Vodafone
vodafone

A Vodafone Magyarországnak annak ellenére, hogy a Westel és a Pannon után sokkal később, 1999-ben nyerte el a harmadik GSM mobil koncessziót Magyarországon, sikerült felzárkóznia a versenytársaihoz (ma már Magyar Telekom és Telenor).A Vodafone a mobilszolgáltatások színes skáláját nyújtja, természetesen mobilinternetet is, mindezekhez innovatív kiegészítő szolgáltatásokat kapcsolva.

A Vodafone-nak jelentős a társadalmi szerepvállalása, különböző közcélú alapítványokat, szervezeteket, rászorulókat és sportszervezeteket támogat, illetve szponzorál. A Vodafone Magyarország a világ egyik legnagyobb távközési vállalatának a Vodafone Group Plc.-nek a leányvállalata. A Vodafone csoport tagjainak több mint 30 országban több mint 371 millió(!) előfizetője van.

2019-ben a Vodafone felvásárolta a UPC Magyarországot, amelynek eredményeként a két szolgáltató cégcsoportként üzemelteti hazai szolgáltatásait. Céljuk a gigabit képes mobil és vezetékes hálózatok fejlesztése, fenntartható működésének biztosítása. A Telenet-en megtalálhatja és összehasonlíthatja a Vodafone és a Vodafone UPC cégcsoport ajánlatait is!


Vodafone székhelye: 1096 Budapest, Lechner Ödön fasor 6

Vodafone csomagok