Pörgesd újra a klasszikusokat! Filmek, amiket nem lehet megunni

hbo

Bár jó lépést tartani az új alkotásokkal is, vannak olyan filmek, amiket sok-sok év elteltével sem lehet megunni. Cikkünkben olyan közönségkedvenceket mutatunk, amelyek tucatnyi újranézés után sem unalmasak – az HBO GO-n ráadásul bárhol, bármikor megnézhetjük őket!

Forrest Gump

Egy igazi klasszikus: Robert Zemeckis 1994-es alkotását a közönség és a szakma is imádta, így a film több mint negyed évszázad elteltével sem veszített a népszerűségéből. Tom Hanks lenyűgöző alakítását és Alan Silvestri ikonikus filmzenéjét nehéz elfelejteni, így nem csoda, hogy időről időre visszatérünk a Forrest Gumphoz, és ugyanolyan lelkesedéssel nézzük végig a történetet, mintha most látnánk először.

Az eredeti Star Wars-trilógia (Egy új remény, A Birodalom visszavág, A Jedi visszatér)

George Lucas 1977-ben indította útjára a Star Wars-birodalmat, azonban valószínűleg még ő sem gondolta volna, hogy a történetnek ekkora hatása lesz a popkultúrára. Bár azóta két további trilógia és több, a trilógiáktól független alkotás is napvilágot látott, sokan továbbra is az eredeti három filmet tartják a legjobbnak. Akárhogyan is gondoljuk, mindenképpen itt az ideje egy újabb Star Wars-maratonnak, hogy felidézhessük a legendás pillanatokat!

Még több filmre vágysz?

Vesd bele magad az HBO GO kínálatába, és élvezd a tartalmakat 7 napig ingyen!

Négy esküvő és egy temetés

Richard Curtis nevéhez számos fantasztikus alkotás fűződik: az Igazából szerelem, a Sztárom a párom és a Bridget Jones naplója mellett az ő forgatókönyvírói munkáját dicséri a 90-es évek meghatározó romantikus vígjátéka, a Négy esküvő és egy temetés is. Az 1994-ben megjelent film egy csapásra világsztárt faragott az addig ismeretlennek számító Hugh Grantből, a műfaj rajongói pedig azóta is szívesen nosztalgiáznak az időtlen alkotással. Egy doboz fagyival az igazi!

Csupasz pisztoly

A Bud Spencer-filmekhez hasonlóan a Csupasz pisztoly hazánkban igazi kultuszfilmmé nőtte ki magát, népszerűsége az 1988-as megjelenés óta töretlen. Ez persze nem csoda: Leslie Nielsen és Priscilla Presley alakítása, az egy percre jutó poénok igen magas száma, és persze a kivételesen jól sikerült magyar szinkron szinte recept volt a sikerre. Ha van elég időnk, nézzük meg a sorozat többi részét is!

Harry Potter és a bölcsek köve

1997-ben jelent meg a Harry Potter-sorozat első kötete, amelynek elsöprő sikere nyomán 2001-ben hazánkban is bemutatták a könyvből készült filmadaptációt. A sorozat végül 7 kötetet és 8 filmet, valamint több kiegészítő alkotást ért meg, így a világ több mint egy évtizeden át égett Harry Potter-lázban. Ennek a hatása még most is érezhető, így ma is szívesen vesszük elő a film első részét egy kis nosztalgiázáshoz.

2020.08.25.

Olvastad már?

Karanténban jobban fogy a videojáték is. . . tovább
Hogyan ismerhetjük fel az álhíreket? . . . tovább
Felértékelte a járvány a szélessávot, azonban nagyok a lefedettségi különbségek. . . tovább
A streamingpiacot sem hagyta érintetlenül a járvány. . . tovább
Adatbiztonság és home office: hogyan védjük a céges adatokat otthonról?. . . tovább




Szolgáltató Kereső: Hasonlítson össze, válasszon és rendeljen több mint 40 távközlési szolgáltató ajánlataiból!

Szolgáltató Kereső

Hasonlítson össze, válasszon és rendeljen több mint 40 távközlési szolgáltató ajánlataiból!

  1. Kérjük, adja meg az előfizetés típusát!
  2. Milyen szolgáltatás érdekli?Kérjük, első lépésben az előfizetés típusát adja meg.
  3. A pontos találatok érdekében adja meg irányítószámát és címét!Kérjük, második lépésben a szolgáltatás típusát adja meg.
Házszám

Adja meg a házszámot pl. 5, 10-12!

Házszám extra

Amennyiben a házszámhoz tartozik
kiegészítő (pl. 10/A), itt adja meg (pl. A)!

Házszám

Adja meg a házszámot pl. 5, 10-12!

Házszám extra

Amennyiben a házszámhoz tartozik
kiegészítő (pl. 10/A), itt adja meg (pl. A)!

Kérjen visszahívást!