Távközlési szolgáltatók

SzolgáltatóLeírás
ACE TelecomAz ACE Telecom küldetése, hogy az üzleti élet szereplőinek minőségi internet szolgáltatást nyújtson professzionális technológia alkalmazásával és magas színvonalú ügyfélszolgálattal. Az ACE Telecom 100 százalékban magyar tulajdonban van, 1997-ben alapították azzal a céllal, hogy a piaci igényeknek megfelelő, egyedülálló, professzionális minőségű internetszolgáltatást valósítson meg. Mára már a hazai piac egyik meghatározó szolgáltatójaként kis-, közép- és nagyvállalatok, valamint a lakosság számára biztosítják az internet alapú kommunikációs szolgáltatások széles tárházát Budapesten és a környező településeken.
ActivComAz ActivCom kis- és középvállalatoknak, illetve magánszemélyeknek nyújt teljes körű informatikai és kommunikációs szolgáltatásokat. Fő tevékenységük a szimmetrikus internet (a le- és feltöltési sebesség azonos) és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások biztosítása. Nincs szükség telefonvonalra, a kiépítés gyors, előtte felmérés szükséges!
BajaNetBajai szolgáltató a bajaiakért - így jellemzi magát a BajaNet. A szolgáltató korlátlan és folyamatos internetet biztosít előfizetőinek és ehhez mindösszesen csak egy Ethernet hálózati kártyára van szükség.
Bigblu MagyarországMint Bigblu, 10 éve a piacon levő európai műholdas internet szolgáltató számos országban rendelkezik referenciákkal, csak a műholdas internet előfizetői állománya 115 ezer feletti. A 2020-ban létrejött fúziónak köszönhetően a Bigblu magyarországon is elindította műholdas internet szolgáltatásait. 
BorsodwebA Borsodweb Internetszolgáltató Kft. 1999-ben alakult még a “betárcsázós” internet korszakban. Azóta Miskolcról kiindulva számos Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen épített ki mikrohullám alapú hálózatot, melyen magánszemélyeknek és cégeknek szolgáltat internetet. 
CellkábelA Cellkábel Celldömölkön és környéként biztosít internet, tévé és telefonszolgáltatást.
DataTransA Datatrans Internet Kft. Székesfehérváron és környékén szolgáltat mikróhullámú internetet.
Direct OneA Dirct One, korábbi nevén UPC Direct Magyarország egyik legnagyobb műholdas digitális televízió szolgáltatója.
FiberwaveA Fiberwave 2009-es megalakulása óta számos professzionális hálózati infrastruktúra megtervezésében és kiépítésében vett részt. A 2012-es évtől tevékenységük fő iránya a lakossági és üzleti internetszolgáltatásra tevődött, mely során kiépítették Nyíregyházán és Szabolcs megyében saját gerinc- és adóhálózatukat.
FlipA FLIP minőségi telekommunikációs szolgáltatásokat nyújt apró betűk és hűségidő nélkül a Magyar Telekom hálózatán. A szolgáltató repertoárjában internetet, TV-t és telefont tartalmazó csomagokat találhat - maximális flipességgel.
Fonio-VoipA Fonio-Voip Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. kifejezetten voip telefonszolgáltatásra specializálódott szolgáltató. Olcsó, de színvonalas internet telefon szolgáltatást biztosítanak feltöltőkártyás konstrukcióban.
GiganetA Giganet Internet Szolgáltató Kft 2002-ben alakult, fő profilja szélessávú internet hozzáférés szolgáltatás és internet alapú technológiák fejlesztése. Tulajdonosai nyíregyházi magánszemélyek.  A Giganet Nyíregyházán és vonzáskörzetében optikai- és mikrohullámú hálózattal rendelkezik, melyen nagy sávszélességű internet
HWR-TelecomHWR-Telecom Kft. csak 2011-ben alakult, de az ott dolgozó szakemberek 8-10 éve foglalkoznak kábeltévé, telefon és internet szolgáltatással, a szolgáltatás kiépítésével, üzemeltetésével. Ismerik a térségi, helyi sajátosságokat, igényeket, a településeket, és azok adottságait.
Infoteam '95Az Infoteam '95 Kft. Észak-Kelet Magyarországon épített ki mikrohullám alapú hálózatot, melyen magánszemélyeknek és céges ügyfeleknek Skylan fantázianéven szolgáltat internetet. Az internet mellé IP telefon szolgáltatást is nyújt.
ISIS-COMAz ISIS-COM Kft. 2006-ban jött létre két szolgáltató - a W-Net's Informatika Kft. és a Savaria.hu Kft - összeolvadása révén és vált a régió legnagyobb független szolgáltatójává.
JuPiNetA JuPiNet Távközlési Kft. 2009-es megalakulása óta folyamatosan arra törekszik, hogy minőségi vezetékes távközlési szolgáltatást nyújtson.
KábelszatNet-2002A KábelszatNet-2002. Kft.-nél lehetősége van tévé, internet és telefonszolgáltatásra előfizetni Pápán, Sárváron, Devecserben, Zircen és környékén, valamint Badacsonytomajon és környékén.
KevenetA KEVENET csoport 2003-as indulása óta Közép-Magyarország meghatározó vezeték nélküli internetszolgáltatójává vált. Jelenleg 52 települést lefedő hálózatával olyan területeken is képes kiszolgálni ügyfelei igényeit, melyekre a multinacionális versenytársak nem kínálnak alternatívát.
Lát-SatA LÁT-SAT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1990. november 6-án alakult, elsősorban kábeltelevíziós hálózatok tervezése, építése és üzemeltetése, valamint az antennatechnikához és a műholdvételhez kapcsolódó termékek forgalmazása (Létesítés Árusítás Tervezés – SATelit) tevékenységi körrel.
LCCKAz LCCK Bt. 2006 novemberében alakult leányvári székhellyel és tulajdonosokkal. Fő tevékenysége a mikrohullámú (vezeték nélküli) internetszolgáltatás. Kezdetben csak Leányváron építették ki a szolgáltatást de 2009 végére hét településen vetették meg lábukat összesen 14 átjátszóval.
LRT-COMCégünk, az LRT-COM Távközlési Szolgáltató Kft. teljes mértékben magyar tulajdonú, magyar tőkével létrehozott szolgáltató. Célunk emberközpontú, minőségi szolgáltatások nyújtása. Az itt dolgozó szakemberek több éves szakmai tapasztalat alapján végzik munkájukat.
LRT-KTVCégünk, az LRT-KTV Távközlési Szolgáltató Kft. teljes mértékben magyar tulajdonú, magyar tőkével létrehozott szolgáltató. Célunk emberközpontú, minőségi szolgáltatások nyújtása.
MicrowebA Mikroweb fő tevékenységi köre a vezeték nélküli internetszolgáltatás, valamint számítógépes hálózatok építése és üzemeltetése. Ezek mellett tűzvédelmi, biztonságtechnikai, riasztó és CCTV megfigyelő rendszereket telepítenek. A vezeték nélküli internetszolgáltatásuk a következő városokban és azok környékén működik: Körmend, Kőszeg, Szentgotthárd, Szombathely és Vasvár.
PR-TELECOMAz 1999 decemberében alapított, kizárólag magyar tulajdonban lévő PR-TELECOM Zrt. a hazai kábeles piac egyik legnagyobb szolgáltatója. A kábeltelevízió szolgáltatás mellett szélessávú internet és vezetékes telefon szolgáltatás és kedvezményes készülékek is elérhetőek náluk, így mindenféle érdeklődésű ügyfelüknek biztosítani tudják a tartalmas szórakozás és kikapcsolódás lehetőségét.
SzivárványNetA SzivárványNet Kft. Székesfehérváron és környékén szolgáltat internetet a lakossági és az üzleti előfizetők részére egyaránt.
TelekomA Magyar Telekom egy márkanév alatt biztosít otthoni és mobil szolgáltatásokat egyaránt, legyen szó otthoni internet, mobilinternet, tévé, otthoni telefon vagy mobiltelefon szolgáltatásról. A Magyar Telekom legújabb kedvezménycsomagja a Magenta 1 pedig mindezt együtt, kedvezményes havidíjon nyújtja Önnek akár különböző készülékkedvezményekkel is. Tekintse meg és hasonlítsa össze a Magyar Telekom díjcsomagjait és szolgáltatásait az alábbi kategóriákban!
TelenorA Telenor Magyarország Zrt. az ország egyik legnagyobb vállalata. A mobilszolgáltatások, azaz mobiltelefon és mobilinternet díjcsomagok mellett mobiltévé szolgáltatást is nyújt Telenor MyTV néven. Jogelődje a Pannon GSM, anyavállalatának a norvég Telenornak a nevét 2010-ben vette fel. A cégcsoport 14 országban több mint 179 millió előfizetővel rendelkezik. Törökbálinton 2009-ben felépített központja akkor a legnagyobb, kizárólag hőszivattyúval és napkollektorokkal fűtött-hűtött épületegyüttes volt Magyarországon. A Telenor számára kiemelten fontos a hálózatfejlesztés, ennek eredménye az LTE technológia bevezetése. 2016 végén 98%-os volt a Telenor Hipernet országos kültéri lefedettsége. A Telenet-en megrendelhetők a Telenor mobil és mobilnet tarifacsomagjai!
Telenor B2BA Telenor Magyarország Zrt. az ország egyik legnagyobb vállalata. A mobilszolgáltatások, azaz mobiltelefon és mobilinternet mellett mobiltévé szolgáltatást is nyújt MyTV néven.
T-SystemsA 100 %-ban a Telekom tulajdonában álló T-Systems Zrt. Magyarország legnagyobb infokommunikácós megoldásokat kínáló vállalata. A legkorszerűbb techológiát használva kínál megoldásokat nagyvállalatoknak és a közszféra szereplőinek egyaránt.
VodafoneA Vodafone Magyarországnak annak ellenére, hogy a Westel és a Pannon után sokkal később, 1999-ben nyerte el a harmadik GSM mobil koncessziót Magyarországon, sikerült felzárkóznia a versenytársaihoz (ma már Magyar Telekom és Telenor). A Vodafone a mobilszolgáltatások színes skálája mellett már otthoni vezetékes szolgáltatásokat is nyújt a UPC Magyarországgal történt összeolvadása eredményeként.
WaveComA túrkevei központú WaveCom több, mint tíz éve áll a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei kistelepülések, és a környéken élő lakosok szolgálatában.
ZNET TelekomA ZNET Telekom Zrt. 7 megyében (Győr-Moson-Sopron, Vas, Veszprém, Zala, Somogy, Baranya és Tolna) kínálja mikrohullámú internet szolgáltatását. A korábbi Győr.Net Internetszolgáltató Kft. is beleolvadt a ZNET Telekom Zrt-be. A ZNET lakossági ügyfeleinek internet-, tévé- és telefon szolgáltatást, üzleti ügyfeleinek pedig internet- és hoszting szolgáltatást biztosít, magas színvonalon.
3LANA Kecskemét vonzáskörzetében működő, 100 százalékban magyar tulajdonú 3LAN Kft-t 2003-ban alapították. Napjainkban már a térség meghatározó szolgáltatója.
Kérjen visszahívást!