ActivCom
activcom

Az ActivCom kis- és középvállalatoknak, illetve magánszemélyeknek nyújt teljes körű informatikai és kommunikációs szolgáltatásokat. Fő tevékenységük a szimmetrikus internet (a le- és feltöltési sebesség azonos) és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások biztosítása.

Nincs szükség telefonvonalra, a kiépítés gyors, előtte felmérés szükséges!

 

Lefedettség: Budapest XVI., XVII. kerülete, Csömör, Kistarcsa, Nagytarcsa, Kerepes, Gödöllő, Isaszeg, Pécel, Gyömrő, Maglód, Ecser, Üllő, Vecsés, Gyál, Alsónémedi. Mind üzleti, mind lakossági területen a hagyományos vezetékes hálózatoktól független internetszolgáltatást biztosít partnereinek.

Az alkalmazott technológiába vetett hitük és elkötelezettségük mellett még nagyobb hangsúlyt fektetnek az ügyfeleikkel történő kapcsolattartásra, ügyfélszolgálatuk folyamatos fejlesztésére. Meggyőződésük, hogy a szakmailag pontos, magas színvonalú kiszolgálás és a személyes kapcsolatok kialakítása erős ügyfélmegtartó erővel bírnak hosszú távon.


ActivCom székhelye: 1172 Budapest, Jásztelek u. 11.

ActivCom csomagok

AZ ÉV NYEREMÉNYCSOMAGJA!
Rakd össze a saját nyereményed
ÉS NYERD MEG!
Hogyan nyerhetek? »
N
y
e
r
ő

a
k
c
i
ó

»
x
bezár ×
Az év nyereménycsomagja!

Most rendeljen távközlési szolgáltatást a telenet.hu-n, mert most hat fantasztikus nyeremény várja, hogy kiválasszon belőlük hármat, a saját nyereménycsomagját, amit a 2017. december 20-i sorsoláson nyerhet meg!

A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információért, kérjük, töltse le a nyereményjátékunk játékszabályzatát!


;