TV csatornák

Magyar csatornák
m1

Az m1 igazi legenda. Legenda abban az értelemben, hogy az ország legelső tv csatornájaként honosította meg Magyarországon a televíziós újságírást, olyan újságírókat, mint a legendás Vitray Tamás, Vértessy Sándor, Kovalik Károly, valamint olyan bemondókat és műsorvezetőket nevelve ki, mint Varga József, Kudlik Júlia,Takács Marika, P. Kovács József, és nem utolsó sorban a zongoraművészből lett sokoldalú tévés személyiség Antal Imre.

m1 HD

A több ráncfelvarráson is átesett csatorna, a Magyar Televíziós 1-es számú csatornája 1957-ben alakult, és az első számú magyar csatorna volt. Az M1 HD tévé 2008-ban kezdte meg adásának továbbítását a lehető legjobb képminőséggel, a cél az volt, hogy a csatorna lépést tartson a világban tapasztalható trendekkel és fejlesztésekkel.  

m2

Az m2 magyarországi tévécsatorna, mely eredeti - kultúrát és a hagyományokat előtérbe helyező - műsorszerkezetébe egyre több gyerekeknek szóló, ifjúsági program került, majd 2012 decemberétől gyerekcsatornává vált. A közmédia átalakított csatornáján erőszakmentes, családbarát, szórakoztató és értékteremtő tartalmak várják a kicsiket, szüleiket, nagyszüleiket.

m2 HD

A hivatalosan 1973-ban elindult Magyar Televízió 2-es csatornája azt a feladatot kapta mindig is, hogy kiegészítse, segítse az M1-et. A több névváltoztatáson átesett M2 csatorna 2008-ban megkezdte a HD minőségű adások sugárzását, miután megkapta az engedélyt az akkori felügylő szervtől, az ORTT-től.

DUNA Televízió

Mondhatnánk, hogy a DUNA TV a határon kívül élő magyarok televíziója. De mégsem mondhatjuk! Kétségtelen, hogy a csatorna adásait öt kontinensen nézhetik honfitársaink, de a DUNA TV műsorpolitikájával, mind a határon túli, mind a hazai magyarságot érdeklő ismeretterjesztő műsoraival, itthon is az egyik legnézettebb csatornává vált.

Duna HD

A Duna HD tévé egy magyarországi közszolgálati televíziós csatorna. A korábban Duna TV-ként ismert csatorna 1992-ben kezdte meg sugárzását, és célja, hogy hazai és külföldi eseményeket mutasson be, valamint a kultúra segítségével és a minőségi műsorszolgáltatáson keresztül is összetartsa a határon inneni és túli magyarokat.  

Duna World

A korábban Duna 2-nek vagy Duna II Autonómiának hívott Duna World tévé a közszolgálati Duna Televízió második számú csatornája. A Duna World csatorna 24 órában sugároz adásokat, és idomul a Duna TV szellemiségéhez, ezért itt is fontos az összmagyarságot szolgáló műsorszolgáltatás. Cél a magyarság műveltségének fejlesztése, az anyanyelv és kultúra megőrzése.  

Duna World HD

A Duna World HD tévé egy magas minőségben fogható televíziós csatorna, amely a régi Duna Televízió második számú műsorsugárzója. A Duna World HD csatorna olyan sugárzási normában biztosítja a tévénézést, amely az eddigi szabványokhoz képest nagyobb felbontású képet tesz lehetővé.  

m2 Petőfi HD

Az m2 gyerekeknek szóló tévécsatorna, míg az esti műsor blokkja a Petőfi TV, 20 órától kezdődő idősávokban a fiatal értelmiségieknek felnőtt tagjainak kínálnak alternatívát az igényes tévénézéshez.

RTL

Tájékoztat a sztárvilágról, éppen úgy, mint az aktuális, fontosabb eseményekről.

RTL HD

Az egyik legnagyobb, legnézettebb magyarországi kereskedelmi csatorna HD változata. Az korábban RTL Klub 2013 februárjától érhető el HD minőségben.

TV2

A TV2 kereskedelmi csatornaként Magyarország egyik vezető tévécsatornája, indulása 1997 óta töretlen népszerűségű és emelkedő nézettségű adó. A TV2  - az m1 és az RTL Klub mellett - a földi sugárzásnak köszönhetően szinte az egész ország területén fogható. (Lefedettsége 86%).

TV2 HD

A népszerű kereskedelmi csatorna HD változata.

ATV

Kevesen tudják, hogy az ATV a legrégebben működő kereskedelmi csatorna Magyarországon. Csak érdekességként említjük, hogy az ATV Agro TV néven indult. Többszöri tulajdonosváltás után jelenlegi arculatát és műsorszerkezetét 2006-ban nyerte el. Kereskedelmi csatorna, erős közéleti jelleggel.

ATV HD

Az ATV nagy felbontású minőségben.

RTL Kettő

Az RTL Group 2012 októberében indított kereskedelmi csatornája, az RTL 2  egy romániai központú, és a román médiafelügyelet, az Országos Audiovizuális Tanács alá tartozó műsorszolgáltató. Az RTL 2  általános szórakoztató kábelcsatorna, amelyen komoly mértékben találunk saját gyártású anyagokat.

RTL Kettő HD

A kereskedelmi csatorn HD minőségű verziója 2015 januárjától vált hivatalossá.

Super TV2

A SuperTV2 izgalmas, saját gyártású műsoraival, premierfilmjeivel és sorozataival százezrek mindennapjait teszi színesebbé. A 2012. november 2-án indult csatornának köszönhetően olyan sorozatok (Hal a tortán, a Nagy Duett) kerültek újra képernyőre, amelyek korábban már elnyerték a közönség szeretetét.

Super TV2 HD

A Super TV2 HD a TV2-csopot általános tematikájú televíziócsatornájának HD változata.

Cool

A Cool főleg a fiatalok kedvenc csatornája, kereskedelmi tévécsatorna, elsősorban egy másik csatorna műsorait sugározza. Kifejezetten a szórakoztatásra, a könnyed, de laza pihenésre fekteti a hangsúlyt, de az aktualitás is jellemzője. A Coolra jellemző a humor és az izgalom.

Cool HD

A Cool TV 2014 december 1-jétől új arculattal jelentkezett és 2015. januárjától hivatalosan is elindította HD adását.

FEM3

18-49 év közötti hölgyek figyelem! Elindult, és azóta is töretlen sikerrel működik Magyarország egyetlen női csatornája, a FEM 3! Szereti a szappanoperákat, a nőket érdeklő témákkal, életmóddal, gyermekneveléssel foglalkozó műsorokat, de elveszik a csatornák között? Akkor Önnek hozták létre a FEM3-at!

VIASAT3

A Viasat3 immár 2000 októbere óta tagja a magyar kereskedelmi csatornák családjának. A Viasat3 a harmadik legnézettebb magyarországi adó, ami azért is meglepő – egyben figyelemre méltó –, mert műsorszerkezete szinte teljesen azonos a vezető kereskedelmi csatornákéval.

VIASAT3 HD

A népszerű szórakoztató csatorna HD felbontásban.

RTL Három

Az RTL 2022 októberi arculatváltásának eredményeként az RTL+ csatorna RTL Háromra változott. Az RTL Három az RTL család filmekkel és focival foglalkozó csatornája.

RTL Három HD

A kedvelt csatorna HD minőségben.

TV4

A korábbi Story4 csatorna 2018 tavaszától TV4 néven található meg a szolgáltatók kínálatában. A csatorna főként a 18-39 éves nőket célozza, hazai és külföldi sztárokról szóló hírekkel, pletykákkal.

TV4 HD

A kereskedelmi kábelcsatorna HD minőségben.

Story4

A Story4 (korábban Story5) csatorna főként a romantikus sorozatokat, filmeket, telenovellákat kedvelő hölgyeket ülteti a képernyő elé. Azonban a lakáskultúra, az egészséges életmód vagy éppen az ezoterikus témák iránt érdeklődők sem maradnak műsor nélkül.

Story4 HD

Történetek HD minőségben.

Viasat6

A Viasat 6 egy tematikus televíziós csatorna, ami  korábban TV6 néven futott, és amelyet a Modern Times Group cégcsoport birtokol. A Viasat 6 csatorna Magyarországon 2008 februárjában kezdte a sugárzást, hasonló jellegű tévéje a Viasat csoportnak már volt Svédországban, Litvániában és Angliában is.  

Humor+

A TV2 Média Csoport 2016 októberének végén indított humor csatornája. Ahogy a csatorna neve is sejteti a szórakoztató műsorok állnak a kínálat középpontjában.

TV2 Comedy

A TV2 Comedy a korábbi Humor+ utódja. Az alapkoncepciót megtartva, ahogy a neve is sejteti a szórakoztató műsorok állnak a kínálat középpontjában.

RTL Spike

A Viacom az RTL Magyarországgal együttműködve indította el az RTL Spike-ot.  Az európai országok közül Magyarországon az elsők között vezették be az USA-ban már nagyon sikeres kábelcsatornát.

D1 TV

Reméljük nem sértő a D1 TV számára, ha közszolgálati csatornának írjuk le. Annyi kulturális és ismeretterjesztő műsor megy adásban,  mint az m-eken és Dunákon összesen. Van itt Mindentudás Egyetem, jazz műsor, beszélgetnek filmekről, színházról és még nyelvoktató műsorral is szolgálnak.

Fix Tv

A Fix Tv az első olyan magyarországi csatorna, amely elsősorban informatikai műsorokat sugároz. Indulása 2000. október 14-re tehető nagy interaktivitással és új tematikájú műsormenettel, valamint online real-time sugárzási lehetőséggel. A csatorna a 15-35 év közötti korosztályt célozza meg.

Hatos Csatorna

A Hatos Csatorna üzemeltetője a budapesti székhelyű LP MÉDIA Kft. Az LP Média Stúdió által készített műsorok több százezer lakoshoz jutnak el a Hatos csatornán keresztül, mely hétfői napokon célzottan a terézvárosi lakosok számára készíti műsorait.

PAX Tv

A PAX Tv magyar nyelvű, vallási televíziós csatorna, amely objektív tényeken alapulva, mégis közérthetően szól a négy magyarországi történelmi vallásról (a római- és görög katolikusról, a reformátusról és az evangélikusról), valamint a nagyobb és ismertebb világvallásokról.

TV 24

A TV 24 több mint 50 magyar tévécsatorna részletes műsorát közli, mely egy egyedi technológián alapuló, személyre szabható TV-újság.

TV Shop

A Magyarországon immár évek óta sikeresen működő TV Shop csatornán keresztül toptermékek kerülnek részletes bemutatásra azok számára, akik a fárasztó bevásárlás helyett szívesebben vásárolnak inkább a televízión vagy az interneten keresztül.

C8

A Chello Central Europe 2014. április 1-jén indította el a C8 csatornát a megszűnt Animax helyén. A C8 a Minimax adásidejét követően sugároz este 20:00 és 24:00 óra között. A széles közönségnek szóló, rendszeresen frissülő műsorfolyam a Chello csatornák műsorkínálatából ad ízelítőt.

Bonum TV

A Bonum TV az első magyar nyelvű katolikus csatorna. Magánkezdeményezésre jött létre 2010-ben, kezdetben csak az interneten volt látható a műsora. A csatorna célja, hogy Ferenc pápa tanítását követve informáljon és szórakoztasson.

Heti TV

A Heti TV egy tematikus csatorna, mely alcíme szerint zsidókról, nem csak zsidóknak szól. Az itthoni és a külföldi közösséget érintő, érdeklő információkat dolgozzák fel a hírműsorokban, stúdióbeszélgetésekben, de filmeket is műsorra tűznek.

Dikh TV

Az első tematikus roma csatorna, melynek jelmondata: Romákról nem csak romáknak. A csatorna kizárólag Magyarországon sugároz.

ATV Spirit

A főként politikával foglalkozó ATV-t ellensúlyozandó, megszületett az ATV Spirit csatorna, mely jóval könnyedebb szórakozást ígér. Az ATV 2. csatornája saját gyártású műsorokra, talk-showkra, magyar és külföldi filmekre, valamint magazin műsorokra épít.

ATV Spirit HD

Az ATV második csatornája HD minőségben.

Dikh TV HD

Az első magyarországi roma csatorna HD minőségben.

Helyi TV 1

Helyi tévécsatorna, kerületi tévé vagy körzeti adó.

Helyi TV 2

Helyi tévécsatorna, kerületi tévé vagy körzeti adó. 

TV2 Séf

A TV2 Csoport gasztrócsatornája. A csatornán kedvelt hazai szakácsokkal és népszerű külföldi séfekkel egyaránt találkozhatnak a nézők. A főzőműsorok mellett a gasztronómiával kapcsolatos filmek is megtalálhatóak a kínálatban.

Film/Sorozat csatornák
VIASAT Film

A Sony Movie Channel helyére lépő VIASAT Film csatorna tovább erősíti a filmes vonalat. Ígéretük szerint kiemelkedő filmélményt kínálnak, legyen szó kasszasikerekről, klasszikus vagy kultikus filmekről.

VIASAT2

A VIASAT2 a Sony Max csatorna helyére érkezett és elődjéhez hasonlóan leginkább a női közönséget célozza különleges tartalmakkal.  A főzőműsorokon, romantikus vígjátékokon kívül a csatorna kínálatában erős női karakterekre építő sorozatok és filmek is helyet kapnak.

AXN

AXN. A három betű csupán jelentés nélküli betűk sorozata? Nem, határozottan kijelenthető, hogy az AXN sokkal több ennél, a csatorna a sorozatok szakértője. A Sony Pictures Entertainment bevetette minden tudományát, hogy egy valódi, fantasztikus teret hozzon létre csatornája, az AXN által.

AXN HD

A közkedvelt csatorna HD változatban.

AXN CE

Az AXN csatorna a világhírű Sony Pictures égisze alá tartozik, ezért szinte garancia a tartalmas, akciódús szórakozás. Az AXN tévén a szinte 24 órás adás során népszerű krimiket, sci-fi-sorozatokat, akciófilmeket és kalandműsorokat nézhetünk.

Sorozat+

Krimi, akció vagy egy jó kis vígjátéksorozat? A Sorozat + csatorna műsorában mindezt megtalálhatja. Régi és új kedvencek egy helyen, itt a Sorozat + csatornán. Ha  Ön éppen valamelyik kórházas sorozat vagy szappanopera hű követője, akkor itt biztosan jó helyen jár.

FOX

A világ egyik legnézettebb tévécsatornája a világ legnépszerűbb tévé sorozataival. A legújabb évadok bemutatói, a legnagyobb stúdiók alkotásai találhatóak a kínálatban.

Mozi+

A TV2 Csoport új tagja, a Mozi+ csatorna 2016 júniusában kezdte meg a sugárzást. A Mozi+ a TV2 csoport vadonatúj mozi csatornája, mely a PRO4 helyén indult.

Mozi+ HD

A moziélmény fokozása érdekében a filmcsatorna HD minőségben is elérhető.

Film Café

A Film Café elsősorban romantikus filmeket, érzelmes drámákat és családias, könnyed komédiákat sugárzó csatorna. A nőkre fókuszáló Film Café csatorna az amerikai filmek és az európai sorozatok mellett dél-amerikai sorozatokat is kínál.

Film Café HD

A sorozatcsatorna HD minőségben.

Izaura TV

A TV2 Csoport 2016 augusztusának közepén indította útjára, elsősorban a női nézőket célzó sorozatcsatornáját, az Izaura TV-t.  Az adó jelmondata: A sorozatok rabjainak.

Izaura TV HD

A szappanorpera csatorna HD minőségben.

Comedy Central

Volt már Önnel olyan, hogy nem tudta abbahagyni a nevetést, pedig már a könnye is kicsordult? Szeretne egy olyan csatornát nézni, amely szórakoztat, ahol a humor és a jókedv áll a középpontban? Akkor kapcsoljon át a Comedy Centralra!

Comedy Central HD

A népszerű nevettető csatorna HD változata.

Comedy Central Family

A Comedy Central Family 2017 októberében debütált Magyarországon. Egy igazi humorcsatorna, középpontjában családi vígjátéksorozatokkal.

Prime

A TV2 Média Csoport szórakoztató csatornája 2016 szeptember elején indult. A csatorna célközönségét nehéz meghatározni, lévén, hogy általános szórakoztató adóról van szó. 

Prime HD

A közkedvelt csatorna HD változatban.

Film4

A Film4 magyar kereskedelmi csatorna 2018 április végén kezdte meg adását. Ahogy a nevéből is adódik főként filmekre fókuszál és elsősorban a női közönséget célozza.

Film4 HD

A filmcsatorna HD minőségben.

RTL Gold

Az RTL Magyarország legújabb csatornája az RTL Gold. Kizárólag hazai gyártású műsorok lesznek láthatóak a csatornán.

Film+

A 2003-ban elindult Film+ csatorna a nap 24 órájában izgalmas, vicces vagy épp megható filmeket sugároz azoknak, akik hírektől, sorozatoktól és magazinműsoroktól netán valóságshow-tól mentes programokat szeretnének látni.  

Film+ HD

Az RTL kábeltévés csatornájának filmes adója HD változatban.

Filmbox

Az SPI International által üzemeltett Filmbox tévé a családok és a fiatalok szórakozását szeretné kielégíteni, ezért szinkronizált mozisikereket és sorozatokat sugároz a nap 24 órájában. A Filmbox több országban is jelen van, testvércsatornáival pedig közel tizenöt millió előfizető kikapcsolódásáról gondoskodik.  

Filmbox HD

A Filmbox HD csatorna, amely az SPI International égisze alá tartozik, magas minőségben sugároz kiváló filmeket, ezért kedvelt célállomása azoknak, akik kezükbe véve a tévékapcsolót, tartalmas és izgalmas szórakozást szeretnének maguknak.  

Filmbox Extra

A Filmbox Extra csatorna az SPI International egyik bástyája, amely díjnyertes filmeket, valamint kiváló európai és tengerentúli alkotásokat sugároz a szórakozásra vágyó tévénézőknek.

Filmbox Extra HD

A népszerű Filmbox csatorna HD változatban.

Filmbox Family

A Filmbox Family 2010. május 1-jétől immár magyar nyelven is elérhető a magyarországi tévénézők számára. A Lengyelországból indult csatornán erőszakmentes filmek, minisorozatok, drámák, dokumentum- és rajzfilmek tekinthetők meg a család minden tagja számára.

Filmbox Stars

A korábbi FilmBox Plus 2020 szeptemberétől FilmBox Stars néven található a szolgáltatók kínálatában. A csatorna műsorát nézve rájövünk, hogy mit csinálnak híres színészek, amikor egy időre eltűnnek a szemünk elől: hihetetlenül jó filmeket forgatnak, amelyeket valamiért nem mutatnak meg nekünk, csak (nem sokkal) később a Filmbox műsorán.

Filmbox Premium

A Filmbox csatornák közül a Filmbox Premium kínálja a legújabb filmeket és a legfrissebb tévés sorozatokat. A Filmbox elsőszámú csatornája 2015 januárjától érhető el Magyarországon.

HBO

Filmek, sorozatok - ez az, amit az HBO csatorna választásával megkaphat. Reggeltől akár hajnalig elmerülhet a filmek világában. A legmodernebb filmek mellett megtekintheti egy rég nem látott nagy kedvencét.

HBO 2

Az amerikai HBO alá tartozó HBO 2 egy prémiumcsatorna, amely a nap 24 órájában sugároz. Az HBO 2 fizetős műsorkínálatát az igényes, minőségi filmek iránt rajongók élvezik a leginkább, akiknek fontos, hogy minden pillanatban szórakoztatva érezzék magukat.  

HBO Comedy

Az HBO Comedy, az HBO prémiumcsatornája napi húsz órában biztosítja a szűnni nem akaró nevetést. A leginkább fiataloknak, családoknak szóló HBO Comedy programja a legviccesebb vígjátékok és szitkomok, sorozatok segítségével nevetteti meg a nézőket szerte az egész világon.  

Jocky TV

A TV2 Csoport klasszikus sorozatokat felvonultató tévécsatornája. Nevét stílszerűen a világ egyik legnépszerűbb sorozatának a Dallasnak ikonikus szereplőjéről Jockey Ewingről kapta.

Moziverzum

A TV2 Csoport prémium filmcsatornája. A nap 24 órájában országos premiereket, külföldi és magyar sikerfilmeket, díjnyertes alkotásokat láthatnak a csatornára kapcsolók. Vígjáték, thriller, akciófilm, sci-fi, netán dráma vagy inkább családi mozi? Mindenki megtalálja a kedvére valót.

Moziverzum HD

Mozicsatorna HD minőségben.

Cinemax

A Cinemax csatorna több, mint harminc évvel ezelőtt, 1980-ban indult az HBO riválisaként az Egyesült Államokban. Időközben mozicsatornaként működő vállalkozássá nőtte ki magát.

Cinemax 2

A Cinemax csatorna műsorát ismétli egy napos csúszással.

Galaxy 4

A Galaxy4 kábelcsatorna korábban Galaxy néven működött. Főműsoridőben európai premiertartalmakkal várja a nézőket, napközben pedig klasszikus, főként krimisorozatokkal, dokumentum és reality műsorokkal.

Galaxy 4 HD

A sorozatcsatorna HD minőségben.

Max4 HD

A Network4 csoport tagjaként a jól bevált receptet követve régi és új sorozatokkal, amerikai és európai filmekkel, valamint saját tartalmakkal próbálja a Max4 csatorna a nézőket a képernyő elé csalogatni.

DIGI Film

A DIGI Film a DIGI saját filmcsatornája, mely Magyarországon 2012. november 1-jétől vált elérhetővé a hazai tévénézők számára.Minőségi programkínálatának köszönhetően a legnagyobb sztárok legjobb filmjeit nézhetjük éjjel-nappal.

Film Mánia

A Film Mánia korábban Filmmúzeum néven működött, ennek megfelelően 2000 óta érhető el a magyarországi tévénézők számára. Film Mánia néven 2012 óta sugároz a csatorna, az elődje tematikáját nem tartotta meg, hiszen film premierek is megtalálhatóak a kínálatában.

Film Mánia HD

Filmek kiváló képminőségben.

Paramount Channel

A világ egyik legnagyobb tartalomszolgáltató vállalata, a Viacom hazai portfólió-bővítésének köszönhetően  2014-től a Paramount Stúdió legnagyobb filmjeivel is találkozhatnak a hazai nézők a médiavállalat kínálatában. A világon harmadikként Magyarországon mutatkozik be a csatorna.

Paramount Channel HD

A közkedvelt filmcsatorna nagy felbontásban, még jobb képminőséggel.

AMC

Az AMC (Magyarország) az AMC amerikai kábelcsatorna magyar változata, mely az MGM helyén sugároz. Szlogenje, mely mindenhol megmarad eredeti nyelven: Something more, vagyis "valami többet" nyújt. A tulajdonos AMC Networks Magyarországon kívül még 13 országban indította el a csatornát.

AMC HD

A népszerű filmcsatorna HD minőségben.

Epic Drama

A Viasat World médiavállalat 2017 végén útjára indított csatornája az Epic Drama. A nevéhez méltóan a csatorna kínálatát a drámasorozatok határozzák meg.

Epic Drama HD

A sorozatcsatorna HD mindőségben.

Hír csatornák
Echo TV

A 2005-ben indult Echo TV napi 24 órában műsort sugárzó csatorna, amely indulásakor Magyarország első üzleti témájú tévéjeként mutatta be magát. Ma már a gazdasági témájú műsorok és hírek mellett a csatornán politikai műsorokat is láthatunk több konzervatív beállítottságú személyiség megjelenésével.  

hírTV

A HírTV 2003 januári indulása óta Magyarország első hírszolgáltató televíziójává nőtte ki magát. Erős, közönségformáló, tudatalakító szerepét és jelentőségét aligha tagadhatjuk. A HírTv igazi példáját adja minden újságírás elemi vezérelvének: „a hír szent, a vélemény szabad”.

Hír TV HD

A magyar hírcsatorna HD minőségben.

Euronews

1993-ban indult az Euronews többnyelvű hírcsatorna, amely eddig kilenc nyelven volt elérhető (arab, angol, francia, német, olasz, spanyol, portugál, orosz és török), azonban 2013-tól megjelent a magyar nyelvű adás is tizedikként.  

Euronews HD

A hírcsatorna HD minőségben.

CNN International

A CNN International nemzetközi sugárzású, hírközlő csatorna. Tulajdonosa a Time Warner médiavállalat, társcsatornája a CNN, amely Észak-Amerikában fogható. Aki tud egy kicsit angolul, annak nagyon ajánlatos a CNN Internationalt nézni, hiszen folyamatosan, közvetlenül értesül az eseményekről.

CNN (English)

A CNN tv az egyik legismertebb, a nap 24 órájában műsort sugárzó amerikai hírcsatorna, amelyet még Ted Turner alapított 1980-ban, és csak később került át a Time Warner médiacég-csoporthoz. A CNN csatorna amerikai és nemzetközi adásait több százmillióan nézik világszerte.

BBC World

A BBC fogalom a világ hírközlésében. Zsinórmérce, mondhatni a hírközlés alfája és omegája. A BBC World, teljes nevén BBC World Service Television a BBC nemzetközi sugárzású hírcsatornája, a jóval gazdagabb amerikai CNN méltó és egyenrangú ellenfele.

CCTV4

A CCTV4 a kínai állami televízió nemzetközi adása és véletlenül párt- és kormánycélokat szolgál. Adása inkább külföldre szakadt hazájuk fiainak szól, de lelkes, jövőbe látó nyelvtanulóknak is ajánlott műsor. A CCTV4 online elérhető a neten is.

CGTN

CGTN (China Global Television Network) egy közel sem pártsemleges kínai tévécsatorna.

Sky News

Az 1989-ben létrehozott Sky News tévé egy 24 órában műsorokat sugárzó angol műsorszolgáltató. A Sky News csatorna programját Nagy-Británniában és az egész világon fogni lehet SD-ben vagy HD-ben, a képformátum a tévéknél is egyre népszerűbb 16:9.  

Russia Today

A 2005 óta műsort sugárzó Russia Today tévé egy több nyelven fogható orosz csatorna, amely a RIA Novosti tulajdonában van. A Russia Today csatorna SD-ben és 4:3-as képformátumban fogható kábelen, műholddal és az internet segítségével, az elérhető négy nyelv pedig az orosz mellett az angol, az arab és a spanyol.  

Channel One Russia

Az 1938-ban indított Channel One TV az első televíziós csatorna volt a Szovjetunióban, és sokáig az egyetlen, amelyet országszerte is fogni lehetett. A Channel One csatorna több, mint tíz éve 16:9-es képformátumban sugároz műholdon és kábelen keresztül, és körülbelül 15 százalékos nézettséggel rendelkezik.  

Deutsche Welle

Az 1953-ban elindított Deutsche Welle csatorna az egyik legpatinásabb német tévécsatornák egyike, világszerte és Németországban is leginkább csak DW-ként emlegetik. A Deutsche Welle tévé központja Bonnban található, külön érdekesség, hogy a DW 2012 év elején új arculatot kapott magának.  

France 24

A 2006 decembere óta működő France 24 egy francia állami tévécsatorna, amelyet a nap 24 órájában sugároznak világszerte. A csatorna elérhető kábeltévén, műholdon, sőt, már interneten is, francia, angol és arab nyelvű műsoraival pedig az igényes és informatív műsorokat szeretőket igyekszenek megszólítani.  

Polonia

A Telewizja Polska, vagyis a lengyel állami közszolgálati műsorszolgáltató csatornája, a Polonia 1992-ben kezdte el a sugárzást, ami azóta is tart népszerűségének köszönhetően. A Polonia csatornát a TVP és a lengyel külügyminisztérium finanszírozza, központja Varsóban található.  

Pro TV International

A romániai Pro TV International egy nemzetközileg is elérhető csatorna, amelyet a PRO TV Group üzemeltet. A Pro TV International műsorait Románia, Magyarország és Európa többi országa mellett Észak-Amerikában és Izraelben is lehet fogni, az adásokat pedig 16:9-es képformátumban sugározzák.  

RTV Slo

Az 1958-ban elindított RTV SLO egy szlovéniai közszolgálati televíziós csatorna, amelynek központja Ljubljanában található. A kábelen és műhold segítségével is fogható RTV SLO csatorna az első számú adónak számít ennek megfelelően szlovén nyelven sugározza műsorait.  

France2

A francia közszolgálati csatorna, a France 2 tévé 1963-ban kezdte meg működését, és ma már az egyik legpatinásabbnak számít. A France 2 csatorna 16:9-es képformátumban, kiváló képminőséggel sugároz igényes műsorokat a nap 24 órájában.  

CNBC

Az egyik legkomolyabb üzleti csatornának csámító CNBC 1989-ben alakult, főként fogyasztói és üzleti híreket közöl nézőivel. A műholdon és kábelen is fogható CNBC csatorna az NBC tulajdonában van, és világszerte mintegy négyszázmillióan nézik, ennek köszönhetően pedig a legértékésebbek egyike.  

Al Jazeera (English)

Az arab Al Jazeera hírcsatorna angol nyelvű adása. A "közel-keleti CNN". Műsorán megtalálhatóak az azonnali hírek ugyanúgy, mint a háttér elemzések, beszélgetések, élő adások. Az Al Jazeera English online nem elérhető.

Animáció/Gyermek csatornák
Baby TV

Bébi korú gyerekünket órákra ott hagyhatjuk a Baby TV adása előtt. Ha végképp megunta a műsort, odaültethetjük a számítógép elé a Baby TV online változatához, ahol eljátszhat a gyerek. Ha a gyerek a zombisodás jeleit mutatja, az a média-túladagolás súlyos mellékhatása és a kezelést abba kell hagyni!

Cartoon Network

A Carton Network egy amerikai kábeltelevíziós társasághoz tartozik és az egész nap folyamán animációs filmeket sugároznak. A Carton Network rövidítése CN, mely 1992. október 1-jén kezdte el vetíteni műsorait. Amerikában indult ugyan, de a műsor szinte azonnal elterjedt egész Európa szerte.

Minimax

A Minimax csatorna választásával rajzfilm és animációs sorozatok egész tárháza nyílik meg a gyermekek előtt. Kora reggeltől estig sugározza műsorait, igazodva a gyermekek ritmusához, és kielégítve a gyermekek mese és kaland iránti igényeit.

Disney Channel

Az Egyesült Államokban 1983-ban, Magyarországon 2009-ben indult útjára a Disney Channel csatorna, amelyet a világhírű cég, a mesékben első Disney birtokol. A Disney Channel műsorainak mintegy nyolcvan százaléka saját gyártású, kivételt általában a régi Jetix-es rajzfilmek jelentik.  

JimJam

A 2006-ban indult JimJam tévé egy gyerekeknek szóló televíziós csatorna, amelyet a Chello Zone és a HIT Entertainment ellenőriz, tulajdonol és tölt fel tartalommal. A JimJam csatorna megalakulása óta több országban is látható.

Duck Tv

A Duck TV (korábban Bebe TV)  egy kisgyermekeknek készült szórakoztató, nevelő jellegű csatorna, amelyet a hathónapos kisbabáktól kezdve egészen a hároméves gyerekig bezárólag ajánlják mindazoknak, akik erőszakmentes műsorokkal szeretnék picinyeiket szórakoztatni.  

Duck Tv HD

A kisgyerekeknek szóló csatorna 2013 februárjától HD minőségben is elérhető.

Nickelodeon

Az elődje révén 1977-ben, majd ezen a néven 1979-ben elindult Nickelodeon tévé, a Viacom tulajdonában álló csatorna, amely gyerekeknek sugároz műsorokat a nap 24 órájában. Magyarországon 2010-ben vált elérhetővé a Nickelodeon csatorna, ami az Egyesült Államokban egyike a három piacvezető gyerektévének.  

Nickelodeon HD

A népszerű gyermekcsatorna már HD minőségben is elérhető.

Minimax/C8

A Minimax mesecsatorna a legújabb és legnagyobb nemzetközi sikerekkel és klasszikus mesékkel egyaránt számít a gyerekekre. A Minimax 6-tól 20-ig fogható, utána pedig - 2014 áprilisától - a C8 csatorna műsorai nézhetőek hajnal 2-ig.

Boomerang

A Boomerang csatorna a Cartoon Network testvércsatornája, adása a kisebb, 3-7 éves gyerekeknek szól. Nagy sikerű rajzfilmek a műsorán: Rózsaszín Párduc, Flinstone, Tom és Jerry, Garfiled és társaik. A Boomerang online nem érhető el, de az oldalán sok játékot találhatnak a csemeték.

KIKA

A KiKa tévé vagyis a Kinder-Kanal németországi tévécsatorna, fiataloknak és gyermekeknek kínál szórakoztató műsorokat. A reklámmentes közszolgálati adó az ARD és a ZDF égisze alá tartozik, és elérhető kábelen, digitálisan valamint műhold segítségével.  

Nicktoons

A gyerekek által közkedvelt Nickelodeon és Nick Jr. nyomán indult a Nicktoons. Célközönségként főképp azokra a gyerekekre fókuszál, akik túl kicsik vagy túl nagyok a másik két Nick csatorna műsorához.

Nicktoons HD

A mese csatorna szuper képminőségben.

Nick Jr.

A Nick Jr . gyerekműsorokat sugárzó tévécsatorna. Magyarországon a Nick Jr. európai változatát sugározzák Németországból. Először műsorblokként indult 2000 szeptemberében a Nickelodeonon, 2012. január 1-jén indult el angolul, mint 24 órás csatorna, de ettől még a Nickelodeonon megmaradt műsorblokként. 

TeenNick

A TeenNick a Nickelodeon fizetős csatornája. Elsősorban a tinédzser nézőközönséget célozza sorozatokkal, filmekkel.

Kiwi TV

A TV2 Médiacsoport tematikus csatorna kínálatában 2016. szeptember 26-tól egy gyerekcsatorna is helyet kapott. Kiwi TV - A mesék új birodalma!

TV2 Kids

A TV2 Média csoport tematikus gyerekcsatornája, melyet korábban Kiwi TV néven találhattunk a szolgáltatók kínálatában. TV2 Kids - A mesék új birodalma!

Da Vinci Kids

Da Vinci Kids - Csodálkozz rá minden nap! Egyedülálló módon gyerekeknek szóló ismeretterjesztő csatorna, amely a 6-12 éves korosztályt célozza.

Ismeretterjesztő csatornák
Animal Planet

Az Animal Planet tematikus csatorna, ami - egyedüliként a tévécsatornák világában - kizárólag az állatok életének bemutatásával foglalkozik. Ez az a csatorna, amely mindent tud az állatokról és ezt rendkívül színvonalas, csodálatosan fényképezett és nagyon-nagyon szakszerű módon közvetíti.

Animal Planet HD

Az Animal Planet csatorna HD változata más műsorral, de hasonló jelleggel. Természettel és leginkább állatokkal foglalkozó ismeretterjesztő tévécsatorna.

M5 HD

Az újonnan indult csatorna HD minőségben.

M5

A Duna Médiaszolgáltató kulturális-ismeretterjesztő csatornája. Tulajdonképpen egy közszolgálati tematikus csatorna, mely tényleges működését 2016. szeptember 19-én kezdte.

Travel Channel

Ön most gondban van? Tanácstalan, mert a prospektusok szépek, színesek, ötleteket adnak, de azok mégiscsak élettelen fotók. Szeretne utazni, és egész évben erre az időszakra készült? A varázsige: Travel Channel!

Travel Channel HD

Az 1994-ben indult - nemzetközi -  utazással folgalkozó csatorna HD minőségben. A Travel Channel HD 2013 májusától érhető el Magyarországon.

TV Paprika

A 2004-ben indult TV Paprika magyar tulajdonban lévő és magyar nyelven műsorokat sugárzó tévécsatorna, ahol gasztronómiai témájú adásokat láthatunk a nap 24 órájában. A TV Paprika műsorait a készítők a 18-59 év közötti városi nézőknek szánják, akiknek az ételek területén minőségi elvárásaik is vannak.  

TV Paprika HD

A népszerű gasztrocsatorna HD minőségben.

HISTORY

Az Egyesült Államokban 1985-ben indított History csatorna az A&E Television Networks tulajdonában van, szinte az egész világon foghatól. A részben saját gyártású, igényes és érdekes műsorokban találkozhatunk történelemmel, a régmúlt érdekességeivel és kulisszáival vagy éppen a megjósolt jövővel.  

History HD

A History HD dokumentumcsatorna valódi történelmi utazásra invitálja a tévénézőket. A csatorna régi korokat dolgoz fel és mutatja be azokat a történelmi gyökereket, amelyek elengedhetetlenül fontosak világunk jelenlegi működésének megismeréséhez.

HISTORY 2

Az ismeretterjesztő csatornák körében ritkaságnak számít, de a History kapott egy második csatornát is. A History 2 még 2013-ban indult hódító útjára és nagyon hamar népszerű lett a tévénézők körében.

Discovery Channel

Hihetetlenül változatos műsort kínál az egyik legnagyobb ismeretterjesztő tévécsatorna hálózat zászlóshajója a Discovery Channel. Természettudományi, történelmi, felfedező, csodák és rejtélyek után kutató műsorok sokasága követi egymást.

Discovery Channel HD

A Discovery Networks népszerű csatornájának nagyfelbontású változata.

Discovery Science

A Discovery Science 2000 óta szórakoztatja a magyar nézőket napi 24 órában. A csatorna a tudomány és a technológia legérdekesebb témáit dolgozza fel. Megbízható, ugyanakkor közérthető módon ad választ a Mit? Miért? és a Hogyan? kérdésekre.

Discovery Science HD

A Discovery Science nagyfelbontású adása.

Discovery HD Showcase

A Discovery HD Showcase tévécsatorna nem egyszerűen a Discovery Channel HD változata, hanem a Discovery csatornáinak (Discovery Channel, Discovery Scinece, Animal Planet) műsoraiból mazsoláz.

DTX

DTX vagyis Discovery Turbo Extra. Az autós, motoros tartalmakat kínáló csatorna elsődleges célcsoportja a fiatal férfiak. A műsorok középpontjában a sebesség, ezzel párhuzamosan az adrenalin áll.

BBC Earth

Ha BBC ismeretterjesztő csatorna, akkor csodás és lenyűgöző természetfilmekre, izgalmas és különleges nézőpontú dokumentumfilmekre számíthatunk. A BBC Earth tulajdonképpen a BBC Knowledge utódja.

BBC Earth HD

A népszerű ismeretterjesztő csatorna HD változatban.

Life TV

A korábbi LifeNetwork csatorna tartalmilag megújulva, frissebb logóval Life TV néven érhető el. A csatorna az előd hagyományait követve továbbra is az egészséges éltemódot, a testi-lelki egészséget és a családi, személyes kapcsolatokat helyezi középpontba.

Life TV HD

A közkedvelt ismeretterjesztő, életmód csatorna kiváló képminőségben.

Fine Living

A csatorna 2015 áprilisától látható Magyarországon. A Fine Living bemutatja a világ legkülönbözőbb életmód szakértőit, dizájnereit, lakberendezőit, szakácsait.

DocuBox HD

Az ismeretterjesztő csatorna a Filmbox család tagja. Kínálatában főképp a Föld titkait, gyönyörű adottságait bemutató műsorok kapnak helyet.

National Geographic

A National Geopgraphic 37 nyelven, összesen 173 országában - köztük Magyarországon is - sugároz ismeretterjesztő dokumentumfilmeket. Fő témái a természet, a tudomány, a kultúra és a művészet. Az igényesen szórakozató ismeretterjesztő csatorna szlogenje: Nyitottan a világra.

National Geographic HD

A National Geographic HD a világ legismertebb ismeretterjesztő csatornájának egyike, mely immár Magyarországon is elérhető HD minőségben, magyar hanggal.

Nat Geo Wild

A Nat Geo Wild egy kizárólag természettudományos témájú műsorokat sugárzó csatorna, amely a National Geographic Channel kistestvérének számít.

Nat Geo Wild HD

A Nat Geo Wild HD természettudomány témájú televíziós csatorna, amely kizárólag a National Geographic Channel műsorait sugározza. A National Geographic Channel-lel ellentétben a Nat Geo Wild HD-n azonban elsősorban a vandonélő állatok életét bemutató dokumentumfilmeket sugároznak.

Food Network

A csatorna 2015 januárjától egyedi módon mutatja be a kulináris élvezeteket. A Food Network a világ vezető gasztro és életmód csatornája.

Food Network HD

Az életmódcsatorna HD minőségben.

Spektrum

A Spektrum TV az egyetlen magyar ismeretterjesztő csatorna. A Spektrum igazi ablak a világra. Ha a Spektrumot nézzük, olyan benyomásunk támad, mintha a nyomtatott médiából – egyebet ne mondjunk - egyszerre olvasnánk az Élet és Tudomány, a História, a Nők Lapja és az IPM különböző  rovatait.

Spektrum HD

A közkedvelt ismeretterjesztő csatorna nagy felbontású adása, mely a programjait 16:9-es képaránnyal sugározza.

Spektrum Home

A Spektrum Home csatornát korábban Deko TV-ként ismerhettük meg. Ahogy neve is sejteti az otthonnal, kerttel, barkácsolással összefüggő témákkal foglalkozik ez a tematikus csatorna. Hasznos tanácsokat kaphatunk lakásunk, környezetünk szépítésével kapcsolatban.

Spektrum Home HD

A tematikus csatorna szuper képminőségben.

Viasat History

A Viasat csoport egyik tagja a Viasat History, amely 2004 óta sugároz a nap 24 órájában történelmi jellegű műsorokat. A tematikus Viasat History csatornán látható műsorok az ókortól kezdve egészen napjainkig bemutatják a történelem alakulását, az elmúlt korok érdekességeit, és politikájának változását.  

Viasat Nature

A Viasat csoport tagja, a Viasat Nature prémium kategóriás csatorna, amelyen kiváló minőségű dokumentumfilmeket nézhetünk a nap 24 órájában. A reklámmentes Viasat Nature csatornán szórakoztató és látványos műsorokat láthatunk, amelyek egy része már több díjat is begyűjtött az évek során.  

Viasat Nature/History HD

A közkedvelt ismeretterjesztő csatornák HD változata. Reggel 6-tól a Viasat Nature HD, este 18-tól pedig a Viasat History HD műsorai láthatóak.

Viasat Explorer

A Viasat Explorer olyan innovatív dokumentum csatorna, mely kifejezetten Európa számára készült. Az újdonságokra kíváncsi nézőknek találták ki. Műfaját tekintve sokkal inkább a kikapcsolódás, a tudomány iránti érdeklődés, valamint az emberi viselkedés megértése ösztönzi nézőit.

Da Vinci Learning

A tudomány világát szórakoztató módon hozza az otthonainkba a Da Vinci Learning tévécsatorna. Számos műsora szól a gyerekeknek, de ezekből sokat a felnőttek is megértenek. Kísérletezős és mi hogy működik típusú műsorok mennek adásba, "aha! élményt" okozva a kíváncsi nézőknek.

Da Vinci HD

Oktató, ismeretterjesztő csatrona, melynek célja, hogy a bonyolult ismereteket hétköznapi módon tárja a nézők elé. Célközönsége a gyerekek és szüleik.

ID Investigation Discovery

Az ID Investigation Discovery műsorkínálata "lebilincselő" törvényszéki és bűnügyi témákkal foglalkozik, szakértői vizsgálatokra és azok pontos folyamatára fókuszálva fedi fel a való élet drámáit, a világ legizgalmasabb nyomozásainak tudományos hátterét.

Ozone TV

Az Ozone TV, korábbi nevén OzoneNetwork Magyarország első zöld tévécsatornája. Izgalmas kérdésfelvetéseiben sokszor megtalálhatjuk a választ is arra, hogyan alakíthatjuk (alakíthatnánk) életünket, életformánkat úgy, hogy jobban igazodjék az egyre jobban fogyó forrásainkhoz, életterünkhöz.

Ozone TV HD

A népszerű ismeretterjesztő, "zöld" csatorna szebb képminőségben.

Paprika TV

A 2004-ben indult TV Paprika magyar tulajdonban lévő és magyar nyelven műsorokat sugárzó tévécsatorna, ahol gasztronómiai témájú adásokat láthatunk a nap 24 órájában. A TV Paprika műsorait a készítők a 18-59 év közötti városi nézőknek szánják, akiknek az ételek területén minőségi elvárásaik is vannak.  

Lichi TV

A korábban Chili TV-ként működő főzőcsatorna Lichi TV néven folytatja a műsor szórást.

Nat Geo HD

Az 1978-ban indult Nat Geo HD egy olyan népszerű ismeretterjesztő csatorna, amely a National Geographic Society által készített ismeretterjesztő dokumentumfilmeket sugározza. Legfontosabb témái a tudomány, a természet, a kultúra, a művészet és a történelem.

DIGI Animal World

A DIGI  ismeretterjesztő csatornája a trópusi élőlényektől a sarkvidéken élő fajokon át, egészen a ritka egyedekig az állatvilág csodálatos közegét mutatja be immár a hazai tévénézők számára is. Reklámmentes, non-stop műsoraival elsősorban a felnőtt lakosságot szólítja meg.

DIGI Animal World HD

A DIGI állatvilággal foglalkozó tematikus csatornájának HD változata.

TLC

A Discovery Networks női közönséget célzó kiemelt csatornája 2011 szeptemberétől indult Magyarországon. A csatorna főképp a 25 és 49 éves nők számára kínál valóságon alapuló szórakoztató és életmód műsorokat. Vigyen több színt az életébe a TLC-vel!

DIGI Life

A DIGI Life a DIGI életmód tematikájú tévécsatornája, mely 2012. október 1-jén indult útjára Romániából. A magyar adás 2012. november 7-én vette kezdetét. A tévécsatorna a kábeles és a műholdas előfizetők számára egyaránt elérhető a DIGI csomagban.

DIGI Life HD

A DIGI életmód csatornájának HD változata.

DIGI World

A DIGI World a DIGI ismeretterjesztő-tudományos tévécsatornája, amely a DIGI Life-hoz hasonlóan Magyarországon immár 2012. november 7-étől érhető el a műholdas és a kábeles előfizetők számára egyaránt.

DIGI World HD

A DIGI kedvelt ismeretterjesztő csatornája HD felbontásban.

CBS Reality

A CBS Reality története egészen 1999-ig nyúlik vissza. Kezdetekben - 2012. december 3-ig - Zone Reality néven működött. A csatorna legtöbb műsora megtörtént, drámai élethelyzeteket mutat be a tévénézők számára.

Love nature

Love Nature a természetfilmek csatornája.

HGTV HD

HGTV vagyis home and garden TV.  Minden, ami az otthonhoz kapcsolódik, lakásfelújítástól az otthoni praktikákig. Egy csatorna a barkácsolás és a kertészet szerelmeseinek. 

MyZen.tv

A 2008-as francia alapítású MyZen.tv egy olyan életmódcsatorna, amely 4 perces klipek formájában invitálja a tévénézőt csodálatos tájak bebarangolására, kellemes, relaxációs, a természet hangjait imitáló zene kíséretében.

Felnőtt csatornák
Blue Hustler

Soft pornó tévécsatorna. Pontosabban, soft-felnőtt tévécsatorna, műsorában semmi meglepő. A Blue Hustler online nem elérhető, csak némi ízelítő.

Daring!tv

A Daring!TV felnőtt tévécsatorna, nagyon, nagyon felnőtt! Szóval a leplezetlen erotika kifejezés a műsorok egy részénél túlontúl finomkodó megjegyzés. Az amatőrökről szóló műsorok többségéről persze csak egy amatőr hiszi el, hogy amatőröket lát.

Hustler TV

A Hustler TV csatorna az Egyesült Államokból indult el, és felnőttfilmes tartalommal szórakoztatja az exkluzív szórakozásra vágyó nézőközönséget. Javarészt cenzor nélküli szexműsorokat tartalmaz, amelyek illeszkednek a világhírű brandhez, a Hustlerhez.  

Hustler TV HD

A Hustler HD a Hustler TV nagy felbontású változata, amely 3D műsorokat is sugároz majd.

MusicMax Adult

A Musicmax Adult estig zenét, 23 órától pedig felnőtt tartalmakat sugárzó csatorna volt, amelyet átnevezése után immáron (Musicmix) SuperOne-nak hívnak.

Playboy TV

A Manwin által birtokolt Playboy TV csatorna 1982-ben kezdte el sugárzását az Egyesült Államokban, azóta pedig a vállalkozás kinőtte magát, és szinte az egész világon sugároznak fizetős felnőttfilmes tartalmakat.  

Private Spice

A világhírű Playboy Entertainment által birtokolt Spice Networks cégcsoport irányítja a Private Spice adót, amely fizetős prémiumszolgáltatást nyújtó felnőttfilmes csatorna.

Spice Platinum

A Spice Platinum a Spice Networks cég egyik felnőttfilmes tartalmakat sugárzó tévécsatornája, amely társaival együtt mintegy 72 országban van jelen, többek között az Egyesült Államokban, Új-Zélandon és Európában.  

Dorcel TV

A Docel TV francia, erotikus műsorokat sugárzó csatorna, amelyet a világhírű francia felnőttfilmes producer, Marcel Dorcel hozott létre.

XXX Extreme

A 2010 szeptemberében elindult XXX Extreme csatorna egy felnőttfilmes tartalmakat sugárzó adó volt, amelyet később új arculattal és névvel láttak el, és így lett belőle Daring TV.

SuperOne HD

A SuperOne HD felnőttfilmek sugárzására specializálódott televíziós csatorna, amely a lehető legjobb minőségben, HD-felbontásban és 16:9-es képaránnyal tálalja a téma legjobb alkotásait.  

SuperOne

A SuperOne adó minőségi felnőttfilmes műsorokat sugárzó televíziós csatorna, amely este 11 órakor kezdi el a sugárzást és egészen reggelig tart a műsorideje. A SuperOne előtt zenei programokat láthatnak a nézők, 23-tól pedig éjfélig a könnyedebb, softcore filmek veszít át a stafétabotot.  

Eroxxx HD

Az Eroxxx csatorna, ahogy a neve is sugallja a Filmbox családba tartozik - mely az SPI International INC érdekeltsége - és a felnőtt közönséget hivatott szórakoztatni. Az Erox HD az erotika három szintjét kínálja a nézőknek. 

Redlight HD

A felnőtteknek szóló csatornán amerikai, európai és nemzetközi produkciók egyaránt megtalálhatóak. Minden hónapban új filmek, show műsorok, sorozatok. Ezenkívül a színfalak mögé is betekinthetünk, interjúkat láthatunk HD minőségben népszerű amerikai és európai sztárokkal.

Külföldi csatornák
3sat

Német nyelvű tévécsatorna, mely főleg kulturális és ismeretterjesztő műsorokat sugároz. Műsorában utazással, állatokkal, természettel kapcsolatos ismeretterjesztő adások sokaságát találjuk. Reklámokat nem sugároz! A 3sat online egyelőre nem elérhető.

Classica

Az Unitel Classica változatos komolyzenei tartalmakat kínáló csatorna. A csatornát Herbert von Karajan alapította 1996-ban, programjában megtalálhatóak régi és új hangversenyek, zeneszerzők, zenészek és karmesterek évfordulója kapcsán készített tematikus blokkok.

Classica HD

A komolyzene csatorna HD minőségben.

Pro7

A Pro7 1989 óta sugárzott német kereskedelmi csatorna, amelyet kábelen és műholdon keresztül is foghatunk szinte egész Európában. A Pro7 csatorna műsorait a nap 24 órájában élvezhetjük német nyelven, SD-ben és HD-ben egyaránt, 16:9-es képformátumban.  

ARTE

A német-francia érdekeltségű ARTE nevű televíziós csatorna 2004 óta fogható Magyarországon is német nyelven. Az ARTE elsősorban Európa kulturális életét mutatja be dokumentumfilmjei és magazinműsorai által.

Super RTL

A kölni központú Super RTL  kereskedelmi televíziós csatorna tulajdonosa az RTL Disney Fernsehen GmbH & Co. KG. A Super RTL csatorna volt az első  olyan német adó, amely kizárólag a fiatalabb korosztályt célozta meg, a gyermekeknek szóló műsorokat 1995-ben kezdték el sugározni.  

Rai Uno

A Rai Uno az elsőszámú közszolgálati televízió Olaszországban, Magyarországon kódolatlanul fogható. A nézők összetétele átlagosnak nevezhető, a társadalom bármely rétegét érdekelhetik a Rai Uno műsorai. Érdekes, szórakoztató, elgondolkodtató, minden megvan egy csatornán belül.

Rai Due

A Rai Due olasz közszolgálati televízió olaszoktól, olaszoknak. A Rai Due a kettesszámú csatornája az országnak, műsorán egyaránt találunk filmeket, sorozatokat és talkshow-kat is, de természetesen nem hiányozhatnak azok a műsorok sem, melyek az igényesebb kultúrát és érdeklődést igyekeznek kielégíteni.

Rai Tre

A Rai Tre, közszolgálati televízió Olaszországban. Műsorkoncepciója egyedi, az olasz csizma regionális műsoraitól kezdve találkozhatunk ismeretterjesztő filmekkel és előadásokkal, valamint sportközvetítésekkel is. A Rai Tre nézettsége igen magas.

RTL II

Az RTL II 1993 elején kezdte el sugározni adásait, a kereskedelmi csatornát az RTL Group és a Tele München Gruppe birtokolja. Az RTL II csatorna 16:9-es képformátumban, és az SD felbontás mellett HD-ben is sugározza műsorait, amelyek Németországon belül komoly nézettséget érnek el napról-napra, hétről-hétre.  

STV 2

Az STV 2 szlovák nyelvű csatorna, melynek műsorkínálatában megtalálhatók a sorozatok, filmek, hírösszefoglalók és valóságshow-k egyaránt. A hajnali órákban Szlovákia és a világ más tájaiba nyerhetnek betekintés.

Canal de las Estrellas

A Televisa társaság tulajdonában lévő, több mint félszáz éves múltra visszatekintő mexikói Canal de las Estrellas csatorna a közép-amerikai ország vezető tévécsatornája, valamint a világ vezető spanyol nyelvű adója.

ARD

A nagy múltra visszatekintő ARD (Das Erste) csatorna az első számú német közszolgálati adó volt. Az ARD tévét működtető intézmény 1950-ben jött létre müncheni központtal, és a világ második legnagyobb közszolgálati médiájának számít.

HRT 1

A  HRT 1 egy horvát közszolgálati csatorna, amit a HRT, azaz a horvát rádiós és televíziós társaság irányít. A témák széles skálája megtalálható a HRT 1 kínálatában, úgy, mint dokumentumfilmek, történelmi műsorok, iskolásoknak szóló magazinok, híradások, sorozatok, filmek, talk-show-k és persze vetélkedők is.  

HRT2

A HRT 2 tévé egy 1972-ben elindult horvát közszolgálati csatorna, amelynek tartalmáért és minőségéért a horvát állami televíziós szolgáltató, a HRT felel. Az izgalmas sorozatokat és filmeket, valamint egyéb tévéműsorokat sugárzó HRT 2 csatorna horvát nyelven fogható.  

ZDF

A német ZDF tévé egy közszolgálati televíziós csatorna Németországban, amely Ausztriába, Luxemburgba, Svájcba, Liechtensteinbe, Olaszországba, Belgiumba, Hollandiába, Dániába és Koszovóba is sugároz adásokat.

SAT1

A német kereskedelmi csatorna, a ProSieben Sat.1 tulajdonában lévő SAT1 tévé volt az első nem közszolgálati televíziós csatorna Németországban. A SAT1 1984-ben alakult, de csak egy évvel később vette fel mostani nevét.  

TVE

A TVE tévé egy spanyolországi televíziós csatorna, amely 1989-ben indult el, és a Televion Espanola üzemelteti. A Spanyolországban, Európa nagyobb részén, Észak-Amerikában, Latin-Amerikában, valamint Ázsiában is fogható.

ORF1

Az ORF 1 tévé egyike az osztrák közszolgálati tévécsatornáknak, amit az Osztrák Rádió és Televízió nevű, ORF-nek rövidített műsorszolgáltató lát el tartalommal. Az ORF 1 csatorna az Österreichischer Rundfunk (ORF) állami szolgáltató zászlóshajója, az első számú tévé, amely az egyik legnézettebb Ausztriában.  

CNC World

A kínai állam tulajdonában lévő CNC World - a China Xinhua News Network Corporation - pekingi székhelyű, angol nyelvű hírcsatorna. Sugárzását 2010. július 1-jén kezdte meg. Napjainkban Ázsia és Óceánia térségében, valamint néhány európai országban elérhető.

World Fashion TV

A 2005-ben alapított, angol-orosz nyelvű World Fashion TV olyan nemzetközi divat- és életmódmagazin, amely a divat legcsillogóbb világába kalauzolja el a tévénézőt a nap 24 órájában.

4Fun TV

A 2004-ben indult, éjjel-nappal sugárzó, lengyel nyelvű 4Fun TV az egyik legnépszerűbb lengyelországi szórakoztató-zenei tévécsatorna, melynek célközönsége elsősorban a fiatal generáció.

Bloomberg (English)

A Bloomberg tévét 1994-ben indította útjára az üzleti életben nagy hírnevet szerzett Bloomberg L.P., és mára az egyik legkomolyabb csatorna lett, ami az üzleti élettel és az üzleti hírekkel foglalkozik.

DW TV

A bonni székhelyű, 1992-ben elindított DW TV (németül: Deutsche Welle, de Németországban és világszerte csak DW-ként emlegetik) Németország nemzetközi műsorszolgáltatója.

ORF2

Az Osztrák Rádió és Televízió nevezetű, ORF-nek rövidített állami közszolgálati műsorszolgáltató második jelentős csatornája, az ORF 2 tévé Magyarországon is fogható, és német nyelven sugároz adásokat 24 órában.  

RTR Planeta

Az RTR Planeta nevű orosz csatorna műsorában hírek, sportközvetítések, kulturális programok, filmek és dokumentumfilmek színes kínálatából válogathatnak a nézők.

Nautical Channel

A Nautical Channel az egyetlen olyan nemzetközi csatorna a világon, amely a nap 24 órájában hajózási sporttal és életmóddal foglalkozik. A vitorlázás és az extrém sportok állnak a kínálat középpontjában, de rengeteg információt szerezhetünk az olyan deszkasportokról is, mint a szörf vagy a kite.

VOX

A német televíziós csatorna, a VOX tévé az RTL csoport tagja, és több, mint húsz éve, 1993-ban kezdte el sugározni műsorait. Európában kódolatlanul érhető el az Astra-műhold segítségével. Az eredeti SD-minőségű adásokat 2009 óta HD-minőségben is élvezhetik a minőségi adás rajongói.  

TV5MONDE

A TV5MONDE tévé egy franciaországi televíziós csatorna, amelyet az azonos nevű részvénytársaság birtokol és üzemeltet. Az TV5MONDE csatorna műsorait 16:9-es képformátumban és SD-minőségben láthatják a nézők francia és angol nyelven világszerte.

Pervij Kanal

Már a magyar jelentése - első csatorna - is utal arra, hogy Oroszország legnagyobb lefedettséggel rendelkező, egyik legnépszerűbb csatornája a Pervij Kanal.

English Club TV

Formabontó oktató csatorna, azoknak, akik fejleszteni vagy szintentartani szeretnék angol nyelvtudásukat. A csatorna a kommunikatív nyelvtanulást helyezi a középpontban.

Mediaset

Mediaset Italia tévécsatorna célja, hogy világszerte bemutassa és a tévénézőkkel megszeretesse Olaszországot, az olasz kultúrát.

Sport csatornák
M4 Sport

Az M4 a közmédia sportcsatornája. Ennek megfelelően főleg a magyar érdekeltségű sporteseményekkel foglalkozik, az 5 látványsportág és a 16 kiemelt sportág folyamatosan szerepel a műsoron.

M4 Sport HD

A magyar sportcsatorna HD változatban.

Sport1

A Sport 1 az első hivatalos sportcsatorna hazánkban, adásait sugározzák Csehországban, Szlovákiában és Romániában is. A Sport 1 nagy nézettséggel bír, hiszen különböző országok bajnokságait közvetíti, ilyen például a Bundesliga.

Sport1 HD

Magyarország népszerű sportcsatornájának HD változata, mely 2012 decembere óta sugároz több sporteseményt is nagy felbontásban.

Sport2

A Sport 2 olyan nézőket vonz a képernyők elé, akik az extrém sportok szerelmesei. Így  inkább a fiatal generáció az, amelyik ragaszkodik ehhez a csatornához. Itt szemmel követhetik példaképeiket, esetleg folytatják az általuk kiválasztott sportot és esetenként a mintából életforma lesz.

Sport2 HD

2013 decemberétől érhető el HD minőségben a SportTV második csatornája.

Eurosport 1

Az Eurosport a legnagyobb európai televíziós sportcsatorna-hálózat, amely a világ 54 országában és 20 nyelven – köztük magyarul is – fogható műholdon és kábelszolgáltatókon keresztül. Ha szereti figyelemmel kísérni a sporteseményeket, mérkőzéseket, akkor itt a helye az Eurosport csatornán.

Eurosport 1 HD

Az egyik legnagyobb nemzetközi sportcsatorna HD változata, mely 2008. május 25-én kezdte meg a nagy felbontású sugárzást.

Eurosport 2

Ha Ön is a sportrajongók közé tartozik és nem akar lemaradni egyetlen sporteseményről vagy mérkőzésről sem, akkor Önnek való az Eurosport 2 csatorna. Ha úgy tartja kedve egész nap nézheti a különböző bajnokságokat, viadalokat.

Eurosport 2 HD

Az Eurosport kettes számú csatornája HD minőségben.

Eurosport News

Az Eurosport News - az Eurosport hálózat tagjaként az Eurosport és az Eurosport 2 mellett - 2000. szeptember 1-jén indult útjára. Az élő közvetítés mellett részletesen kommentálja a különböző sporteseményeket.

DIGI Sport 1

A DIGI Sport a DIGI TV sportcsatornája, a legfiatalabb magyarországi sportcsatorna. Műsorszerkezetében kezdetben csaknem kizárólag labdarúgás szerepelt, amin nem is csodálkozhatunk, ha - a teljesség igénye nélkül - belekukkantunk a DIGI Sport szerkesztőinek és szakkommentátorainak névsorába.

DIGI Sport 1 HD

A 2009 júliusa óta működő DIGI Sport indulását követően nem sokkal, a hazai sportcsatornák közül elősként indította el HD minőségű adását, hogy még látványosabb és még tökéletesebb sportélményt biztosítsanak a nézőknek.

DIGI Sport 2

A DIGI TV sportcsatornája - a Digi Sport - hazánkban 2009-ben sugározta első műsorait. A csatorna 2012 augusztusában jelentős arculatváltáson ment keresztül, így hozták létre a Digi Sport 1 és a Digi Sport 2 televíziós adókat.

DIGI Sport 2 HD

A DIGI cégcsoport 2012-ben hozta létre saját gyártású tematikus csatornáit, köztük a DIGI Sport 1-et és 2-et is, melyek technikailag és tartalmilag teljesen egyenrangúak.

DIGI Sport 3

A sportrajongók örömére 2015 őszén indította útjára a DIGI a 3. sportcsatornáját. A DIGI Sport 3 fő célkitűzése, hogy a nézőket még több élő közvetítéssel szórakoztassa. A közkedvelt labdarúgó bajnokságokon kívül betekinthetünk a belga, a skót vagy akár az argentín bajnokságba is.

DIGI Sport 3 HD

A DIGI legújabb sportcsatornája HD minőségben.

DIGI Sport Plus

A DIGI Sport Plus jelenleg a legfiatalabb sportcsatorna a magyarországi műholdas és kábel tévék világában. Kezdetekben főként a labdarúgás centrikus Digi Sportról kiszorult sportágak csatornája volt. A DIGI Sport Plus  műsorszerkezete az anyacsatorna műsorszerkezetét követi.

DIGI Sport Plus HD

A DIGI Sport a DIGI TV kedvelt sportcsatornája, amely 2009. július 23-án indult útjára Magyarországon. A DIGI Sport Plus csatorna 2011 márciusában sugározta első műsorperceit; célközönsége a 18 éven felüli férfiak csoportja.

Spíler1 TV

A Spíler TV a TV2 Csoport férficsatornája. A Premier League vagyis az angol bajnokság mérkőzései csak ezen a csatornán láthatóak.

Spíler1 TV HD

A TV2 Médiacsoport sportcsatornája HD minőségben.

Spíler2 TV

A TV2 csoport újabb sportcsatornája, melyen a spanyol bajnokság mérkőzésein kívül a Bajnokok Ligája meccseit is figyelemmel kísérhetik a sportrajongók.

Spíler2 TV HD

A Spíler 2 tévécsatorna HD minőségben.

Arena4

A 4-es csatornacsalád (TV4, Story4, Galaxy4, Film4) kínálatából eddig a sport hiányzott, az Arena4 ezt az űrt hivatott betölteni. Nem is akárhogyan. Rengeteg látványos sport közvetítésével találkozhatunk a kínálatban, mint például NHL, Indycar, amerikai foci, sznúker, pankráció, MMA.

Arena4 HD

A 4-es csatornák sportadója HD minőségben.

Match4 HD

A Match4 sportcsatorna a DIGI sportcsatornákat váltja le, megőrizve azok hagyományát, szemléletét.

Fishing & Hunting

A Fishing & Hunting tévécsatorna a halászat és vadászat rejtelmeibe vezeti be az érdeklődőket. Nemcsak az egyes fortélyokról szerezhetnek tudomást, hanem izgalmas kalandok szemtanúi is lehetnek a csatorna nézői. A kalandokat követhetjük Skóciától Magyarországig vagy épp a kanadai vadonban.

Fishing & Hunting HD

A Fishing & Hunting Channel és a PV TV egyesülésével jött létre a Fishing & Hunting HD csatorna, így ez az egyetlen horgászat-vadászat tematikájú csatorna.

Rai Sport 1

Az olasz RAI televíziós hálózat 1999-ben egy sport tévécsatornát indított el, amely a Rai Sport nevet kapta. A Rai Sport nemcsak olasz, hanem nemzetköz sporteseményeket és azokhoz kapcsolódó sportrendezvényeket is közvetít a tévénézők számára.

Rai Sport 2

A Rai Sport 2 olasz tematikus csatorna 2010 májusában kezdte meg sugárzását. Nemcsak hazai, hanem nemzetközi sporteseményeket is közvetít szakmai kommentálással. Elemző műsoraikban részletesen bemutatják az egyes sportágak szabályait, a legjelentősebb versenyzőket és a felkészülés menetét.

Extreme Sports

Ugrás, repülés, száguldás - mindez az Extreme Sports csatornán. Minden megtalálható, ami egy kicsit is izgalmas, félelmetes és nem utolsó sorban extrém. Itt az Extreme Sports csatornán bárki végigkövetheti, milyen bátran veszik a kanyarokat a motor, illetve autóversenyzők.

Real Madrid TV

A spanyol Real Madrid labdarúgó csapatának 1999-ben alakult saját televíziós csatornája: a Real Madrid TV. A csatorna székhelye a csapat edzőkomplexumában, a Ciudad Real Madridban található. A Real Madrid TV műsorai elsősorban a csapat rajongóinak és érdeklődőinek szólnak.

Trace Sports

A 2009-es indulású, francia gyökerű Trace Sports a világ első olyan sportcsatornája, amely kizárólag híres sportolókkal és magánéletükkell foglalkozik. A Trace Sports legfőbb törekvése, hogy a világ első számú, egyetlen sporttematikájú dokumentumfilm-csatornájává váljon.

Super Tennis

Az olasz érdekeltségű Super Tennis egy 2008-ban alapított tematikus sportcsatorna, amely a tenisz sport olasz és nemzetközi híreit, eseményeit és a különféle rangos tenisz versenyeket közvetíti a tévénézők számára. Magazinműsoraik bemutatják a legnagyobb tenisz csillagokat.

Motors

Az 1999-ben alapított Motors TV sportműsorai elsősorban az autó-, a kerékpár-, a hajó- és a motorversenyek szerelmeseinek szólnak. Műsorkínálatában helyet kapnak autóverseny-bajnokságok, különféle kerékpár és motoros kupák, valamint a hajókkal és a vízisporttal kapcsolatos magazinműsorok.

Auto Motor Sport

A német fizetős tévécsatorna 2009-ben indult útjára az autók szerelmeseinek örömére. A nap 24 órájában sugároz autósporttal, motorsporttal kapcsolatos friss híreket, érdekes tényeket. A csatorna kínálatában főleg az autóiparral kapcsolatos dokumentumfilmekkel és sportadásokkal találkozhatunk.

Golf Channel

Ahogy a neve is sejteti a golfozás szerelemeseinek a csatornája. Élő közvetítések a legkülönfélébb golf versenyekről, ezenkívül napi hírek, újdonságok a golf világából.

FightBox

A Filmbox család tagja, ahogy a neve is mutatja a küzdősportok szerelmeseit célozza.

Gametoon

Az első olyan tévécsatorna Magyarországon, amely az eSport rajongóknak szól. Ennek megfelelően a csatornán eSport versenyek közvetítései, valamint videójátékokkal kapcsolatos tartalmak láthatóak.

Zene csatornák
Zenebutik TV

A TV2 Csoport tematikus zenecsatornája a Zenebutik TV. A csatorna mottója: A kedvenc videoklipjeid egy helyen.

MTV Music Television

A new york-i székhelyű MTV Music Television zenei televíziós csatornát 1981-ben kezdték el sugározni az Amerikai Egyesült Államokban. A többféle műfajú zenei klipek közvetítése mellett számos fiataloknak szóló zenei és szórakoztató műsor, valamint sorozat is helyet kap az MTV műsorkínálatában.

MTV Hungary

Az MTV Hungary a Music Television magyarországi adója, amely 2007-ben kezdte meg működését. Kezdetekben a csatorna műsorkínálatának fele magyar készítésű volt, míg a másik felét az MTV Europe-tól vették át a szerkesztők.

MTV Europe

A szórakoztató jellegű pán-európai MTV Europe 1987-ben indult útjára. A népszerű zenei csatorna műsorkínálatában helyet kapnak a legfrissebb klipek, ugyanakkor műsoridőt biztosítanak a sztárok magánéletéről, terveiről szóló híreknek is.

MTV Hits

A 2001-ben indult MTV Hits egy éjjel-nappal sugárzó zenei, szórakoztató jellegű csatorna, amely Európa számos országában - például az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Hollandiában és Magyarországon is - elérhető.

MTV Dance

A dance, disco, R&B, illetve hip-hop zenéket sugárzó, angol gyökerű MTV Dance tematikus tv-csatorna 2001-ben indult útjára. A csatorna Európa valamennyi országában - így hazánkban is - elérhető előfizetéses műholdas és digitális szolgáltatás keretén belül. Célközönsége elsősorban a fiatal korosztály.

MTV Rocks

Az MTV Rocks olyan 24 órás alternatív zenei csatorna, mely az MTV Networks része. A csatorna széles körben elérhető, ezzel sok ember igényeit képes kielégíteni. Az MTV Rocks a könnyedebb fajsúlyú csatornák közé tartozik, a zenei műsorok mellett, valóságshow-t is láthat a néző.

MTV Live HD

Az MTV Live HD angol nyelvű 24 órás zenecsatorna, mely visszatér az MTV gyökereihez minőségi, magas színvonalú szórakozást ajánlva. Kínálatában az összes zenei műfaj, a legjobb videók, koncertek és egyéb szórakoztató programok szerepelnek.

Muzsika Tv

Az Iko Kábeltévé irányítása alá és tulajdonába tartozó Muzsika TV videóklippeket és régi szórakoztató műsorokat sugárzó csatorna. A Muzsika TV csatornán reggel 6 órától egészen késő estig tart a műsoridő, és leginkább az idősebb korosztályt célozzák meg a régi klasszikus számokra épülő showműsorokkal.  

MTV 80s

A korábbi VH1 Classic 2020 októberétől MTV 80s néven szolgáltatja a '80-as évek jobbnál jobb zenéit. A VH1 Classicon rövid ideig néháy órás zeneblokként volt látható az MTV 80s, mely végül önálló zenecsatornává vált.

MTV 90s

Ahogy a neve is sugallja a 90-es évek zenéi hallhatóak, láthatóak a zenecsatornán, mely korábban MTV Rocks néven szerepelt a szolgáltatók kínálatában.. Az MTV 90s még 2016-ban indult önálló műsorblokként a brit zenetévében.

MTV 00s

2021 augusztusától a VH1 európai adása helyett az MTV00s sugározza a 2000-es évek zenéit.

Mezzo

A világon 44 országban fogható Mezzo Tv egy francia tematikus csatorna, mely elsősorban komolyzenét játszik és koncerteket közvetít.

Club MTV

A főként dance és disco zenéket játszó MTV Dance arculatváltást követően Club MTV zenecsatornaként szolgáltatja továbbra is a muzsikákat a stílus kedvelőinek. A csatorna továbbra is arra törkeszik, hogy a világ egyik legnépszerűbb partycsatornája maradjon változatos zenei kínálatával.

Stingray Classica

A tematikus zenecsatorna kínálatában operákat, baletteket és a legnagyobb klasszikus zenéket találhatják a komolyzene kedvelői.

Stingray Cmusic

A klasszikus zenecsatorna kínálatában főleg komolyzenei videókkal találkozhatnak a műfaj kedvelői.

Stingray iconcerts

Szívesen hallgat és néz koncerteket a legkülönfélébb műfajban? Legyen akár pop, rock vagy klasszikus? Akkor a Stingray iConcerts csatorna a kedvencei között fog szerepelni.

Sláger TV

A korábbi Nóta TV 2014 őszétől új névvel - Magyar Sláger TV - és új arculattal, valamint megújult programkínálattal jelentkezik. Színesebb, látványosabb és fiatalosabb. A csatorna fókuszában továbbra is a magyar zene áll, legyen az pop, operett vagy magyar nóta.

VH1

A new york-i székhelyű VH1 amerikai kábeltévé csatorna 1985-ös indulásakor azt a célt tűzte ki, hogy legalább olyan népszerű legyen, mint az MTV.

VH1 Classic

Az 1999-ben indult amerikai VH1 Classic a VH1 testvércsatornája. Csak úgy, mint a VH1 csatornán a VH1 Classic műsorkínálatában is az 1970-es és az 1990-es évekből származó zenei videók és koncertfelvételek kapnak helyet.

VH1 Europe

Az 1994-ben indult VH1 Europe repertoárjába számos zenei stílus tartozik; átfogó választékot nyújt a ’70-es évek zenei stílusaitól kezdődően. A különböző évtizedek zenei videoklipjeinek sugárzása mellett betekintést enged egyéb zenei irányzatokba, az egymás mellett élő zenei stílusokba.

U TV

Az U TV egy román interaktív zenecsatorna, mely 2005 áprilisában indult útjára. Zenei kínálatával főleg a 15-29 év közötti korosztályt célozza meg.

1 Music Channel

A 2010-től működő, éjjel-nappal sugárzó 1 Music Channel egy román zenecsatorna - a Music Channel - magyar változata. Az első olyan magyar zenetévé, melynek műsora az internetet keresztül is élőben követhető.

C-music

Az angol érdekeltségű, 2007-ben indult C-music már az indulását követő évben elnyerte a "Best Music TV Channel” –nek járó díjat. A zenei televíziós csatorna elsősorban klasszikus zenéket, népszerű és közismert filmzenék százait közvetíti a tévénézők számára nap mint nap.

H!T Music Channel

A magyar H!T Music Channel széles zenei palettájával 2010-ben indult útjára hazánkban. Műsorait kiváló minőségben a nap 24 órájában élvezhetik a magyarországi tévénézők.

MCM Top

Az MCM Top (azaz "Monte Carlo Music") francia zenei csatorna hivatalosan 1989-ben kezdte zenei jellegű műsorait sugározni. A zenei televízió elsődleges célcsoportja a 14. évet betöltött fiatalok köre.A zenés szórakoztató csatornán 2005-ig éjjel-nappal kizárólag videoklipeket sugároztak.

Music Channel HD

A Music Channel HD Magyarország első zenei HD csatornája, mely hazánkban egy nemzetközi lánc tagjaként 2010 januárjában kezdte meg működését. Elsődleges célcsoportja a 18–35 év közöttiek köre, akik érdeklődnek az igényes zenei videók iránt.

Dance Trippin TV

Az angol nyelvű Dance Trippin TV egy pán-európai televíziós csatorna, melynek székhelye Hollandiában, Amszterdamban található. A csatorna célközönsége elsősorban a disco élet és club zeneiség iránt érdeklődő fiatalok.

Virgin Radio TV

Az olasz Virgin Radio TV 2007-ben kezdte meg működését. A zenei tematikus csatorna középpontjában a rock (rockabilly, hard rock, punk rock, rock and roll) műfaj áll.

Vintage TV

2015 végén kezdte meg magyarországi sugárzását a Vintage csatorna. A Vintage TV eredetileg, évekkel ezelőtt Londonban indult, azzal a céllal, hogy olyan zenészeknek biztosítson platformot, akik kiszorultak a médiából. És ilyen zenész Magyarországon is akad.

Music Channel

A 24 órás Music Channel zenecsatorna 2010. óta sugározza műsorait. Célcsoportja a 18–35 év közötti fiatalok és felnőttek, akik szabadidejükben igényes zenét hallgatnak és érdeklődnek a zenei világ eseményei és a sztárok élete iránt.

Mooz Dance

A romániai zenecsatorna Magyarországon még nem túl elterjedt. Egyelőre az UPC Direct kínálatában található csak meg.

Dance tv

Nemcsak a dance műfaj rajongói lelhetik kedvüket a Dance TV csatornában, itt trance, hip-hop, r&b, house, club sőt még pop slágerek is mennek adásba. Műsorát nemcsak jónéhány digitális kábeltv csatornán lehet nézni, létezik Dance TV online, így bárki nézheti a műsort.

Kérjen visszahívást!