DIGI Sport 1
DIGI Sport 1

A DIGI Sport a DIGI TV sportcsatornája, a legfiatalabb magyarországi sportcsatorna. Műsorszerkezetében kezdetben csaknem kizárólag labdarúgás szerepelt, amin nem is csodálkozhatunk, ha - a teljesség igénye nélkül - belekukkantunk a DIGI Sport szerkesztőinek és szakkommentátorainak névsorába.

Igaz a labdarúgás szerelmesei megtalálhattak a csatorna műsorán mindent, ami ebben a sportágban rangadó és mérvadó. Közvetítések a világ legerősebb labdarúgó bajnokságaiból (Anglia, Olaszország, Spanyolország). Az El Classico a spanyol örökrangadó (Reál Madrid – Barcelona), mint a világon másutt is, szezonról szezonra hatalmas nézettséget hoz a csatornának. De nem marad le a nemzetközi kupaküzdelmekről (Bajnokok Ligája, Európa Liga) sem, aki a DIGI Sportot nézi.

Habár a DIGI Sport profiljában a labdarúgásé a főszerepe, azért más sportágak mérkőzései, bajnokságai is megtalálhatóak a kínálatban, mint például kosárlabda vagy kézilabda.

Digi Sport a legolcsóbban! 40 szolgáltató TV csomagjait hasonlítottuk össze. Árak, csatornák, hűségidő stb. az alábbiakban!

DIGI Sport 1 nyelve: magyar

DIGI Sport 1 felbontása: SD

DIGI Sport 1 kategóriája: Sport

DIGI Sport 1 éppen futó műsora:

DIGI Sport 1 következő műsora:

DIGI Sport 1 online műsora: egy-két műsor online nézhetőA DIGI Sport 1 csatornát az alábbi csomagok tartalmazzák:

Internet + TV

7 670 Ft
500 Mbit/s
no-data
12 hónap
8 180 Ft
30 Mbit/s
no-data
12 hónap
9 180 Ft
50 Mbit/s
no-data
12 hónap
9 980 Ft
100 Mbit/s
no-data
12 hónap
79 találat | Következő oldal
1 | 2 | 3 | 4   >   >>
A feltüntetett árak tartalmazzák az Áfát.
Kérjen visszahívást!