Kábel TV

A kábeltv szolgáltatás kábelhálózaton elérhető televíziós szolgáltatást jelent. A tévécsomagok struktúrája általában olyan, hogy a legolcsóbb alapcsomag a közszolgálati csatornákat tartalmazza és esetleg még néhány csatornát, a fölötte lévő közepes csomagot általában családinak nevezik körülbelül 35 - 55 csatornával, a prémium csomagok pedig akár 70-80 csatornát is tartalmazhatnak.

A kábeltévé árak leginkább attól függnek, hogy az adott csomag hány tv csatornát tartalmaz. Természetesen ennek szolgáltatónként is van egy szórása. Az alapcsomagok havi 1-2 ezer forintos havidíjért kaphatóak, a családiak 2.500-5.000 Ft körül, míg a prémium csomagok havi 5.000 Ft felett.

Azért, hogy jól észrevehetőek legyenek az olcsó szolgáltatások, azokat éves költség szerint tettük sorrendbe, de Ön bármelyik paraméter szerint rendezheti a csomagokat, az oszlop megfelelő fejlécére kattintva. Létezik kábel tv ingyen is, ez a 7 csatornát tartalmazó Mindig TV, amihez csak a megfelelő beltéri egységet és antennát kell megvásárolni és felszerelni.

A digitális kábeltv szolgáltatás igénybevételéhez nem szükséges korszerű (pl. HD képes, plazma vagy LCD) televízió készülék, de szükség van egy beltéri egységre, melyet jellemzően a kábeltv szolgáltató biztosít. Ezen eszköz segítségével tudunk igénybe venni különböző kényelmi szolgáltatásokat is (pl. visszatekerhető adás).

Hátránya a digitális tv szolgáltatásnak az analóghoz képest, hogy míg az analóg szolgáltatás esetén több tévé készüléken különböző műsorokat nézhetünk egyidőben mindenféle külön eszköz nélkül, a digitális szolgáltatás esetén annyi beltéri egységre van szükség, ahány tévékészüléken szeretnénk egyidőben különböző műsort nézni. Az analóg szolgáltatásnál a csatornát a tv készülékeken váltjuk, míg a digitális televíziózásnál a beltéri egységen.

Kábel TV megrendelés és bekötés

A szolgáltatások oldalunkon nemcsak összehasonlíthatóak, de meg is rendelhetőek. A megrendelés után a választott szolgáltató megkeresi Önt a szerződés megkötése és a tévé bekötése céljából. Szerződéskötés után a bekötés nem kihívás a szolgáltatóknak, ez napokon belül megtörténik.

Szolgáltató Kereső: Hasonlítson össze, válasszon és rendeljen több mint 40 távközlési szolgáltató ajánlataiból!

Szolgáltató Kereső

Hasonlítson össze, válasszon és rendeljen több mint 40 távközlési szolgáltató ajánlataiból!

  1. Kérjük, adja meg az előfizetés típusát!
  2. Milyen szolgáltatás érdekli?Kérjük, első lépésben az előfizetés típusát adja meg.
  3. A pontos találatok érdekében adja meg irányítószámát és címét!Kérjük, második lépésben a szolgáltatás típusát adja meg.
Házszám

Adja meg a házszámot pl. 5, 10-12!

Házszám extra

Amennyiben a házszámhoz tartozik
kiegészítő (pl. 10/A), itt adja meg (pl. A)!

Házszám

Adja meg a házszámot pl. 5, 10-12!

Házszám extra

Amennyiben a házszámhoz tartozik
kiegészítő (pl. 10/A), itt adja meg (pl. A)!

Kérjen visszahívást!