TV szolgáltatók

SzolgáltatásLeírás
BajaNet TV

A BajaNet TV szolgáltatást nyújt Magyarország számos településén. Kattintson a tovább gombra és megmutatjuk, a BajaNet TV csomagjait, árakkal, és az összes fontos tudnivalóval. Azt is megnézheti, hogy melyek érhetőek el az Ön címén.

Cellkábel TV

A Cellkábel TV szolgáltatást nyújt Magyarország számos településén. Kattintson a tovább gombra és megmutatjuk, a Cellkábel TV csomagjait, árakkal, és az összes fontos tudnivalóval. Azt is megnézheti, hogy melyek érhetőek el az Ön címén.

DIGI TV

A DIGI TV szolgáltatást nyújt Magyarország számos településén. Kattintson a tovább gombra és megmutatjuk, a DIGI TV csomagjait, árakkal, és az összes fontos tudnivalóval. Azt is megnézheti, hogy melyek érhetőek el az Ön címén.

HWR-Telecom TV
A HWR-Telecom Budapest 4 kerületében: 10., 12., 14., 16., valamint Hajdúdorogon rendelkezik kábelhálózattal, melyen kábeltévé szolgáltatást is nyújt. A HWR TV elérhető analóg és digitális szolgáltatás keretében is. 
A digitális változat csak Budapesten a 10., 14. és 16. kerületekben érhető el. A digitális adást a HWR-Telecom jelenleg az analóg előfizetés mellé díjmentesen adja. TV csomagjai az Alap és Bővített nevet viselik (kb. 25, illetve 50 körüli csatornaszámmal). Bizonyos területeken csak az Alap csomag érhető el.
Invitel TV

A Invitel TV szolgáltatást nyújt Magyarország számos településén. Kattintson a tovább gombra és megmutatjuk, a Invitel TV csomagjait, árakkal, és az összes fontos tudnivalóval. Azt is megnézheti, hogy melyek érhetőek el az Ön címén.

Kábelsat-2000 TV

A Kábelsat-2000 TV szolgáltatást nyújt Magyarország számos településén. Kattintson a tovább gombra és megmutatjuk, a Kábelsat-2000 TV csomagjait, árakkal, és az összes fontos tudnivalóval. Azt is megnézheti, hogy melyek érhetőek el az Ön címén.

KábelszatNet-2002 TV

A KábelszatNet-2002 TV szolgáltatást nyújt Magyarország számos településén. Kattintson a tovább gombra és megmutatjuk, a KábelszatNet-2002 TV csomagjait, árakkal, és az összes fontos tudnivalóval. Azt is megnézheti, hogy melyek érhetőek el az Ön címén.

Lát-Sat TV

A Lát-Sat TV szolgáltatást nyújt Magyarország számos településén. Kattintson a tovább gombra és megmutatjuk, a Lát-Sat TV csomagjait, árakkal, és az összes fontos tudnivalóval. Azt is megnézheti, hogy melyek érhetőek el az Ön címén.

LRT-COM TV

A LRT-COM TV szolgáltatást nyújt Magyarország számos településén. Kattintson a tovább gombra és megmutatjuk, a LRT-COM TV csomagjait, árakkal, és az összes fontos tudnivalóval. Azt is megnézheti, hogy melyek érhetőek el az Ön címén.

LRT-KTV TV

A LRT-KTV TV szolgáltatást nyújt Magyarország számos településén. Kattintson a tovább gombra és megmutatjuk, a LRT-KTV TV csomagjait, árakkal, és az összes fontos tudnivalóval. Azt is megnézheti, hogy melyek érhetőek el az Ön címén.

Telekom TV

A Telekom TV szolgáltatást nyújt Magyarország számos településén. Kattintson a tovább gombra és megmutatjuk, a Telekom TV csomagjait, árakkal, és az összes fontos tudnivalóval. Azt is megnézheti, hogy melyek érhetőek el az Ön címén.

UPC TV
Kábelhálózatán a UPC analóg és/vagy digitális televízió szolgáltatást nyújt. A digital bronze, digital gold, digitális tévé szolgáltatás csomagjaival számos extra szolgáltatás érhető el, úgymint videótár, adás felvétele, adás megállítása, visszatekerése, elektronikus műsorújság, stb.
UPC Direct TV
A UPC Direct a műholdas televíziós szolgáltatások minőségi szolgáltatója, amely eljuttatja Önnek a televíziózást, lakjon Ön az ország bármely pontján! A megújult UPC Direct minden eddiginél gazdagabb élményt nyújt az egész családnak. Nagy képfelbontású HD csatornákkal, digitális videorögzítő funkcióval és színvonalas prémium csomagok gazdag választékával szeretnénk otthoni kikapcsolódását igazán magas színvonalúvá tenni.
Miért válassza a UPC Direct műholdas televíziós szolgáltatását?
     • Díjmentes beüzemelés (az ingyenes beüzemelés maximum 2 normál mediabox vagy 1 DVR esetén érvényes Medium TV, Medium HD TV, Plus HD TV megrendelése estén)
     • Akár 119 csatorna
     • HD csatornák széles választéka már kiemelt alapcsomagjainkban is
     • Prémium kényelmi funkciók: digitális videórögzítés, élő adás megállítása, elektronikus műsorújság (EPG), nyelvválasztás, gyerekzár
     • Megbízható TV szolgáltatás, akár egyszerre 4 TV-készüléken, kiváló digitális kép- és hangminőség
     • Nincs infrastrukturális kötöttség, az országban bárhol elérhető
Kérjen visszahívást!