Tudta, hogy e-mail címét elveszítheti?

Tudta, hogy e-mail címét elveszítheti?

Ha az internetszolgáltatónktólkapott email címet használjuk, akkor ha a szolgáltató kegyvesztetté váliknálunk, fájó szívvel kell megválnunk email címünktől is (mosdóvízzel a gyereket?...). Abban viszont biztosak lehetünk, hogy a hűségnyilatkozatunk időtartama alatt nem fenyeget ez a veszély.


Nézze meg 40 szolgáltató  legfrissebb internet ajánlatait itt!


Szolgáltató-független email címet vagy úgy szerezhetünk, hogy van saját domain-ünk (valaki.hu) és ahhoz regisztráltatunk email címet, vagy egy nagy nemzetközi (pl. GMail, Yahoo Mail, Hotmail), vagy éppen hazai (pl. Freemail, Citromail, AnonyMail) email szolgáltatónál regisztrálunk magunknak email címet.  Az utóbbi változat ingyenes. Privát email címnek sose használjunk céges email címet, vagy céges domaint mert az életfogytig állások már Japánban sem dívnak. Ezen túlmenően, esszét (drámát?) lehetne írni a céges email címek privát célra történő használatának tragikomikus eredményeiről (éppen ma jött egy közös használatú céges címre ez a tárgyú levél egy kollégának: “Gyermektartásdíj megelőlegezése”...) A szolgáltató-független e-mail cím azért is nagyon hasznos, mert anyagilag sokszor megéri egy-egy szolgáltató váltás és ilyenkor legalább az e-mail címünkkell nem lesz gondunk, nyugodtak lehetünk afelől, hogy megmaradnak a számunkra fontos leveleink.


2011. augusztus 23.


Szolgáltató Kereső: Hasonlítson össze, válasszon és rendeljen több mint 40 távközlési szolgáltató ajánlataiból!

Szolgáltató Kereső

Hasonlítson össze, válasszon és rendeljen több mint 40 távközlési szolgáltató ajánlataiból!

  1. Kérjük, adja meg az előfizetés típusát!
  2. Milyen szolgáltatás érdekli?Kérjük, első lépésben az előfizetés típusát adja meg.
  3. A pontos találatok érdekében adja meg irányítószámát és címét!Kérjük, második lépésben a szolgáltatás típusát adja meg.
Házszám

Adja meg a házszámot pl. 5, 10-12!

Házszám extra

Amennyiben a házszámhoz tartozik
kiegészítő (pl. 10/A), itt adja meg (pl. A)!

Házszám

Adja meg a házszámot pl. 5, 10-12!

Házszám extra

Amennyiben a házszámhoz tartozik
kiegészítő (pl. 10/A), itt adja meg (pl. A)!

Kérjen visszahívást!