Fishing & Hunting
Fishing & Hunting

A Fishing & Hunting tévécsatorna a halászat és vadászat rejtelmeibe vezeti be az érdeklődőket. Nemcsak az egyes fortélyokról szerezhetnek tudomást, hanem izgalmas kalandok szemtanúi is lehetnek a csatorna nézői. A kalandokat követhetjük Skóciától Magyarországig vagy épp a kanadai vadonban.

A horgász és vadász bajnokságok közvetítése során érdekes és egyben izgalmas események tanúi lehetünk. Halászatkedvelő nézők betekinthetnek nemcsak hazánk, de más országok folyóinak élővilágába is, hiszen a Fishing & Hunting csatorna ide is elkalauzolja Önöket. Mindemellett ragadozók és vadállatok nyomába eredhetnek, és figyelemmel kisérhetnek vaddisznó vagy épp nyúlvadászatot. Ritkaságokat láthatunk a Balaton környékének állatairól, de távoli országok tájairól is. A Fishing & Hunting csatorna változatos helyeket és izgalmakat mutat be nézői számára, melyekben közös, a halászat és a vadászat.

Fishing & Hunting a legolcsóbban! 40 szolgáltató TV csomagjait hasonlítottuk össze. Árak, csatornák, hűségidő stb. az alábbiakban!

Fishing & Hunting nyelve: magyar

Fishing & Hunting felbontása: SD

Fishing & Hunting kategóriája: Sport

Fishing & Hunting éppen futó műsora:

Fishing & Hunting következő műsora:

Fishing & Hunting online műsora: nincs online műsorA Fishing & Hunting csatornát az alábbi csomagok tartalmazzák:

Internet + TV

5 980 Ft
100 Mbit/s
no-data
12 hónap
7 180 Ft
10 Mbit/s
no-data
12 hónap
8 110 Ft
15 Mbit/s
no-data
12 hónap
NET 250 + Szuper Családi Mozi

Díjmentes MoziKlubbal!

11 160 Ft
250 Mbit/s
no-data
24 hónap
70 találat | Következő oldal
1 | 2 | 3 | 4   >   >>
A feltüntetett árak tartalmazzák az Áfát.
Kérjen visszahívást!