Földi sugárzású TV

A földi sugárzású digitális tv szolgáltatás (DVB-T MPEG4) az Antenna Hungária által szolgáltatott Mindig TV és Mindig TV Extra. A szolgáltatás lefedettsége országos. Földi sugárzásúnak tekinthető még a Hello HD Kft. Hello Digital nevű Budapesten és környékén mikrós antennával fogható (fizetős) digitális TV szolgáltatása is, ez korábban az Antenna Digital (még előtte AM Mikró) nevet viselte és szintén az Antenna Hungáriáé volt.
Földi sugárzású TV
A Mindig TV Extra szolgáltatások vételének műszaki feltételei:

- Ha a tévének van ún. CI (Common Interface) csatlakozója is, akkor olyan díjcsomagot kell választani, amely tartalmazza az ún. CA kártyaolvasó modult és a Conax kódkártyát, melyeket be kell majd dugni a CI csatlakozóba. A CI csatlakozó a tévé készülék hátulján helyezkedik el, egy kb 1 cm x 10 cm-es lyuk. A tévé kezelési utasításában is szerepelnie kell.

- Ha a tévének nincs CI csatlakozója, akkor szükség van egy dekóderre (egy külön beltéri egységre), így olyan díjcsomagot kell választani, amely tartalmazza a dekódert és a kódkártyát. Ezzel bármilyen tévé készülékkel lejátszható a Mindig TV Extra adása.


A Mindig TV Extra adásának vételéhez szükség van egy ún. UHF antennára, mely bármelyik szakboltban megvásárolható, de az analóg műsor vételére szolgáló régi antennák többsége is alkalmas a Mindig TV Extra adásának vételére.

Szolgáltató Kereső: Hasonlítson össze, válasszon és rendeljen több mint 40 távközlési szolgáltató ajánlataiból!

Szolgáltató Kereső

Hasonlítson össze, válasszon és rendeljen több mint 40 távközlési szolgáltató ajánlataiból!

  1. Kérjük, adja meg az előfizetés típusát!
  2. Milyen szolgáltatás érdekli?Kérjük, első lépésben az előfizetés típusát adja meg.
  3. A pontos találatok érdekében adja meg irányítószámát és címét!Kérjük, második lépésben a szolgáltatás típusát adja meg.
Házszám

Adja meg a házszámot pl. 5, 10-12!

Házszám extra

Amennyiben a házszámhoz tartozik
kiegészítő (pl. 10/A), itt adja meg (pl. A)!

Házszám

Adja meg a házszámot pl. 5, 10-12!

Házszám extra

Amennyiben a házszámhoz tartozik
kiegészítő (pl. 10/A), itt adja meg (pl. A)!

Kérjen visszahívást!