HBO GOHBO GO

Sorozatok, Filmek - Bárhol, Bármikor

Akár 5 készüléken, reklámok és hűségidő nélkül - az HBO GO-val!
PRÓBÁLD KI 7 NAPIG INGYEN!
Minden eszközönAkár 5 készüléken is használhatod, egyetlen előfizetéssel - mobil, tablet, TV, PC!
HordozhatóAz online streaming szolgáltatásnak köszönhetően bárhonnan eléred kedvenceidet!
Reklámok nélkülTöbbé nem kell attól tartanod, hogy elrontja a legjobb pillanatokat egy váratlan hirdetés!

Sorozatmaratont tartanál? Play!

Nézd újra kedvenc sorozataidat vagy kattanj rá a legújabbakra - korlátok nélkül! Több mint 200 sorozat bármely évadja elérhető magyar szinkronnal vagy felirattal TV-n, tableten vagy mobilon.

Nincs hűségidő, így előfizetésedet bármikor lemondhatod, ráadásul most 7 napig ingyenesen kipróbálhatod az HBO GO minden szolgáltatását - ami utána is csak 1890 Ft/hó!

KIPRÓBÁLOM!
HBO GO sorozatok
HBO GO filmek

Mindened a mozi? 800 film azonnal!

A legújabb blockbusterek mozgatnak? Kívülről tudod a szövegét, mégse tudsz betelni a klasszikusokkal? Az HBO GO-val több mint 800 film válik azonnal elérhetővé számodra - legyen az sci-fi, romantikus, dráma, vígjáték, akció, horror, családi film vagy bármilyen műfaj.

Ha csak filmeznél egy jót, vagy magaddal vinnéd a teljes mozit a mobilodon, az HBO GO-t neked találták ki. Regisztrálj pár perc alatt, és már indulhat is!

REGISZTRÁLOK!
HBO GO filmek

Szórakozás a gyerekeknek is - bárhol!

Az HBO GO-val nem csak a család felnőtt tagjai találják meg szórakozásukat. Gyerekeknek szóló műsorok, rajzfilmek, mesék és filmek - útközben is!

Az HBO GO egyetlen előfizetéssel akár 5 készüléken is használható, egy időben pedig 2 eszközön is nézhetjük. Mehet egyszerre film vagy sorozat a nagyoknak, és mese a kicsiknek. Elő a mobilokkal, tabletekkel vagy egyszerűen csak kapcsoljuk be a TV-t, és máris elérhető a hatalmas választék!

IRÁNY AZ HBO GO KIDS!
HBO GO Kids gyerekeknek
Kérjen visszahívást!