Célegyenesbe fordul a Bajnokok Ligája szezon

Célegyenesbe fordul a Bajnokok Ligája szezon

A Bajnokok Ligája indulása kapcsán megnéztük hogyan is állnak a szolgáltatók a sportcsatornákkal, a nagyobb szolgáltatók közül ki melyik csomagjában kínálja a legnépszerűbb tematikus sportcsatornákat, illetve milyen a HD sportcsatornák elérhetősége.

A mai nappal elindul a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakasza. A héten négy meccset közvetítenek a nyolcaddöntők első köréből, míg a jövő héten újabb 8 csapat lép pályára. A mai meccsek közül talán a Paris St. Germain - Fc Barcelona meccset kíséri majd a nagyobb figyelem, míg a holnapi napon a Bayern München - Arsenal meccs lehet a favorit.  

A Telekom mindkét Bajnokok Ligáját közvetítő csatornát az M4 Sport-ot és a Sport1-et is az alap 31 csatornás IPTV, illetve az alap 20 csatornás műholdas TV csomagjában kínálja. A Családi csomagjaiban ezt még bővíti a Sport2, SportM, Spíler TV és Eurosport 1 csatornákkal is. Aki ezeket a csatornákat HD minőségben szeretné követni, azoknak a Családi HD csomagra kell előfizetnie, ebben az esetben a SportM kivételével minden sportcsatornát nézhet HD-ben is. Szuper Családi HD csomag esetén a Eurosport2 is bekerül a kínálatba.

A UPC analóg kábeltévé csatornakiosztásában helyet kap az M4 Sport, a Sport1, Sport2, SportM és a Eurosport1 is. Ezen a technológián nincs lehetőség HD csatornák előfizetésére. A digitális kábeltévé hálózatukon viszont már az alapcsomagnak számító Digital bronze is tartalmaz egy HD sportcsatornát az M4 Sport-ot. Ebben a csomagban még az alábbi sportcsatornák érhetők el: M4 Sport, Eurosport1, Sport1, Sport2, SportM. A Digital Gold csomagban ezeken felül már megtalálható a Spíler TV és a Spíler TV HD is, illetve az Extreme Sports és a Eurosport 2 is.

A Diginél az analóg kábeltévés hálózaton a Közszolgálati csomagban elérhető az M4 Sport. A Digi TV-s csomagokban pedig a Eurosport1, Eurosport2, Sport1, Sport2 és a Digisport1, Digisport2 és a Digisport3. A digitális kábeltévés hálózaton a Közszolgálati csomagban az M4Sport és az M4SportHD fogható, míg a Digi TV-s csomagjaikban az alábbi sportcsatornákat találjuk: Eurosport1, Eurosport1 HD, Eurosport2 Eurosport2 HD, M4Sport, M4Sport HD, Sport1, Sport1 HD, Sport2, Digisport1, Digisport1 HD, Digisport2, Digisport2 HD, Digisport3, Digisport3 HD.

Az Invitel IPTV és digitális csatornakiosztásában is az Alap csomagba az M4sport és a Sport1 mellé a Digisport1  is bekerült. A Családi IPTV csomagjukban ezenkívül megtalálható a Digisport 2, Digisport3, Sport2, SportM, és a Spíler TV, VDSL területen az IPTV Családi HD csomagban elérhető még az M4SportHD, mindhárom Digisport HD csatorna, a Sport1, Sport2 HD és a Spíler TV HD csatorna is. Digitális kábeltévés területeiken a Digitális Családi HD csomagban a Digisport 2, Digisport3, Sport2, SportM, és a Spíler TV mellett szintén elérhető mindhárom Digisport HD csatorna, a Sport1 HD, Sport2 HD és a Spíler TV HD csatorna.

A PR-Telecomnál a digitális lefedettséggel rendelkező területeken a Közszolgálati csomagban az M4Sport elérhető, a Komfort csomagban az M4Sport és a Spíler TV. A Klasszikus programcsomagban ezek mellé már bekerül a Digisport1 is, míg a Prémium csomagban a Sport1, Sport2, SportM, a Digisport2, Digisport3 és a Eurosport1 és Eurosport2 is fogható. Amennyiben valaki HD-ben szeretne sportcsatornákat nézni, akkor külön SportHD programcsomagra fizethet elő, ahol megkapja a Sport1 HD, Sport2 HD, Digisport1 HD, Digisport2 HD, Digisport3 HD, Eurosport1 HD, Eurosport2 HD és a Spíler TV HD csatornákat.

Amennyiben a sportcsatornákon kívül is érdekli, hogy a szolgáltatók csomagjai milyen csatornákat tartalmaznak, keresse fel oldalunkat a Telenet.hu-t. A Telenet.hu-n kényelmesen, otthonról a gépe elől is össze tudja hasonlítani és akár meg is tudja rendelni a szolgáltatók ajánlatait.

2017. február 14.

Olvasta már?

Újabb telefonos csalás terjed . . . tovább
Egy átlagos ügyfelet 20 szolgáltató is elér . . . tovább
Internet mindenkinek. . . tovább
Lakossági távközlési igények . . . tovább
Nézzük a tévét . . . tovább



Szolgáltató Kereső: Hasonlítson össze, válasszon és rendeljen több mint 40 távközlési szolgáltató ajánlataiból!

Szolgáltató Kereső

Hasonlítson össze, válasszon és rendeljen több mint 40 távközlési szolgáltató ajánlataiból!

  1. Kérjük, adja meg az előfizetés típusát!
  2. Milyen szolgáltatás érdekli?Kérjük, első lépésben az előfizetés típusát adja meg.
  3. A pontos találatok érdekében adja meg irányítószámát és címét!Kérjük, második lépésben a szolgáltatás típusát adja meg.
Házszám

Adja meg a házszámot pl. 5, 10-12!

Házszám extra

Amennyiben a házszámhoz tartozik
kiegészítő (pl. 10/A), itt adja meg (pl. A)!

Házszám

Adja meg a házszámot pl. 5, 10-12!

Házszám extra

Amennyiben a házszámhoz tartozik
kiegészítő (pl. 10/A), itt adja meg (pl. A)!

Kérjen visszahívást!