WaveCom
wavecom

A túrkevei központú WaveCom több, mint tíz éve áll a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei kistelepülések, és a környéken élő lakosok szolgálatában.

Nekünk az ügyfél az első
Cégünk legfőbb célja, hogy olyan területeken biztosítson gyors és stabil mikrohullámú internetet, ahová a nagyobb szolgáltatók lefedettsége nem ér el. Díjcsomagjaink kialakítása során azokra az érdeklődőkre is gondoltunk, akiknek a stabil böngészés mellett döntő szempontot jelent a magas feltöltési sebesség.
Gyorsan elérhető ügyfélszolgálatunk és szervizünk biztosítja, hogy megrendelőink hosszú távon elégedettek lehessenek velünk. Próbáld ki te is az általunk kínált szupergyors internetcsomagok egyikét, kockázat és kapcsolt szolgáltatások nélkül, vagy válasszon a telefont és TV-t egyaránt tartalmazó csomagjaink közül. Mindezt kedvező, megfizethető áron!

Mindenre találunk megoldást
Nem találod ajánlataink közt a számodra megfelelő díjcsomagot? Pár nap késéssel tudod csak rendezni havi díjbekérődet? Esetleg módosítani szeretnéd szerződési feltételeid és jelenlegi csomagodról egy nagyobb sávszélességet biztosító, vagy telefont és TV-t is tartalmazó díjcsomagra váltani? Fordulj hozzánk bizalommal!
Rendkívül rugalmasak vagyunk, mind az ügyintézés, mind a díjszabás tekintetében, és ahol lehet, megpróbálunk ügyfeleink igényeihez, kéréséhez igazodni.
Bármilyen jellegű kérdéssel, kéréssel, esetleg panaszoddal keresse fel ügyfélszolgálatunkat elérhetőségeink bármelyikén, és biztos lehetsz abban, hogy kérdéseidre nem csak gyors, de rugalmas, személyre szabott megoldást kínálnak majd munkatársaink!


WaveCom székhelye: 5420 Túrkeve, Soós István utca 13.

WaveCom csomagok