Szolgáltatók szolgáltatás jellege szerint

Csomagajánlatok szolgáltatók

Internet + TV szolgáltatók

ATV+Internet szolgáltatásértékesítése egy csomagban nagyon gyakori. Ezt ma már mind a kábeltévé, mind a nagyobb internetszolgáltatók megteszik. A kábelszolgáltatók a saját hálózatukon, a saját területükön nyújtják a szolgáltatást,

51

Internet + Telefon szolgáltatók

AzInternet + telefon szolgáltatás csomagaz internetszolgáltatók körében népszerű, mert az ADSL (esetleg mikró) szolgáltatás mellé szívesen kínálnak IP telefon szolgáltatást. A csomagok havidíja alig magasabb a csak internet szolgáltatásénál és a telefon percdíjak is kedvezőek.

56

Internet + TV + Telefon szolgáltatók

ATV+internet+telefonkombináció nagyon népszerű csomag, mert összességében sokkal kedvezőbb ára van, mintha külön-külön rendelnénk meg a három szolgáltatást. Ennek a kombinációnak a nyújtására ma már a legtöbb kábeltévé és internetszolgáltató társaság képes. A kábelszolgáltatók a saját hálózatukon, a saját területükön nyújtják a szolgáltatást,

69

Internet + TV + Telefon + Mobiltelefon szolgáltatók

Internet + TV + telefon + mobil szolgáltatástcsak a Magyar Telekom, azaz a T-Home tud adni, hiszen mobiltelefon szolgáltatást csak mobil szolgáltató nyújt, a másik két mobilszolgáltató viszont nem rendelkezik nem mobil telefon, nem mobil internet és Tv szolgáltatással.

62

Internet szolgáltatók

ADSL szolgáltatók

Mivel a hagyományos vezetékes hálózat - területtől függően - a Magyar Telekom, Invitel, illetve UPC-é, és azADSL szolgáltatásezen működik, minden esetben ez a három szolgáltató a maga területén az alaphálózati szolgáltató.

Ők maguk is nyújtanak ADSL szolgáltatást, de nagykereskedelmi szerződés keretében más internet szolgáltatóknak is

66

Csupasz ADSL szolgáltatók

Mivel a hagyományos vezetékes hálózat - területtől függően - a Magyar Telekom, Invitel, illetve UPC-é, és acsupasz ADSL szolgáltatásezen működik, minden esetben ez a három szolgáltató a maga területén az alaphálózati szolgáltató.

A csupasz ADSL annyiban különbözik a normál ADSL szolgáltatástól, hogy nem szükséges hozzá vezetékes telefon

70

Kábelnet szolgáltatók

A kábelnet, azaz kábeltévé hálózaton nyújtott internet szolgáltatást értelemszerűen a kábeltévé társaságok nyújtják előfizetőiknek. Ma már a legtöbb kisebb kábeltévé társaság is nyújt a hálózatánkábeles internetszolgáltatást.

47

Mikrohullámú internet szolgáltatók

Mikrohullámú kapcsolaton keresztül igénybe vett Internet szolgáltatást nevezik egyszerűenmikrohullámú internetszolgáltatásnak. Ott elterjedtebb, ahol a vezetékes technológiák kevésbé elérhetőek, pl. kisebb településeken, de sűrűn lakott városrészekben is alkalmazzák. Sok helyen versenyképes alternatívát kínál a vezetékes, vagy mobilinternettel szemben.

 

66

Optikai internet szolgáltatók

Professzionális bérelt vonali üzleti internet szolgáltatást optikai hálózaton több kisebb-nagyobb szolgáltató nyújt a nagyobb városokban. Lakosságnak szánt,optikai hálózaton nyújtott internet szolgáltatástleginkább a T-Home (Magyar Telekom) tud nyújtani a nagyobb városokban “Optinet” fantázianéven.

56

Műholdas internet szolgáltatók
Versenyképes műholdas internet szolgáltatást - úgy tudjuk - Magyarországon egyedül az RG-Networks Kft. és szerződött partnerei nyújtanak. A "vannet" fantázianéven nyújtott műholdas internet szolgáltatás kétirányú műholdas adatátvitelen alapul, így bárhol képes szélessávú internet elérést biztosítani.

 

38

Mobilnet szolgáltatók

Mobilinternet számítógéphez szolgáltatók

Ma mármobilinternetet számítógépheznemcsak a nagy mobil szolgáltatók, hanem több internetszolgáltató és néhány kábeltévé szolgáltató is nyújt. Míg a mobil szolgáltatók előfizetéses és feltöltőkártyás mobilinternetet is szolgáltatnak, a kisebb szolgáltatók csak havi előfizetéses szolgáltatást értékesítenek.

64

Feltöltőkártyás mobilinternet számítógéphez szolgáltatók

Feltöltőkártyás mobilinternet szolgáltatást számítógépheza nagy mobil szolgáltatók nyújtanak (T-Mobile, Vodafone, Telenor). A számítógépet itt persze tágabb értelem kell venni, minden olyan elektronikus eszköz idetartozik, amelyiket nem használjuk mobiltelefonálásra. Ha pl. egy táblagépet mobiltelefonként is használunk, akkor hozzá való

78

Mobilinternet mobiltelefonhoz szolgáltatók

Ha a mobiltelefonunkkal internetezni szeretnénk (okostelefonoknál ez már-már kötelező), akkor ehhez a "Mobilinternet mobiltelefonhoz" részben keressünk szolgáltatót. Ilyenmobilnet szolgáltatástcsak a nagy mobilszolgáltatók nyújtanak.

46

TV szolgáltatók

Kábel TV szolgáltatók

Ma már gyakoribb a digitáliskábeltévé szolgáltatás, az analóg kábeltévé szolgáltatás leginkább a kisebb szolgáltatóknál maradt meg, vagy a nagyobbaknál esetleg olyan kisebb településeken, ahova a hálózat fejlesztés még nem ért el.

A szolgáltatók helyenként mind a digitális, mind az analóg szolgáltatást képesek nyújtani, érdemes lehet áttérni a

72

Műholdas TV szolgáltatók

Korábban csak a UPC Directet, T-Homeot és a Digit mondhattuk műholdas tv szolgáltatónak. Aztán megjelent a piacon a Hello HD, majd nemrég a BTel is műholdas TV szolgáltató lett. De a  szolgáltatók száma vélhetően bővül még. A műholdas tévé szolgáltatók mind korszerű, digitális szolgáltatást nyújtanak, különböző extra funkciókat kínálva az előfizetőiknek.

54

Földi sugárzású TV szolgáltatók

A klasszikus értelemben vettföldi sugárzású digitális tévészolgáltató az Antenna Hungária, amelyik a mindigTV szolgáltatás családdal már szinte teljes országos lefedettséggel szolgáltat.

Ugyanakkor Budapesten és környékén működik a Hello HD szolgáltató Hello Digital nevű, vezeték nélküli technológiával

70

IPTV szolgáltatók

AzIPTV szolgáltatásvalójában egy telefon vonalon működő digitális kábeltévé szolgáltatás. A szolgáltatást Invitel területen az Invitel nyújtja, Magyar Telekom területen azonban a T-Home-on kívül a nagyobb internet szolgáltatók is nyújtani képesek, akik a Magyar Telekom nagykereskedelmi partnerei.

58

Telefon szolgáltatók

Vezetékes telefon szolgáltatók

Mivel a hagyományos vezetékes hálózat - területtől függően - a Magyar Telekom, Invitel, illetve UPC-é, a hagyományosvezetékes telefonszolgáltatásta maga területén ez a három szolgáltató tudja nyújtani.Ha elrugaszkodunk a hagyományos értelmezéstől, akkor mondhatjuk, hogy vezetékes telefonszolgáltatást a kábeltévé társaságok

62

VOIP telefon szolgáltatók

AzIP telefon szolgáltatás(más néven digitális telefonszolgáltatás, vagy VoIP) valamilyen internet szolgáltatás mellett működik. Jellemzően ez ADSL, vagy kábel, de lehet mikrós internet is. A szolgáltatást természetesen az internet-, vagy kábelszolgáltatók nyújtják. 

53

Mobil szolgáltatók

Korlátlan beszélgetés szolgáltatók

A korlátlan beszélgetés csomagok az előfizetéses csomagok új generációja. Már mind a három nagy mobilszolgáltató biztosít ilyen csomagot az előfizetőinek.

36

Előfizetéses mobiltelefon szolgáltatók

Mobiltelefon előfizetéstjelenleg csak a három nagy mobilszolgáltatótól tudunk vásárolni.

34

Kérjen visszahívást!