TV szolgáltatók

SzolgáltatásLeírás
BajaNet TV

A BajaNet TV szolgáltatást nyújt Magyarország számos településén. Kattintson a tovább gombra és megmutatjuk, a BajaNet TV csomagjait, árakkal, és az összes fontos tudnivalóval. Azt is megnézheti, hogy melyek érhetőek el az Ön címén.

Cellkábel TV

A Cellkábel TV szolgáltatást nyújt Magyarország számos településén. Kattintson a tovább gombra és megmutatjuk, a Cellkábel TV csomagjait, árakkal, és az összes fontos tudnivalóval. Azt is megnézheti, hogy melyek érhetőek el az Ön címén.

Direct One TV

A Direct One TV szolgáltatást nyújt Magyarország számos településén. Kattintson a tovább gombra és megmutatjuk, a Direct One TV csomagjait, árakkal, és az összes fontos tudnivalóval. Azt is megnézheti, hogy melyek érhetőek el az Ön címén.

HWR-Telecom TV
A HWR-Telecom Budapest 4 kerületében: 10., 12., 14., 16., valamint Hajdúdorogon rendelkezik kábelhálózattal, melyen kábeltévé szolgáltatást is nyújt. A HWR TV elérhető analóg és digitális szolgáltatás keretében is. 
A digitális változat csak Budapesten a 10., 14. és 16. kerületekben érhető el. A digitális adást a HWR-Telecom jelenleg az analóg előfizetés mellé díjmentesen adja. TV csomagjai az Alap és Bővített nevet viselik (kb. 25, illetve 50 körüli csatornaszámmal). Bizonyos területeken csak az Alap csomag érhető el.
JuPiNet TV

A JuPiNet TV szolgáltatást nyújt Magyarország számos településén. Kattintson a tovább gombra és megmutatjuk, a JuPiNet TV csomagjait, árakkal, és az összes fontos tudnivalóval. Azt is megnézheti, hogy melyek érhetőek el az Ön címén.

KábelszatNet-2002 TV

A KábelszatNet-2002 TV szolgáltatást nyújt Magyarország számos településén. Kattintson a tovább gombra és megmutatjuk, a KábelszatNet-2002 TV csomagjait, árakkal, és az összes fontos tudnivalóval. Azt is megnézheti, hogy melyek érhetőek el az Ön címén.

LRT-COM TV

A LRT-COM TV szolgáltatást nyújt Magyarország számos településén. Kattintson a tovább gombra és megmutatjuk, a LRT-COM TV csomagjait, árakkal, és az összes fontos tudnivalóval. Azt is megnézheti, hogy melyek érhetőek el az Ön címén.

LRT-KTV TV

A LRT-KTV TV szolgáltatást nyújt Magyarország számos településén. Kattintson a tovább gombra és megmutatjuk, a LRT-KTV TV csomagjait, árakkal, és az összes fontos tudnivalóval. Azt is megnézheti, hogy melyek érhetőek el az Ön címén.

mindigTV PRÉMIUM TV
Az ANTENNA HUNGÁRIA Zrt. a szolgáltatója a magyar digitális földfelszíni sugárzású televíziózásnak. A mindigTV márkanéven ismert szolgáltatás országos lefedettségű, bár a terepviszonyok befolyásolhatják a vételi lehetőséget.  A DVB-T/T2 platformon, a lakosság részére szabadon fogható, mindigTV 12 csatornát tartalmazó szogláltatáson felül az előfizetéses mindigTV PRÉMIUM műsorcsomagjai érhetőek el. A mindigTV PRÉMIUM Belépő műsorcsomag 6, a mindigTV PRÉMIUM Alap műsorcsomag 28, a mindigTV PRÉMIUM Családi műsorcsomag 48, míg a mindigTV PRÉMIUM Gyerek műsorcsomag 9 digitális tévécsatornát tartalmaz.
Moson Telecom System TV

A Moson Telecom System TV szolgáltatást nyújt Magyarország számos településén. Kattintson a tovább gombra és megmutatjuk, a Moson Telecom System TV csomagjait, árakkal, és az összes fontos tudnivalóval. Azt is megnézheti, hogy melyek érhetőek el az Ön címén.

NOVI-COM Kft. TV

A NOVI-COM Kft. TV szolgáltatást nyújt Magyarország számos településén. Kattintson a tovább gombra és megmutatjuk, a NOVI-COM Kft. TV csomagjait, árakkal, és az összes fontos tudnivalóval. Azt is megnézheti, hogy melyek érhetőek el az Ön címén.

PR-TELECOM TV
A PR-TELECOM kiterjedt kábelhálózattal rendelkezik mely lefedi Magyarország számos nagyobb és kisebb települését, pl. Jászberény, Sátoraljaújhely, Szigetszentmiklós, Tata, Ajka, Kőszeg, Szolnok-Kertváros, stb. A PR-TELECOM analóg és digitális kábeltévé szolgáltatást is nyújt, attól függően, hogy az adott településen mennyire fejlett a hálózata.
Telekom TV

A Telekom TV szolgáltatást nyújt Magyarország számos településén. Kattintson a tovább gombra és megmutatjuk, a Telekom TV csomagjait, árakkal, és az összes fontos tudnivalóval. Azt is megnézheti, hogy melyek érhetőek el az Ön címén.

Vodafone TV

A Vodafone TV szolgáltatást nyújt Magyarország számos településén. Kattintson a tovább gombra és megmutatjuk, a Vodafone TV csomagjait, árakkal, és az összes fontos tudnivalóval. Azt is megnézheti, hogy melyek érhetőek el az Ön címén.

Kérjen visszahívást!