Szolgáltatók szolgáltatás jellege szerint

Csomagajánlatok szolgáltatók

Internet + TV szolgáltatók

ATV+Internet szolgáltatásértékesítése egy csomagban nagyon gyakori. Ezt ma már mind a kábeltévé, mind a nagyobb internetszolgáltatók megteszik. A kábelszolgáltatók a saját hálózatukon, a saját területükön nyújtják a szolgáltatást,

Internet + Telefon szolgáltatók

AzInternet + telefon szolgáltatás csomagaz internetszolgáltatók körében népszerű, mert az ADSL (esetleg mikró) szolgáltatás mellé szívesen kínálnak IP telefon szolgáltatást. A csomagok havidíja alig magasabb a csak internet szolgáltatásénál és a telefon percdíjak is kedvezőek.

Internet + TV + Telefon szolgáltatók

ATV+internet+telefonkombináció nagyon népszerű csomag, mert összességében sokkal kedvezőbb ára van, mintha külön-külön rendelnénk meg a három szolgáltatást. Ennek a kombinációnak a nyújtására ma már a legtöbb kábeltévé és internetszolgáltató társaság képes. A kábelszolgáltatók a saját hálózatukon, a saját területükön nyújtják a szolgáltatást,

Internet + TV + Telefon + Mobiltelefon szolgáltatók

Internet + TV + telefon + mobil szolgáltatástcsak a Magyar Telekom, azaz a T-Home tud adni, hiszen mobiltelefon szolgáltatást csak mobil szolgáltató nyújt, a másik két mobilszolgáltató viszont nem rendelkezik nem mobil telefon, nem mobil internet és Tv szolgáltatással.

Internet szolgáltatók

ADSL szolgáltatók

Mivel a hagyományos vezetékes hálózat - területtől függően - a Magyar Telekom, Invitel, illetve UPC-é, és azADSL szolgáltatásezen működik, minden esetben ez a három szolgáltató a maga területén az alaphálózati szolgáltató.

Ők maguk is nyújtanak ADSL szolgáltatást, de nagykereskedelmi szerződés keretében más internet szolgáltatóknak is

Csupasz ADSL szolgáltatók

Mivel a hagyományos vezetékes hálózat - területtől függően - a Magyar Telekom, Invitel, illetve UPC-é, és acsupasz ADSL szolgáltatásezen működik, minden esetben ez a három szolgáltató a maga területén az alaphálózati szolgáltató.

A csupasz ADSL annyiban különbözik a normál ADSL szolgáltatástól, hogy nem szükséges hozzá vezetékes telefon

Kábelnet szolgáltatók

A kábelnet, azaz kábeltévé hálózaton nyújtott internet szolgáltatást értelemszerűen a kábeltévé társaságok nyújtják előfizetőiknek. Ma már a legtöbb kisebb kábeltévé társaság is nyújt a hálózatánkábeles internetszolgáltatást.

Mikrohullámú internet szolgáltatók

Mikrohullámú kapcsolaton keresztül igénybe vett Internet szolgáltatást nevezik egyszerűenmikrohullámú internetszolgáltatásnak. Ott elterjedtebb, ahol a vezetékes technológiák kevésbé elérhetőek, pl. kisebb településeken, de sűrűn lakott városrészekben is alkalmazzák. Sok helyen versenyképes alternatívát kínál a vezetékes, vagy mobilinternettel szemben.

 

Optikai internet szolgáltatók

Professzionális bérelt vonali üzleti internet szolgáltatást optikai hálózaton több kisebb-nagyobb szolgáltató nyújt a nagyobb városokban. Lakosságnak szánt,optikai hálózaton nyújtott internet szolgáltatástleginkább a T-Home (Magyar Telekom) tud nyújtani a nagyobb városokban “Optinet” fantázianéven.

Műholdas internet szolgáltatók
Versenyképes műholdas internet szolgáltatást - úgy tudjuk - Magyarországon egyedül az RG-Networks Kft. és szerződött partnerei nyújtanak. A "vannet" fantázianéven nyújtott műholdas internet szolgáltatás kétirányú műholdas adatátvitelen alapul, így bárhol képes szélessávú internet elérést biztosítani.

 

Mobilnet szolgáltatók

Mobilinternet számítógéphez szolgáltatók

Ma mármobilinternetet számítógépheznemcsak a nagy mobil szolgáltatók, hanem több internetszolgáltató és néhány kábeltévé szolgáltató is nyújt. Míg a mobil szolgáltatók előfizetéses és feltöltőkártyás mobilinternetet is szolgáltatnak, a kisebb szolgáltatók csak havi előfizetéses szolgáltatást értékesítenek.

Feltöltőkártyás mobilinternet számítógéphez szolgáltatók

Feltöltőkártyás mobilinternet szolgáltatást számítógépheza nagy mobil szolgáltatók nyújtanak (T-Mobile, Vodafone, Telenor). A számítógépet itt persze tágabb értelem kell venni, minden olyan elektronikus eszköz idetartozik, amelyiket nem használjuk mobiltelefonálásra. Ha pl. egy táblagépet mobiltelefonként is használunk, akkor hozzá való

Mobilinternet mobiltelefonhoz szolgáltatók

Ha a mobiltelefonunkkal internetezni szeretnénk (okostelefonoknál ez már-már kötelező), akkor ehhez a "Mobilinternet mobiltelefonhoz" részben keressünk szolgáltatót. Ilyenmobilnet szolgáltatástcsak a nagy mobilszolgáltatók nyújtanak.

TV szolgáltatók

Kábel TV szolgáltatók

Ma már gyakoribb a digitáliskábeltévé szolgáltatás, az analóg kábeltévé szolgáltatás leginkább a kisebb szolgáltatóknál maradt meg, vagy a nagyobbaknál esetleg olyan kisebb településeken, ahova a hálózat fejlesztés még nem ért el.

A szolgáltatók helyenként mind a digitális, mind az analóg szolgáltatást képesek nyújtani, érdemes lehet áttérni a

Műholdas TV szolgáltatók

Korábban csak a UPC Directet, T-Homeot és a Digit mondhattuk műholdas tv szolgáltatónak. Aztán megjelent a piacon a Hello HD, majd nemrég a BTel is műholdas TV szolgáltató lett. De a  szolgáltatók száma vélhetően bővül még. A műholdas tévé szolgáltatók mind korszerű, digitális szolgáltatást nyújtanak, különböző extra funkciókat kínálva az előfizetőiknek.

Földi sugárzású TV szolgáltatók

A klasszikus értelemben vettföldi sugárzású digitális tévészolgáltató az Antenna Hungária, amelyik a mindigTV szolgáltatás családdal már szinte teljes országos lefedettséggel szolgáltat.

Ugyanakkor Budapesten és környékén működik a Hello HD szolgáltató Hello Digital nevű, vezeték nélküli technológiával

IPTV szolgáltatók

AzIPTV szolgáltatásvalójában egy telefon vonalon működő digitális kábeltévé szolgáltatás. A szolgáltatást Invitel területen az Invitel nyújtja, Magyar Telekom területen azonban a T-Home-on kívül a nagyobb internet szolgáltatók is nyújtani képesek, akik a Magyar Telekom nagykereskedelmi partnerei.

Telefon szolgáltatók

Vezetékes telefon szolgáltatók

Mivel a hagyományos vezetékes hálózat - területtől függően - a Magyar Telekom, Invitel, illetve UPC-é, a hagyományosvezetékes telefonszolgáltatásta maga területén ez a három szolgáltató tudja nyújtani.Ha elrugaszkodunk a hagyományos értelmezéstől, akkor mondhatjuk, hogy vezetékes telefonszolgáltatást a kábeltévé társaságok

VOIP telefon szolgáltatók

AzIP telefon szolgáltatás(más néven digitális telefonszolgáltatás, vagy VoIP) valamilyen internet szolgáltatás mellett működik. Jellemzően ez ADSL, vagy kábel, de lehet mikrós internet is. A szolgáltatást természetesen az internet-, vagy kábelszolgáltatók nyújtják. 

Mobil szolgáltatók

Korlátlan beszélgetés szolgáltatók

A korlátlan beszélgetés csomagok az előfizetéses csomagok új generációja. Már mind a három nagy mobilszolgáltató biztosít ilyen csomagot az előfizetőinek.

Előfizetéses mobiltelefon szolgáltatók

Mobiltelefon előfizetéstjelenleg csak a három nagy mobilszolgáltatótól tudunk vásárolni.

Kérjen visszahívást!