Mit jelent a HDTV?

Mit jelent a HDTV?

A HDTV egy televíziós szabvány, amely a hagyományosnál nagyobb felbontást, azaz részletgazdagabb, szebb képet tesz lehetővé. A szolgáltatók a fő csomagjaikba leginkább csak a közszolgálati csatornák (m1, m2, Duna, Duna World) HD változatait teszik bele; a HD csatornákat jellemzően egy kiegészítő HD csomagban értékesítik. A szolgáltatók TV csomagjait itt elérheti.  A kiegészítő csomagokat jelenleg nem jelenítjük meg a portálunkon, hiszen ezen csomagok megrendeléséhez rendelkezni kell az adott szolgáltatónak valamelyik fő csomagjával (más néven: alapcsomagjával). HD csatornák csak digitális szolgáltatás esetén érhetőek el.

Ahhoz, hogy egy HD-ban sugárzott műsor adta részletgazdagságot élvezni tudjuk, szükségünk van egy erre alkalmas TV készülékre. Ilyenekből alapvetően kétféle létezik, az egyik a „HD ready” jelzésű, amely „csak” 720p képfelbontással rendelkezik, azaz 720 vízszintes sorból áll minden egyes képkocka. A másik a „Full HD” jelzésű televízió készülék, amely 1080p képfelbontással (máshogyan kifejezve 1920x1080 képponttal) rendelkezik. Mindkét esetben a képarány 16:9.


Hasonlítsa össze a szolgáltatók TV csomagjait, itt!


HD minőségű csatornák vételéhez valamelyik digitális TV szolgáltatásra kell előfizetnünk és ezen belül is olyan csomagot kell választanunk, amelyikben benne vannak a HD csatornák. Ezek például m1 HD, m2 HD, ATV HD, Duna TV HD, Filmbox HD, Eurosport HD, Spektrum HD, DIGI sport HD, HBO HD, National Geograpic HD, The History Channel HD, HBO HD.

2013. július 3.


Szolgáltató Kereső: Hasonlítson össze, válasszon és rendeljen több mint 40 távközlési szolgáltató ajánlataiból!

Szolgáltató Kereső

Hasonlítson össze, válasszon és rendeljen több mint 40 távközlési szolgáltató ajánlataiból!

  1. Kérjük, adja meg az előfizetés típusát!
  2. Milyen szolgáltatás érdekli?Kérjük, első lépésben az előfizetés típusát adja meg.
  3. A pontos találatok érdekében adja meg irányítószámát és címét!Kérjük, második lépésben a szolgáltatás típusát adja meg.
Házszám

Adja meg a házszámot pl. 5, 10-12!

Házszám extra

Amennyiben a házszámhoz tartozik
kiegészítő (pl. 10/A), itt adja meg (pl. A)!

Házszám

Adja meg a házszámot pl. 5, 10-12!

Házszám extra

Amennyiben a házszámhoz tartozik
kiegészítő (pl. 10/A), itt adja meg (pl. A)!

Kérjen visszahívást!