10 családi film, amit a legkisebbek is élvezni fognak

ho

Az életrajzi filmes listánk után itt az ideje, hogy gondoljunk azokra is, akik óvodás vagy kisiskolás gyerekekkel tartanának mozimaratont – olyan klasszikus és új alkotásokat gyűjtöttünk össze, melyeket nemcsak a kisebbek, de a felnőttek is élvezni fognak!

1. Zootropolisz – Állati nagy balhé

Nem könnyű érvényesülni apró, bájos nyusziként a nagy és erős állatok állandóan nyüzsgő városában – a Zootropolisz az elmúlt évek egyik legkedvesebb animációs filmje volt, ami bő másfél órán át az egész családot leköti. Nehogy lemaradj a közönségkedvenc lajhárról!

2. L’ecsó

Egy patkány, akinek minden álma, hogy híres séf legyen? Első hallásra bizarrnak tűnhet a történet, de a végeredménybe a fél világ beleszeretett: a Pixar népszerű alkotását nem elég egyszer megnézni, minden alkalommal újabb és újabb részletek tűnnek fel benne. Korgó gyomorral azonban ne kezdjünk bele!

3. Dumbó (1941 és 2019)

A klasszikus Walt Disney-rajzfilmekhez szinte mindenkit nosztalgikus szálak fűznek, a Dumbó pedig már a kisebbek számára is egy kedves történet lehet. Ha megnéztük az eredeti változatot, ne hagyjuk ki a tavaly készült remake-et sem, ami már csak az összehasonlítás miatt is érdekes élmény – biztos, hogy szem nem fog szárazon maradni!

4. Agymanók

Egy animációs film, amit a felnőttek már-már jobban szerettek, mint a gyerekek: az Agymanók tökéletesen ötvözi a tanulságos, elgondolkodtató történetet a szórakoztató elemekkel, így nem csoda, hogy ilyen sikeres lett. A film bepillantást nyújt egy kiskamasz gondolataiba és érzéseibe, annak minden örömével, bánatával és feszültségével együtt.

 

Családi filmek az HBO Go-n: próbáld ki ingyen 7 napig, és maradj velünk havi 1890 Ft-ért!

 

5. Egy bogár élete

Az 1998-as Pixar-alkotás a mai napig megállja a helyét a modern animációs filmek között: egyszerű történet, bájos szereplők, pont elegendő feszültség és sok-sok nevetés. A film alkotói remekül ráéreztek arra, hogyan tegyék a gyerekek számára is szerethetővé az olyan apró lényeket, mint a hangya, a hernyó vagy a pók – a sáskáknak azonban valószínűleg nem ettől a filmtől lesz nagyobb rajongótábora.

6. G-Force – Rágcsávók

Ha a bogarakat kellőképp megszerettük, ideje átnyergelni a rágcsálókhoz: a G-Force című film nagy népszerűségnek örvend azokban az otthonokban, ahol házi kedvencként tengerimalacot tartanak, hiszen a történet főszereplői ezek a mókás állatok. Humor, izgalom, és egy csillagorrú kémvakond: ez biztosan leköti a családot!

7. Apróláb

Az emberiség régóta kutatja a nagylábú legendáját, de vajon mi történik, ha fordul a kocka? Az Apróláb című animációs film a jetik szemszögéből mutatja be egy ember, azaz egy „apróláb” feltűnését, ami meglehetősen nagy felfordulást okoz a jetik számára otthont adó Himaláján. Poénokból itt sem lesz hiány!

8. Szörny Egyetem

A Szörny Rt. 2013-as előzményfilmje bemutatja, milyen kihívásokkal szembesültek kedvenc hőseink az egyetemi évek alatt, és hogyan alakult ki a két főszereplő, Mike és Sulley elválaszthatatlan barátsága. Ha szerettük az eredetit, ez sem fog csalódást okozni!

9. Jégvarázs

Lányos szülőknek valószínűleg nem kell bemutatnunk a Jégvarázst, hiszen nagy esély van arra, hogy otthon az ágyneműkön és az iskolatáskákon is a főhősök képe díszeleg. Épp ezért mi sem hagyhattuk ki a listáról: ha még nem láttuk, azért, ha pedig nem tudjuk megunni, azért nézzük meg újra!

10. A Lego kaland

A Lego kaland alkotói kifejezetten figyeltek a felnőtt közönségre is: miközben a kisebbek is jól szórakoznak a történeten, számos poén és utalás kifejezetten a felnőtt korosztálynak szól, így garantáltan nem fogunk unatkozni, ha ezt a filmet választjuk. A főcímdalt pedig hetekig nem tudjuk majd kiverni a fejünkből!

2020.03.24.

Olvastad már?

10 életrajzi film, ami eltereli a gondolataidat. . . tovább
Az internetre költözik a világ a koronavírus miatt . . . tovább
Egyre több az olyan fiatal, aki videójátékozásból lett dollármilliomos. . . tovább
Néhány cég uralja az okostelefonok piacát. . . tovább
Nálunk még nem szokás lecserélni a kábeltévét . . tovább




Szolgáltató Kereső: Hasonlítson össze, válasszon és rendeljen több mint 40 távközlési szolgáltató ajánlataiból!

Szolgáltató Kereső

Hasonlítson össze, válasszon és rendeljen több mint 40 távközlési szolgáltató ajánlataiból!

  1. Kérjük, adja meg az előfizetés típusát!
  2. Milyen szolgáltatás érdekli?Kérjük, első lépésben az előfizetés típusát adja meg.
  3. A pontos találatok érdekében adja meg irányítószámát és címét!Kérjük, második lépésben a szolgáltatás típusát adja meg.
Házszám

Adja meg a házszámot pl. 5, 10-12!

Házszám extra

Amennyiben a házszámhoz tartozik
kiegészítő (pl. 10/A), itt adja meg (pl. A)!

Házszám

Adja meg a házszámot pl. 5, 10-12!

Házszám extra

Amennyiben a házszámhoz tartozik
kiegészítő (pl. 10/A), itt adja meg (pl. A)!

Kérjen visszahívást!