Honnan érdemes filmet letölteni?

Honnan érdemes filmet letölteni?

Ki emlékszik már a video kölcsönzőkre? Amikor bizony elballagtunk a tékába és hosszas töprengés után kiválasztottunk egy filmet és otthon izgatottan tettük be a lejátszóba.
Sok gyerek és fiatal biztos, hogy megmosolyogja ezt és hitetlenkedve fogadja, hogy bizony nem mindig lehetett online kölcsönözni a filmeket, mint manapság, amikor több szolgáltató biztosít videotárat. Ilyen például a Telekom (videotéka) vagy a UPC (videotár).
És lassacskán a DVD is idejemúlt “találmány” lesz.
Helyette már sokkal inkább a filmletöltő oldalak kerülnek előtérbe.
Korábban összegyűjtöttük honnan érdemes zenét letölteni, most nézzük melyek a legjobb filmes oldalak.

Netflix - az USA-ban vezető videostreming szolgáltató megkezdte európai terjeszkedését és ha minden jól megy hamarosan elérhető lesz Magyarországon is, 3000 Ft körüli havi díjon.
A filmek és TV sorozatok széles választékát kínálja, de rendelkezik saját exkluzív show műsorokkal is.
A cég minőségi streaming technológiájával és széleskörű elérhetőségével is hírnevet szerzett magának. Nemcsak iPhone-ról, iPadről, androidos készülékről, de a nagyobb játékkonzolokról (pl. PlayStation, Xbox) és okostévéről is elérhető.

iTunes - az Apple online birodalma. Míg nevét elsősorban az iPodhoz találta ki, az iTunes évek óta kínál filmeket és TV műsorokat letöltésre, emellett az egyik legnagyobb ilyen könyvtárral rendelkezik.
Természetesen nem kompatibilis androidos eszközzel, de nem feltétlenül kell hozzá Apple sem, Windows operációs rendszeren is működik.
A filmek és tévésorozatok megvásárolhatók és letölthetők (3400-6000 Ft), így korlátlanul nézhetőek, de akár 30 napra kikölcsönözhetőek (420-1500 Ft), mint digitális letöltés.

Google Play - az androidos eszközöknek a Google Play ugyanaz, mint az Apple eszközeinek az iTunes.
A Google Play film és sorozat kínálata ugyan kisebb, mint az iTunesé, de így is óriási. Viszont egyik áruházban sem könnyű az eligazodás, de ha van időnk beleásni magunkat rengeteg jó kis néznivalót találunk minden műfajban. Itt is 30 nap áll rendelkezésre, hogy a kikölcsönzött filmet megnézzük, 640-1500 Ft közötti áron. Persze a filmek, sorozatok meg is vásárolhatóak átlag 3400-4300 Ft-ért és offline bármikor nézhetőek.

Amazon Instant Video - korábban LOVEFiLMként volt ismert. Az Amazon Prime Instant Video a filmek és tévéshow-k hatalmas és változatos kínálatával rendelkezik. Havi előfizetőinek korlátlan hozzáférést biztosít a tartalmakhoz, hasonlóan a Netflixhez és más ilyen platformokhoz.
Kétféleképpen juthatunk filmekhez: kölcsönözhetőek vagy megvásárolhatóak a több mint 50000 címet tartalmazó könyvtárából illetve nagyjából 2600 Ft havi összeg fejében korlátlan hozzáférést kaphatunk.

Blinkbox - egészen pontos megnevezése blinkbox from Tesco, ugyanis 80 százalékban a Tesco tulajdona. Kölcsönözni vagy filmet vásárolni egyaránt lehet külön előfizetés nélkül.
A blinkbox könyvtára meglehetősen széleskörű, újdonságok és régi klasszikusok közül egyaránt választhatunk.
Mivel minden egyes  filmért külön kell fizetni, a blinkbox nem a legjobb választás annak, aki havonta több filmet is szeretne megnézni. Azonban, aki csak alkalmanként akar mozizni ezzel a felülettel jár a legjobban. A vásárlásra 800-4700 Ft közötti összeget, a kölcsönzésre 400-1500 Ft körüli összeget kell szánnunk.


2014. november 10.

Szolgáltató Kereső: Hasonlítson össze, válasszon és rendeljen több mint 40 távközlési szolgáltató ajánlataiból!

Szolgáltató Kereső

Hasonlítson össze, válasszon és rendeljen több mint 40 távközlési szolgáltató ajánlataiból!

  1. Kérjük, adja meg az előfizetés típusát!
  2. Milyen szolgáltatás érdekli?Kérjük, első lépésben az előfizetés típusát adja meg.
  3. A pontos találatok érdekében adja meg irányítószámát és címét!Kérjük, második lépésben a szolgáltatás típusát adja meg.
Házszám

Adja meg a házszámot pl. 5, 10-12!

Házszám extra

Amennyiben a házszámhoz tartozik
kiegészítő (pl. 10/A), itt adja meg (pl. A)!

Házszám

Adja meg a házszámot pl. 5, 10-12!

Házszám extra

Amennyiben a házszámhoz tartozik
kiegészítő (pl. 10/A), itt adja meg (pl. A)!

Kérjen visszahívást!