Rai Due
Rai Due

A Rai Due olasz közszolgálati televízió olaszoktól, olaszoknak. A Rai Due a kettesszámú csatornája az országnak, műsorán egyaránt találunk filmeket, sorozatokat és talkshow-kat is, de természetesen nem hiányozhatnak azok a műsorok sem, melyek az igényesebb kultúrát és érdeklődést igyekeznek kielégíteni.

A Rai Due először országos televízióként működött, de most már Magyarországon is fogható adó néhány filmet és sorozatot kivéve, televíziókészülékünkön kódolatlanul fogható. Itt ismét előtérbe kerül az igényesség, a nyelvtudás, hiszen  nem mindenki tudja élvezni ezeket az adásokat, mivel valamennyi olasz nyelvismeret azért szükséges hozzá.

 

A Rai Due műsorai mindentől függetlenül hazánkban aktuálisak, hiszen az általuk sugárzott filmek és a dokumentumfilmek, nemcsak róluk, hanem mirólunk, emberekről, nézőkről is szólnak. A Rai Due természetesen olasz temperamentummal készül, velünk együtt olyanok, mint egy nagy család, velük, a csatornán otthon érezhetjük magunkat, jókedve lehet a nézőnek, hiszen műsoraikon kívül, Ők is ezt hangsúlyozzák.

Mint ismeretes Itália lakói vallásos lelkületűek, műsoraikban nagy szerepet kap a család, a bizalom, a hűség és őszinteség. Nem véletlen például az sem, hogy a legtöbb bűnügyi filmet olaszok készítették. Humoros, könnyed hangnemben, de okítják a nézőt, hogy mi a helyes és járható út az életben. Aki még nem próbálta ki a Rai Due csatornát, annak nyugodt szívvel ajánlható.

Rai Due a legolcsóbban! 40 szolgáltató TV csomagjait hasonlítottuk össze. Árak, csatornák, hűségidő stb. Kattintson ide >>

Rai Due nyelve: olasz

Rai Due felbontása: SD

Rai Due kategóriája: Külföldi

Rai Due éppen futó műsora:

Rai Due következő műsora:

Rai Due online műsora: online nézhetőA feltüntetett árak tartalmazzák az Áfát.
Kérjen visszahívást!