Miért veszélyesek a forgalomkorlátos internetcsomagok?

Miért veszélyesek a forgalomkorlátos internetcsomagok?

Ez mobilinternetben teljesen bevett módi és nem is veszélyes, a gond a vezetékes internettel van. Mobilnet estén a korlát elérésekor jellemzően lelassítják a netet (tulajdonképpen használhatatlanná válik, csak mi hisszük most, hogy megy majd, csak lassan), esetleg valami nem túl erős forgalmi díjat is felszámolnak, ami a fenti használhatatlansági ok miatt nem igazán fog hanyatt vágni. A visszagyorsítás némi pénzbefizetéssel, djícsomag bővítéssel hamar megoldható. Azonban, ha ügyesen választunk csomagot ezt is elkerülhetjük, nem mindegy ugyanis, hogy számítógéphez vagy telefonhoz keresünk mobilinternetet.


Nézze meg 40 szolgáltató a legfrissebb internet ajánlatait itt!


Vezetékes internet esetén már kellemetlenebb a dolog, mert ott nincs lassítás, csak a háttérben nő a számla. Mi azt hittük, hogy alig fogunk netezni, de közben az kisunoka, a barátai, vagy éppen az a Borzasztó Dr. Brrr netezik éjjel-nappal, mert rendeltlenséget hagytunk az íróasztalon. Persze vannak barátságos szolgáltatók, akiknél nem nő a csillagos égig a számla, önkéntesen maximálják a havidíj triplájában... Lehetőség szerint ilyen szolgáltatóra váltsunk, ha ragaszkodunk a forgalomkorlátos internethez. Tanulságként levonhatjuk: inkább válasszunk korlátlan csomagot, járjunk utána, hogy milyen internet érhető el nálunk.


2011. augusztus 23. Szerző: Solt Ádám

Szolgáltató Kereső: Hasonlítson össze, válasszon és rendeljen több mint 40 távközlési szolgáltató ajánlataiból!

Szolgáltató Kereső

Hasonlítson össze, válasszon és rendeljen több mint 40 távközlési szolgáltató ajánlataiból!

  1. Kérjük, adja meg az előfizetés típusát!
  2. Milyen szolgáltatás érdekli?Kérjük, első lépésben az előfizetés típusát adja meg.
  3. A pontos találatok érdekében adja meg irányítószámát és címét!Kérjük, második lépésben a szolgáltatás típusát adja meg.
Házszám

Adja meg a házszámot pl. 5, 10-12!

Házszám extra

Amennyiben a házszámhoz tartozik
kiegészítő (pl. 10/A), itt adja meg (pl. A)!

Házszám

Adja meg a házszámot pl. 5, 10-12!

Házszám extra

Amennyiben a házszámhoz tartozik
kiegészítő (pl. 10/A), itt adja meg (pl. A)!

Kérjen visszahívást!