KeviWLAN
keviwlan

Büszkék vagyunk arra, hogy 2007 óta állunk ügyfeleink rendelkezésére, és stabil internet szolgáltatást nyújtunk részükre. Célunk az, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen, és igényeiket maximálisan kielégítsük.


Ügyfélszolgálatunk kiemelt figyelmet fordít a magas színvonalú ügyfélkapcsolatra és mindig készen áll arra, hogy megválaszolja a kérdéseket és segítséget nyújtson bármilyen technikai vagy egyéb probléma esetén.


Az infrastruktúránk mikrohullámú és optikai technológiára épül, amely lehetővé teszi számunkra, hogy gyors és megbízható internetet nyújtsunk ügyfeleinknek. Az általunk nyújtott szolgáltatás kül- és belterületeken egyaránt elérhető, így bárhol is legyen az otthonod, mi megbízható internetkapcsolattal látunk el.


Különösen fontosnak tartjuk ügyfeleink elégedettségét, és ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat. Mindig figyelembe vesszük az ügyfelek visszajelzéseit és igényeit, hogy minél jobban megfeleljünk elvárásaiknak. Hiszünk abban, hogy elégedett ügyfelek jelentik a sikerünk kulcsát.
Nyaralókban és üdülőterületeken különleges csomagokat kínálunk azoknak, akik ezen területeken tartózkodnak. Így biztosítjuk, hogy a pihenésed vagy a munkavégzésed zavartalan legyen, és mindig stabil internetkapcsolat álljon rendelkezésedre.


KeviWLAN székhelye: 5420 Túrkeve, Ady Endre u. 13.

KeviWLAN csomagok