Alföld Net
alfoldnet

Alföld.NET márkanéven 2005-ben indult el vezeték nélküli internet szolgáltatásuk Békéscsabán, az eredetileg számítástechnikai kereskedelemmel foglalkozó Tom-Technik Kft. új üzletágaként.

Napjainkra Békés megye egyik meghatározó internetszolgáltatójává nőtték ki magukat. Békéscsabán kívül, jelenleg több, mint 30 településen elérhetőek bel- és külterületen egyaránt. Ügyfeleik között rengeteg lakossági ügyfél van, de számos céges, oktatási, illetve állami fenntartású intézmény is megtalálható: "Ügyfeleink már megtapasztalhatták, hogy milyen előnyökkel is jár az, hogy választásukkal egy helyi, a multinacionális szolgáltatóknál sokkal rugalmasabb és emberközpontúbb ügyfélkezeléssel rendelkező vállalkozással kötöttek szerződést."

Céljuk, hogy lendületes növekedéssel, hatékony irányítással és üzletvitellel, a megye legkedveltebb, legjobb ügyfélközpontú szolgáltatóvá váljanak. Sikereik zálogát munkatársaik felkészültsége, a helyi igények ismerete, valamint ügyfélkapcsolataik tudatos fejlesztése jelenti.


Alföld Net székhelye: 5600 Békéscsaba, Bartók Béla út 46-50.

Alföld Net csomagok