hírTV
hírTV

A HírTV 2003 januári indulása óta Magyarország első hírszolgáltató televíziójává nőtte ki magát. Erős, közönségformáló, tudatalakító szerepét és jelentőségét aligha tagadhatjuk. A HírTv igazi példáját adja minden újságírás elemi vezérelvének: „a hír szent, a vélemény szabad”.

A csatorna csaknem kizárólag hírműsorokat sugároz vagy olyan háttérműsorokat, melyben a hírekhez kapcsolódóan az ország legismertebb politikusai, művészei és médiaszereplői világítják meg az egyes hírek események hátterét, az aktuálisan meghozott politikai intézkedések rejtett tartalmát is indokát.

A szerkesztők és bemondók közérthető, mindenféle újságírói modorosságot és közhelyet kerülő, nyelvtani hibáktól mentes felolvasásai és magyarázatai érthetővé teszik, miért vált a HírTV az ország egyik legnézettebb csatornájává. A Hír TV mindig is bátran felvállalta politikai kötődéseit, ennek ellenére hírműsorai megőrizték objektivitásukat, semlegességüket. Ennek a magas színvonalú tévés újságírásnak több rangos díj ad további nyomatékot.

hírTV a legolcsóbban! 40 szolgáltató TV csomagjait hasonlítottuk össze. Árak, csatornák, hűségidő stb. az alábbiakban!

hírTV nyelve: magyar

hírTV felbontása: SD

hírTV kategóriája: Hír

hírTV éppen futó műsora:

hírTV következő műsora:

hírTV online műsora: nincs online műsorA hírTV csatornát az alábbi csomagok tartalmazzák:

Internet + TV

5 980 Ft
100 Mbit/s
no-data
12 hónap
6 839 Ft
1-2.hó: 6339 Ft
20 Mbit/s
no-data
12 hónap
7 180 Ft
10 Mbit/s
no-data
12 hónap
7 839 Ft
1-2.hó: 7339 Ft
40 Mbit/s
no-data
12 hónap
145 találat | Következő oldal
1 | 2 | 3 | 4 | 5   >   >>
A feltüntetett árak tartalmazzák az Áfát.
Kérjen visszahívást!