáltatója.
Kérjen visszahívást!