Internet sebességmérő

* Figyelem: Az internet sebességmérő az Önhöz legközelebb eső szolgáltató tesztszerverét használja!

Szeretné tudni, milyen az internet sebesség otthonában?

A Telenet Internet Sebességmérő segítségével könnyedén tesztelheti internet hozzáférése sebességét, sőt, ha úgy dönt, hogy gyorsabb internetre van szüksége, online felületünkön összehasonlíthatja távközlési partnereink ajánlatait. Az internet sebesség mérés során megtudhatja le- és feltöltési sebességét, amelyek nagyban meghatározzák a böngészési élményt – tesztelje le internetkapcsolatát most és hasonlítsa össze a lakóhelyén elérhető csomagokkal!

Kedvezőbb internet csomagra váltana?

Akadozástól mentesen böngészne és élvezné a gyors web élményét? A független sebességteszt után összehasonlító portálunkon olyan internet szolgáltatók ajánlatai közül válogathat, mint a DIGI, UPC, Telekom, Vidanet, HWR, Externet, Invitel, Vidékháló, ACE Telecom és további távközlési partnereink.

Adja meg címét és válogasson a lakóhelyén elérhető ajánlatok közül!

Lejárt már a hűségidő?

Regisztráljon a Telenet.hu-n, adja meg internet-, tv- vagy mobiltelefon előfizetése lejárati dátumát és mi emlékeztetőt küldünk, mielőtt hűségideje lejár és plusz kiadások nélkül másik díjcsomagra tud váltani. Kerülje el a felesleges költségeket és legyen mindig naprakész!

Kövesse a Telenetet!

Friss hírekkel, humorral, nyereményjátékokkal, előnyös csomag- és készülékajánlatokkal várjuk. Kövesse a Telenet közösségi oldalait - Értesüljön, beszélgessen, nevessen és spóroljon a távközlési díjakból a Telenettel!

Szerződött partnereink

Yettel
Vodafone
Telekom
Flip
Microweb
Direct One
ZNET Telekom
HWR-Telecom
ActivCom
ACE Telecom
Kérjen visszahívást!