FOX
FOX

A világ egyik legnézettebb tévécsatornája a világ legnépszerűbb tévé sorozataival. A legújabb évadok bemutatói, a legnagyobb stúdiók alkotásai találhatóak a kínálatban.

A Fox csatorna magyarországi debütálásával először mutatnak be magyar nyelven olyan díjnyertes sorozatokat, mint a The Walking Dead, a Da Vinci démonai, A híd, Az Álmosvölgy legendája, illetve a 24 és A Simpson család legújabb részei.

A nézők a Fox International Channels dokumentumjellegű filmjeivel is találkozhatnak: bemutatják az Egyesült Királyságban készült életmódsorozatokat – Luxus orosz kivitelben, Légy férfi! –, emellett a nézők megtekinthetik a legjobb hollywoodi filmeket is, közkedvelt sztárok főszereplésével. A csatorna műsora a hét minden napján reggel 6-tól éjjel 2-ig lesz látható.

Az új adó indulása a Fox International Channels stratégiájának részét képezi, és célja a vállalat zászlóshajójaként ismert Fox márka elterjesztése Európa-szerte, a régióban méltán népszerű National Geographic Channel és a NatGeo Wild csatornák mellett.

FOX nyelve: magyar

FOX felbontása: SD

FOX kategóriája: Film/Sorozat

FOX éppen futó műsora:

FOX következő műsora:

FOX online műsora: nincs online műsorA feltüntetett árak tartalmazzák az Áfát.
Kérjen visszahívást!