Műholdas TV

A műholdas TV előfizetés nagy előnye, hogy gyakorlatilag bárhova beköthető, parabolaantennára, beltéri egységre és némi szerelésre van szükség, melyet többnyire a szolgáltató vagy annak alvállalkozója végez el. A parabolaantennáról tányéros tv-nek becézett műholdas tévé ingyen is elérhető, hiszen több műholdról rengeteg tévé és rádió adást foghatunk. Ezen adások között ugyanakkor nem szerepel az ismert és népszerű csatornák többsége.
Műholdas TV
Az ingyenes műholdas tévének “konkurense” a Mindig TV, melyen közszolgálati csatornák foghatóak, összesen 7 csatorna, csak az antennát és a megfelelő beltéri egységet kell megvásárolni.

Az igazán népszerű csatornák sokaságát a fizetős csomagok tartalmazzák, de ha listánkat böngészi könnyen talál olcsó szolgáltatást, hiszen az éves költség alapján tettük sorrendbe a TV csomagokat.

Nem szükséges korszerű (pl. HD képes, plazma vagy LCD) televízió készülék a műholdas tv szolgáltatás igénybevételéhez, de szükség van egy beltéri egységre, melyet jellemzően a szolgáltató biztosít. Műholdas tv szolgáltatás esetén annyi beltéri egységre van szükség, ahány tévé készüléken szeretnénk egyidőben különböző műsort nézni.

Szolgáltató Kereső: Hasonlítson össze, válasszon és rendeljen több mint 40 távközlési szolgáltató ajánlataiból!

Szolgáltató Kereső

Hasonlítson össze, válasszon és rendeljen több mint 40 távközlési szolgáltató ajánlataiból!

  1. Kérjük, adja meg az előfizetés típusát!
  2. Milyen szolgáltatás érdekli?Kérjük, első lépésben az előfizetés típusát adja meg.
  3. A pontos találatok érdekében adja meg irányítószámát és címét!Kérjük, második lépésben a szolgáltatás típusát adja meg.
Házszám

Adja meg a házszámot pl. 5, 10-12!

Házszám extra

Amennyiben a házszámhoz tartozik
kiegészítő (pl. 10/A), itt adja meg (pl. A)!

Házszám

Adja meg a házszámot pl. 5, 10-12!

Házszám extra

Amennyiben a házszámhoz tartozik
kiegészítő (pl. 10/A), itt adja meg (pl. A)!

Kérjen visszahívást!